elég jó cucc,és az ára is elfogadható.mondjuk jó lett volna egy vezetékes változat is,ugyan így touch paddal 
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

elég jó cucc,és az ára is elfogadható.mondjuk jó lett volna egy vezetékes változat is,ugyan így touch paddal 
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
Egész jó, csak.... minek kell összenyomorgatni??? Túl kényelmes lenne talán? Vagy valakinek telik 12.000-res billentyűzetre, de az asztalán nincs még 3 centi hely?
(A vicc, hogy simán el is férnének a rendes kurzorgombok, mert ott a nagy szabad hely rajta.)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Lesz belőle magyar kiosztású is?
Inkább Ultranavot BT-vel ellátva
True Success is Blonde

nemhiszem,
am nem rossz kis bill
a trust is gyárt hasonlót, bár neki van golyós megoldása is, tapi pad helyett lehet kényelmesebb
azokből elvileg van magyar csak beszerezni nem lehet
am jó ez az unifying vevő, annyi vele a bajom hogy adott periféria csak 1 vevőhöz lehet párosítva
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
Nekem még vannak újonnan ilyenjeim eladóak: IBM USB Keyboard with UltraNav

Az összes laptopba ilyen billentyűzet kellene.
Szerintem nincs olyan ember a világon (a cégünknél biztosan nincs), aki ne kapna idegrohamot a billentyűzet alatt lévő tacspadtól. Az egy dolog, hogy használhatatlan, de ha gépelés közben hozzáérsz, akkor szétszalad a kurzor, és írsz bele a nagyvilágba.
Ezért az első dolog a letiltása. Viszont ha ott van a jobb szélen (ahol egyébként is az egér szokott lenni, az jó ötlet).
Kis notin nem fér el... nomeg gépelés közben letilt magától az értelmesebbje, így nem okoz gondot, ha hozzáérsz
/Max. be kell állítani, hogy így tegyen/
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nagy notin meg numpad van.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
jobban örülnék végre egy pöcökegeres billnek. azt mondtam az elején hogy soha nem tudom megszokni, két hét után kikapcsoltam a padot, és azóta se nyúltam hozzá. egyszerűen gyorsabb kényelmesebb számomra... de utálom a thinkpad függést
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Nem vagyok egy nagy tapipad rajongó, de ez a megoldás tetszik.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

K350-est használok német kiosztással 
Tökéletesen tudom használni!! Annyi, h vagy átragasztod, vagy fejből nyomod
..
igaz germániában nem is tudtam volna más venni, de meglepően jó az egyezőség a magyarral
'Tipikus esete annak, amikor génmanipulálgatanak össze-vissza és a végén kijön belole valami véletlenül...:)''

En is egy K350-est hasznalok, szuper billentyuzet, a gepem a masik szobabol van osszekotve a hazimozival, es siman megy falon keresztul. Most Razer Mambat hasznalok arra, hogy vezetek nelkul oldjam meg a hazimozi vezerles egeres reszet, de ez a K400 nagyban egyszerusitene a dolgot. Gephez billentyuzetnek meg egy K800-as melle es tokeletes az osszeallitas. 
[ Szerkesztve ]
Felhasználás kérdése az egész, egy htpc-hez pont felesleges a numpad.
Laci
A numpadot nem is hiányoltam... pont, hogy annak a helyére simán beférne normális kiosztás és méret esetén.
A kurzor gombok besúvasztása fáj, főleg, hogy még a shiften belülre is került a bal... hányszor fogják megnyomni vajon a shift helyett? 

És akkor gyárthatnának jobbkezes meg balkezes laptopot is. Biztos megérné.

"fényes felirataik pedig a leolvasást könnyítik meg" 
találjuk már fel magunkat tisztelt mérnök urak!
kb. 14 éve az IBM -nek egy olyan vezetékes matt billentyűzetét használtam, amiről bármilyen szögben le lehetett olvasni a karaktereket, sőt ha este besötétedett, ezeket a karaktereket a hagyományos 3 helyzetjelző led hatására, nagyon minimálisan de átvilágította a fény.
itt a 21. században az ilyen meg olyan takarékos ledekkel olyan nagy kunszt megvalósítani mindezt vezetéknélküliben? 
amúgy én ezt a két bilentyűzetet használom jelenleg:
[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Pont ezt akartam én is mondani, hogy a tapipadra rá kell rajzolni a numpad karaktereit, és egy váltóbillentyűvel (numlock) működhet érintőgombos numpadként, vagy egérként.
Egyébként pont a nagyobb notikon a numped helyére így beférne.

Nagyon pofás a cucc!
Pláne, aki már nagyon megszokta a touchpadot 
DA3MON felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!╭∩╮(° ˛°)╭∩╮
erre nem is gondoltam, bár notinál is ugyanígy ugrana miatta a kényelem/numpad.

igen, van magyar.

Fain kis bill ez! Itt meg 10-ért árulják! Lehet be kellene rá invesztálni némi kp.-t! 
Ha valakinek van személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban, akkor azt szívesen meghallgatom! 
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

nekem van, semmi extra, zavaró hogy oldalt van a touchpad. jó jó de minek kategória.

Akkor nem jobb, mintha mindig keresni kellene a szintén rádiós (wifis) egérrel egy felületet, amin lehet ráncigálni nyugodtan? Illetve nem jobb, hogy mindig kéznél van?
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

akkor összefoglalom:
Alapvetően jó cucc, főleg ezért az árért, minőségi, dizájnos, egyszóval: logitech.
Nekem fura h oldalt van a touchpad, gépelésnél zavaróbb mintha alul lenne, ha az ember kezében van, nem lehet kényelmesen használni, ez olyan mindenre jó de semmire igazán dolog. Ha asztalon van, nem kell touchpad (haszontalan a milvoltja), ha állsz akkor nem tudod rendesen használni (gépelni nem lehet rendesen, touchpad az csak-csak az esc bill melletti balklikk gombnak hála!), egyedül ha az öledben van akkor használható jól, de akkor gépelésnél belenyúl az ember a touchpadba. Ágyból gépezni, filmezni maga az álom vele.
A mérete jó, gombok kényelmesek, unifing nagy plusz pont és maga az ötlet is jó.
Megszokást igényel.
Ugye nem egy kínai csingcsung! Az árát midnenképp megéri! + ugye multitouch a touchpad...
Szóval:
-Vannak hibái?
-Vannak!
-Megbántam-e hogy megvettem?
-NEM!
Nem döntenék másképp a megrendelést illetően!
Ha kihasználja az ember akkor hatalmas áldás, de "elősdleges" billentyűzetnek kicsit kényelmetlen (túl kompakt) és ha csak az asztalon használná az ember egérrel akkor nincs értelme!
[ Szerkesztve ]