Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

ez örökre a gigabyte kiváltsága marad... állandó reveket csinálása. érdekes kérdés lehet, hogy ezzel bevallják, hogy sz@r volt az előző vagy csak ennyire foglalkoznak a vásárlókkal, hogy mindig és mindig jobb minőséget kapjanak :F

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#2) gabesz199

gabesz199
(újonc)

Én szerintem kibaszott jól néz ki=). márt bocsi a trágár szóért de nekem nagyon bejön ez=)

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_25235-25235.html ide kérnék pozitívokat mert márt elegemvan hogy elviszik és semmit nem kapok érte....

(#3) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Én meg 3 ventiset sosem vennék :U

>> ЯeSpΞkT <<

(#4) Angel1981 válasza manoarc (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Én se - a levegő nagy része gépházon belül marad, és így egyre melegebb / hangosabb lesz...

(#5) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Legközelebb gigát akkor ha tud elsőre normális megbízható terméket gyártani, és kib@ssza az összes bios fejlesztőjét aztán megvesz néhányat asuséktól meg msi-éktől.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#6) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

(#3) manoarc

+1

Ne mondja már nekem senki, hogy a 3 db venti halkabban végezné a dolgát mint egy referencia hűtős gépből kifúvó változat.

[ Szerkesztve ]

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#7) CptMisi válasza Angel1981 (#4) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Nekem egyáltalán nem melegedett semmi a hűtéscsere után. Arról meg nem is beszélve, hogy csinálhatok bármit, nem hallani semmit. Persze van ventilátor a házban, ami szerintem jobb szellőzést biztosít, mint egy kis rés a kártya hátulján. :U Nem egy dobozba kell berakni, ref.hűtéshez is kell szellőznie a háznak. :K

V.Dave: nekem 2 ventilátor minimumra szabályozva hangban és hőfokokban is agyonveri a referencia hűtést(5850, a ref. hűtés sem volt egy rosszul sikerült darab...) 3 venti leszabályozva jobb hűtési teljesítményt biztosít, mint egy darab x%-on (ki lehet számolni, én fogom) :K

[ Szerkesztve ]

(#8) Malachi válasza V.Dave (#6) üzenetére

Malachi
(őstag)

kb. ugyanez nvidia 2 ventis változatban NÉMA. de tényleg. szerintem plusz egy sem tenné sokkal zajosabbá.

angel1981 - azt a házat ki kell dobni, ami nem viszi ki a meleg levegőt. egy 12cm-es a tetőre és biztosan megszűnik a melegedés.

[ Szerkesztve ]

(#9) kyle23

kyle23
(lelkes újonc)

Nekem ilyenem van csak ugye még a rev.1 verzió. Egy CM 690-ben csücsül és teljesen hangtalan. A háznak csak a front ventijét hallani, mert kb 40 cm-re van a gép tőlem. Itt semmi panasz nincs rá. :DD

(#10) Male válasza Angel1981 (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kifújó VGA hűtő nem mindig előnyös... attól függ, milyen a légáramlás a házban (van amelyiknek pont hogy a VGA-nál is befelé jönne a levegő, és ilyenkor ellene dolgozik annak a légáramlásnak, amit a többi venti kialakítania a házban).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) TESCO-Zsömle válasza V.Dave (#6) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Végül is teljesen teljesen ellent mond a fizikának, hogy 3 venti alacsonyabb fordulaton tol ugyanannyi levegőt, mint 1... :U

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#12) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néz ki. :K

(#13) TeeBee73 válasza V.Dave (#6) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Én sem véletlenül cseréltem le a hűtést. 3 venti dolgozik 1 helyett, de nem hallom, úgy, hogy közben 30°C-ot ver a gyárira. :U

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#14) manoarc válasza TeeBee73 (#13) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

1 helyett 3 lesz csapágyas , 1 adag por helyett 3 adag por. :U

>> ЯeSpΞkT <<

(#15) wednesday

wednesday
(őstag)

Szerintem meg előnyösebb ez a felépítés (mikor a VGA-ra tolja közvetlenül a levegőt), mint a kifúvós. Legalábbis nálam, mindig hűvösebbek és csendesebbek voltak az ilyen VGA-k. A meleg levegő eltávolítására a ház hűtését kell használni, elől szív hátul fúj.

(#16) Male válasza manoarc (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy lesz háromszor annyi por háromszor annyi ventitől? A venti termeli a port a gépben? ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#17) eziskamu válasza Male (#16) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Amúgy, valaki azt írta, hogy túlnyomást kell létrehozni a házban, és úgy nem száll bele a por, viszont arról nem írt, hogy a túlnyomás honnan a túróból jöjjön pormentesen :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18) TESCO-Zsömle válasza eziskamu (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A légtisztítóból. ;]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#19) Peter13

Peter13
(tag)

Bevallom a kép láttán én először azt hittem hogy ez egy két GPU-s kártya. Ha csak egy árva GPU-t kell hűteni ennyi mindennel, akkor szerintem olyan halk lesz hogy le lehet venni a ház oldalát :)

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#20) Male válasza eziskamu (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szomszédtól, aki sűrűbben takarít :DDD

Porszűrővel az jó megoldás lehet egyébként (és ahhoz jó a kifelé fújó VGA is).
(mondjuk a porszűrő sem 100%-os nálam, csak finomabb por lep be mindent... nomeg lefogja a ventiket, ugyhogy gondolkozom is rajta, hogy inkább leszedem)

(#21) TESCO-Zsömle válasza Peter13 (#19) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam Accelero Extreme van, és nem zavar, hogy nincs házam.

(#22) eziskamu válasza Peter13 (#19) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Esetleg Rakéta porszívó megfelelő porzsákkal? :DDD

(#23) TESCO-Zsömle válasza eziskamu (#22) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A rakétákat is porszívózzak? Olyan NASA-s cumó jöhetne ide is. :P

(#24) eziskamu válasza TESCO-Zsömle (#23) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Nem, ez még a CCCP-s űrtechnika. Egy porszívó, amivel festeni is lehetett :DDD
falat, már akinek sikerült ;]

[ Szerkesztve ]

(#25) TESCO-Zsömle válasza eziskamu (#24) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahham. Akkor már tudom honnan ered a "porfestés"... :DDD

(#26) ppeterka

ppeterka
(lelkes újonc)

Basszus, milyen név már ez a NEC Proadlizer? Valami csúnya füvezős parti eredménye... Még egy pár szippantás, és konkrétan Parizer lett volna a neve...

--> http://ppeterka.hu <--

(#27) blackydan válasza Fr3eWar (#5) üzenetére

blackydan
(fanatikus tag)

+1 ez így van, nagyon benézte a giga mostanában a dolgokat

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#28) Male válasza ppeterka (#26) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég furán hangzik, ez tény.... elvileg ebből van:
"The Proadlizer takes its name from the three words: prompt, broadband and stabilizer."

(#29) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A következőn mi lesz? Egész kílmarendszer...?

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#30) lizRRR válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Azzzzz :C

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#31) Archer válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

Archer
(őstag)

[link]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#32) Ł-IceRocK-Ł válasza Archer (#31) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, hát valami ilyesmire gondoltam ;]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#33) lizRRR válasza Ł-IceRocK-Ł (#32) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Nekem ilyen hüti a gépemet ..)

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#34) Ł-IceRocK-Ł válasza lizRRR (#33) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha-ha :D

(#35) lizRRR válasza Ł-IceRocK-Ł (#34) üzenetére

lizRRR
(őstag)

:DDD

(#36) 04ahgy válasza vinibali (#1) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most őszintén, neked jobb lenne a HD38XX / HD48XX szériát idéző MSI-s korszak? Ugyanaz a típus 2-3-4 változatban is volt, és semmi nem utalt arra, melyiket kapod. Itt legalább odabiggyesztik, hogy rev.n.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.