még az idén? ma és holnap? 
hajrá
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
még az idén? ma és holnap? 
hajrá
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Kíváncsi vagyok ennek a ventilátornak a zajszintjére. Nem arra a 20 dB-re, hanem hogy valójában mennyire hangos.
Jól látom, hogy a ventilátort nem lehet benne csak úgy kicserélni? Azt sajnálnám.
Egyébként jól néz ki a hűtő, már amennyire egy hűtőről el lehet mondani, hogy jól néz ki. 
szerintem is jól néz ki, de ami a lényeg, hogy még effektívnek is tünik. Papíron mindenesetre elég jó hűtő, remélhetőleg tényleg az lesz.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Nem lehetetlen.
Startra készen be vannak pakolva a kamionokba/hajókba. 
Eladó Fizik Gobi XM nyereg

Hajóval azért ne motorcsónak sebességet képzelj el, szóval azok nem ma indulnak el. 
Soirée...

40-50 csomós sebességgel hamar Európában lesznek, de igaz, azok már úton vannak. Hacsak a szomáliai kalózok el nem foglalják a hajót(kat), akkor várhatjuk ezt a hűtőt jövő karácsonyig.

Eladó Fizik Gobi XM nyereg
Nagyon jól néz ki, és ha nem lesz drága, be is fektetek egyre. 
Igencsak furcsa színük van a réz lamelláknak.
Edit: Hah, egész biztosan sok kék LED van az Asusnál raktáron és tudják, hogy jövőre már a piros LED lesz trendy, ezért sietnek még az idén kiadni ezt a hűtőt.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Háde nem unják még?
Már lassan annyi Triton van/esz mint amennyi GTX260.
Egyébként kb. akkora mint a szkájté nindzsa, ami holnap érkezik vélethetőleg, remélem befér a házikómba. 
[ Szerkesztve ]
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Meg elég könnyűek azok a réz lamellák 
#2 Balika911: 20dBA maga a venti zajszintje 1 méterről. Ha ráteszik a lamellára, akkor nyílván hangosabb lesz, de az ASUS hűtései nem szoktak hangosak lenni, főleg a Triton sorozaté. Így is az átlag alatt lesznek hangban
[ Szerkesztve ]

Pofás, bár a CM termékeit jobban szeretem
.
Walter White is Bad*ss!!

Eddig nem voltam oda az ASUS hűtőkért, de ez tetszik. Szerintem cserélhető az a 120-as venti, akkor pedig teljesen rendben van.

PH!-s tesztet kérünk majd minél hamarabb!
Amúgy nagyon hasonlít erre: [link]
Kíváncsi volnék a kettő ár/érték viszonyára.
"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."
AC-nek 4 ennek meg 6 hőcsöve van.... de amúgy tényleg hasonlít
más:a venti az a felső kis műanyaglapra van rárögzítve valahogy enm?...am sztem cserélhető
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

40-50 csomó? Egy kereskedelmi szállítóhajó jó ha 15-20 csomót kiizzad magából. Pláne az óceánjárók.
Ha gyorsan akarják teríteni, akkor csak repülőgép jöhet szóba.
Si vis pacem, para bellum.

Nekem is az extreme ugrott be róla először 
.::www.megadanceradio.hu::.

Jaja, nem olyan hirtelen vannak azok itt. Bőrömön tapasztalom gyakran, ha valami hajós, távol-keleti cucc kifogy kis kontinensünkön, akkor akár hónapok is simán lehetnek, mire újra lesz.
Amúgy jól néz ki,de ez megen nem passzivra van megálmodva, ami nálam már ki is zárja a beszerzés esélyét. Engem ez a HR-01 Plus nagyon meggyőzött, mondhatni teljesen levett a lbamról 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Hmmm... micsoda fincsi brutál állat hűtőcske ! Gyökkettővel alapjáraton elvisz egy húzott kvadot is a hátán, gyanítom.
Nekem mondjuk kinézetre jobban megfelel az AC megoldása, de kutyát nem érdekli zárt házban. Viszont ez szerintem - szokás szerint - duplája lesz annak árban.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?