Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teccik. elgondolkodnek rajt'.
Dualboot, teccik. Meg egy linux melle, es elvagyok vele, mint a befott. Szorakozas, munka, elvezkedes megvan. :)
Unneprontasnak ar? Es vajh mennyire megbizhato?

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#2) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Siemens nyomul :)
Amugy szerintem akinél egy ilyen elfér, bőven elfér egy kisebb laptop is... szvsz nem tudnak mit kitalalni már.

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#3) simonzé válasza Tomi_Sci (#2) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A laptopok nem az érintőképernyőről híresek, a TabletPC-knél meg ez alapelvárás.
Egyébként nem hiszem hogy ez lesz a karácsonyi piac slágere többi tablet árából kiindulva. :)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) .mf válasza Kopi31415 (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Unneprontasnak ar?"

Minimum félmilla ;)
Lifebook táblák sajnos rohadt drágák...

(#5) Ste válasza simonzé (#3) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt a fórumon is árult garis Hp 2510 vs 2710 esetében ez szerencsére nem áll fenn
igaz ettől függetlenül nem használnám ki a tablet változatot

True Success is Blonde

(#6) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

Ilyenből kéne egy C2D Vagy X2 ULV-s verzió egy 64Gb-os SSD-vel meg 1Gb rammal és nem sokkal drágábban, mint az Acer One / EEE1000. Bár lehet egy Atom is elég lenne bele.

(#7) adm

adm
(őstag)

jó ez a dokkoló. már-már elhiteti, hogy a tablet profi munkákra is használható, viszont magáról a tabletről nem sokat tudtunk meg. erről van valami információ?

mod: talán mert nem grafikus területre szánták, hanem pl kereskedelembe?

(#6) Cobra.
ez egy teljesen reális kívánság. :DDD legjobb esetben is csak az ssd többe kerül, mint az egyik netbook. a tablet meg nagyjából 5x több, mint a kettő együtt.

[ Szerkesztve ]

pecs2100.hu

(#8) .mf válasza adm (#7) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"viszont magáról a tabletről nem sokat tudtunk meg. erről van valami információ?"

Szerintem elég sok van odaírva: 12,1" WXGA (1280×800), C2D SU9400, GS45, 1 v 2 GB, stb, 1.6kg, 6- vagy 9-cellás, utóbbival 9 óra üzemidő, stb.
Ha olyasmire vagy kiváncsi, hogy ebben is wacom digitizeres IPS-panel van-e, mint pl. az enyémben (Lifebook T4215), azt sajnos csak tippelgetni lehet.

(#9) adm válasza .mf (#8) üzenetére

adm
(őstag)

az mondjuk a "számítógép" része. igen a panel és a toll(ak) tulajdonságaira voltam kíváncsi.

számomra nem derült ki, hogy egy étterembe szánják intelligens "pénztárgépnek" vagy egy ultra hordozható (valamennyire) profi tablet-nak ami összevethető pl a wacom cintiq12-vel.

[ Szerkesztve ]

pecs2100.hu

(#10) .mf válasza adm (#9) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az enyém is hiába wacomos és IPS-paneles, nem hinném, hogy összevethető lenne egy kifejezetten rajzolásra használt táblával. 1024 nyomás-fokozatot biztosan nem különböztet meg, bár ezt az oldalát nem is annyira próbálgattam (számomra tárgyalásokon, megbeszéléseken rajzok, vázlatok készítésére, valamint japán szövegbevitelnél hasznos, rajzolni nem tudok olyan szinten :B ). Elvileg van valami driver és valahol valamilyen beállítások hozzá, ha érdekel, utánanézek.

(#11) adm válasza .mf (#10) üzenetére

adm
(őstag)

á annyira nem fontos. egy ismerős vacilált tablet-pc, a cintiq12 és egy xerox között. a xeroxot választotta, amit egy átlag notival használ. kíváncsi voltam mekkora különbségek lehetnek a megoldások közt.

[ Szerkesztve ]

pecs2100.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.