Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

"monitor a környezeti viszonyoknak megfelelően automatikusan szabályozza a háttérfény erejét"

Gondolom ez kikapcsolható, mert különben gáz...

(#2) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

2ms, FÍull HD, jókis moncsi, az ára sem rossz ebben a kategóriában, csak a design-ja nemtetszik, tiszta benkús :F

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) Gonosz15 válasza sNORh (#2) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik :P

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#4) gardener válasza Gonosz15 (#3) üzenetére

gardener
(őstag)

Nekem meg az ára tetszik! :K

(#5) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz... Pont most terveztem megvenni az elodjet, bar lehet megvarom mig megjelenik (vagy nem).... :DDD

(#6) Gábor vitéz válasza Hedgehanter (#5) üzenetére

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Már megint egy TN paneles szutyok... és persze wide. :U
Miért?:F
2008-ban még mindig csak a TN panel... :(((
Aki normális képminőséget szeretne, annak már csak az Eizo marad? De azt meg ki bírja kifizetni? :(

Lassan le kéne már cserélnem a 4 éves tn paneles samsung 172x-et, de komolyan tanácstalan vagyok. Lehet tényleg Eizo lesz végül.. ha rámszakad az otp...

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#7) T.Peter válasza Hedgehanter (#5) üzenetére

T.Peter
(őstag)

Az Iponnál már kapható régóta.

(#8) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

"maximális felbontása 1920x1200 pixel (Full HD, 1080p)"

Itt fogalomzavar esete forog fenn. A zárójel tartalma vagy szükségtelen, vagy kiegésztésre szorul.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#9) orbano válasza Gábor vitéz (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

még mindig ott vannak a jó kis dellek :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) orbano válasza erdoke (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ezen én is vakartam a fejem egy darabig :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Gonosz15 válasza gardener (#4) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem is, de főleg azért mert a 22" -os moncsik lassan még olcsóbbá válnak :K :P

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#12) arty válasza orbano (#10) üzenetére

arty
(senior tag)

a G2400W képes 1:1 nativan megjeleniteni az 1920x1080at, alul felül fekete sávot hagyva - remélem ez az 'utodnál' is megmaradt, nagyon hasznos feature, főleg pl konzol esetén ideális

(meg minden 16:9 modot ki tud tenni képarányhelyesen, nyujtás nélkül + akár nativan is - de persze csak 1920 szélesség mellett van ez utobbinak értelme)

szal, a kérdés, h ez megmaradt-e ?

(#13) TcGood válasza Gábor vitéz (#6) üzenetére

TcGood
(kvázi-tag)

24 colos hagyományos monitornál elfáradna a nyakad, folyton fel-le, fel-le :U Vízszintesen sokkal többet látol... Ezért wide

Míg az átlagnak annyi elég lesz, hogy elcédé, mindig az olcsó szutyokkal lesz tele a piac. Ez van sajnos :(

Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig!

(#14) Male válasza cizoe (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ez egy fontos kérdés... ahogy a dinamikus kontraszt kikapcsolhatósága is.

Amúgy tetszetős darab.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#15) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az árán kívül semmi más nem csalogat ... Legalább ha a technikára nem adnak, akkor a kinézetre adhatnának. TN panel 22" felett már használhatatlan, de ha valaki mégis arra fanyalodik akkor bruttó 99-ért már kap egy HannsG 28" -os szörnyet, ami azért mégis 4" al nagyobb, és :: KATT :: még jobban is néz ki. Tény hogy a panel miatt ez sem ajánlott!

[ Szerkesztve ]

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és a Hdcp képesség?

True Success is Blonde

(#17) T.Peter válasza Ste (#16) üzenetére

T.Peter
(őstag)

Elvileg támogatja. A hivatalos oldalon a datasheet.zipben az első képen írja, hogy hdcp-s.

[ Szerkesztve ]

(#18) k3l3r0n válasza orbano (#10) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Jóvanna, nem érthet hozzá mindenki....
Aki meg cikkírásra adja fejét, az engedje meg magának a körültekintő, pontos fogalmazás luxusát... :R
Egyébként a design tetszik, csatik listája kielégítő, csak a panel egy trágya...

[ Szerkesztve ]

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#19) arty válasza Ste (#16) üzenetére

arty
(senior tag)

HDMI nincs HDCP nélkül!

(#20) T.Peter válasza arty (#19) üzenetére

T.Peter
(őstag)

DVI van hdcp nélkül.

(#21) nsrking válasza T.Peter (#20) üzenetére

nsrking
(senior tag)

De írták hogy HDMI-s. AMúgy szerintem klassz kis monitor, főleg az ára! Ha lenne ennyi pénzem vennék is egyet! :R

(#22) T.Peter válasza nsrking (#21) üzenetére

T.Peter
(őstag)

"A DVI-, HDMI- és D-Sub csatlakozókról szintén nem feledkeztek meg a BenQ-nál". Nem csak a HDMI-ről volt szó, de mindegy. Lényeg, hogy HDCP-s.

[ Szerkesztve ]

(#23) Ste válasza arty (#19) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Samsung 225MW - van rajta Hdmi és nem Hdcp képes

True Success is Blonde

(#24) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

jó sok a benkús piár hír a péhán. Most néztem, utóbbi 2 hónapban 4hír volt benq-ról, meg vagy 12 másik az összes többi márka, összes új típusáról. Na nem a benq-t sokallom, hanem a többit keveslem... :)
:R

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.