Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Micsoda olcsóság! :W
Ezeknek még minimum 2év kell, hogy elfogadhatóvá váljanak minden szempontból... :O

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) juliabrilke válasza Devid_81 (#1) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Te Devid!

Nem ér neked ennyi pénzt a halkság és a kevesebb hő termelés? ;] :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#3) whiz válasza juliabrilke (#2) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mondjuk nyomorék 1 év garival... vajon mennyit bírhat egy ilyen? :U

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#4) Morden24 válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem rossz, nem rossz, de nem véletlen szerintem az az egy év gari. Ezen az áron (259USD nekem a 64Gb-s cuccért bőven tűréshatáron belül van), csak éppen minimum +1 év gari, és már rendelnék is.

Sectumsempra - For Enemies

(#5) Devid_81 válasza juliabrilke (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

"A most bejelentett MLC flaschipekre épülő MasterDrive OX 32, 64 és 128 GB-os méretben lesz elérhető, áruk rendre 149, 259 és 419 dollár."

128gb durván 70 ezer, hmm izééé nekem nem ér ennyit :DD
És ez az 1 év gari ettől a gyártótól...tehát megint csak kapkodnak, kidobtak vmit és reménykednek....az ilyet béta tesztnek nevezik :)
De köszönöm szépen ha a 70 ezres SSD-m elfexik 1.5 év múlva.
Ez persze csak az én véleményen. :)

"Érkezik az SLC flashchipekre alapozó Masterdrive PX is. 32 és 64 GB-os méretben lesz kapható, de aki ilyet szeretne, annak mélyebben kell a pénztárcájába nyúlnia. A kisebbik 499 dollárba kerül, nagyobbik társáért 849 dollárért lehet hozzájutni."

Nah erre meg nem is akarok semmit se mondani! :Y :C

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) juliabrilke válasza whiz (#3) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

A gari tök mind1, mert lecseréled egy év elteltével, mert nem lesz elég nagy a mérete. :DDD

(#7) juliabrilke válasza Devid_81 (#5) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Sajnos ez a piac! (nekem se ér ennyi)

Megnézik, hogy van-e kereslet rá ennyiért. Azért szerintem így is sokan fognak belőle venni. Utána meg telik egy kis idő és fele enyniért (vagy még kevesebbér) lehet majd kapni.

(#8) whiz válasza juliabrilke (#6) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem biztos, hogy ilyen árért évente cserélgetni akarnám (rendszervinyónak jó lenne egy 32-es még jó darabig) :D

(#9) Gorneck23 válasza whiz (#8) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ott meg úgy is az elérési idő számít...inkább...szal lehet vmi olcsóbbat is alárakni 32esből...

(#10) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az SLC verzióból valamelyik az MLC-s típus árával és 5 év garral már tetszene... ;)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#11) juliabrilke válasza whiz (#8) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nem biztos, hogy ilyen árért megérné egyátalán megvenni. :D

(#12) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért ez akkor is nagy ugrás hiába mondjátok, hogy még mindig rohadt drága. 1-2 éve azért elég irracionálisnak tűnt szerintem ilyen hamar 30k-ért 32GB-os SSD.
Sajna az egy év gari valóban kevés, de az irányvonal jó, és minél többen kezdik el venni annál hamarabb lesz tömegtermék -> egyre jobbak, gyorsabbak lesznek, megfizethető áron. Jövőre már már egészen korrekt alternatíva is lehet gyors csendes vinyónak.

[ Szerkesztve ]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#13) Integra

Integra
(Jómunkásember)

"bíztató" az 1 év garancia...

(#14) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

A gyártó nem véletlenül ad az MLC chipes meghajtókra csak 1 év garanciát, míg az SLC-sekre 3-at. Az MLC alapú flash chipek sokkal kevesebb újraírási ciklust bírnak.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#15) Feree13

Feree13
(őstag)

Szerintem a 32GB-os teljesen jó vétel 30k körül, nincs hangja, nem melegszik, és jóval gyorsabb mint egy vinya. Lehet ilyet valahol rendelni már itthol? :U

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#16) whiz válasza shtml (#14) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na akko veszek egyet rátolom a Vistát, tuti meghal 1 éven belül, és akkor garin belül vagyok, csere, és öjömbodottá :D

(#17) Ősember válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

miért megy már megint a sirás? :F nem veszitek észre, hogy ahelyett, hogy nem tudnak olyan gyorsan árakat csökkenteni, hogy az normális legyen? ehelyett mindig uj szériát kell kihozni, csak ugy, mint a videokártyáknál. a csucskártyákat sosem árazzák le és adják fillérekért, hanem kivonják a forgalombol. az ssd piac olyan gyorsan fejlödik, hogy ezt a mintát kell követni. nem kell ide 2 év. vagy ha neked az elfogadhato ár az, ami most van a hdd piacon, akkor oda várhatsz. nem kaphatsz jobbat ugyan annyiért, ez mindenhol igy van :) most februárban is már kedvezö áron lehet majd hozzájutni ilyen cuccokhoz. persze nem az olcsojánosokra gondolok, akiknek csak az a jo, ami elöálliási költségbe kerül :P

én már gondolkozok is az ssd-ken, el is mondom miért. nem kell hogy a gépembe legyen a hdd, elég egy 100 megás hálozaton megosztani és ennyi. nem itt fog zugni a hdd, de mégis elég helyem lesz :C

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#18) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Na. Akkor elérkeztünk a valós korhoz való közelítéshez. Az 1 illetve 3 év garancia minőségi termékek és átlagos felhasználás (60%-os kihasználtság, 30% kép-video-mp3 - adatok fele) mellett nagy valószínűséggel már a gyártónak is rentábilis lehet. Ha valaki jobban nyúzza, várható a garanciális csere, gyér használattal meg a garidő duplája.

Persze ez megint "jóslás", tehát nem biztos (mielőtt még sokan csomót kötnek rám).

A gond a flash. Ez olyan dolog mint a viccben:
- Tud repülni?
- Nem.
- És ha megfizetem?......

A flash nem bírja a sok írást. Az MLC meg pláne. Ebben a pillanatban behatárolta a felhasználhatóságot. Extrém környezetben, ahol a HDD pillanatok alatt meghal, kis méretek esetén (pl: SD), stb.... Ebbe a sok írással járó napi munkára használt háttértár nem fér bele.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#19) Gorneck23 válasza liksoft (#18) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Napi 3-4 óra és csak OS van rajta ez milyen használatnak számít? Közepes?

(#20) <MZ/X>

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok, hogy ezeket is kell-e ugyanúgy formázgatni mint a Winchestereket? Azért fontos ez, mert jelenleg MAC-ről PC-re nem lehet adatokat hordozni a formátum eltérés miatt.
Köszönöm! :R

Original's never fit - Socket 370

(#21) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Egy ev?
Vicc.
Ha 3 evet vallalnanak az olcsobb verziokra is talan bevallalnek egyet.

(#22) Thrawn válasza <MZ/X> (#20) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, kell.

Different songs for different moods.

(#23) shteer válasza <MZ/X> (#20) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

persze, h kell. fájlrendszer muszájos

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#24) liksoft válasza Gorneck23 (#19) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Az rendben, hogy naponta 3-4 órát és valami OS feliratú cuccot teszel rá. Ennyit gondolom elvisel (bár kérdés, hogy karóra vagy toronyóra) :D .

Elméletileg gyenge használat. De kérdéses hány háttérben futó szolgáltatást engedélyezel, és mennyi adminisztrációt. Valamint milyen operációs rendszer, mennyi memória, milyen alkalmazások, swap, temp holvan, stb.... :F

Gondold végig. Az írhatóságán bukik a tehnológia. Arra fordítsd át a használatodat. Meg fogod kapni megközelítőleg az élettartamát.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#25) Gorneck23 válasza liksoft (#24) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Értelek...Vista 2gb rammal. Alkalmazásból víruskereső, utorrent ezek mindig mennek. Többnyire netezek...SLC chipest néztem...
Jó lesz ez úgy érzem... :) Majd lesz backupom mindig.. :D

(#26) <MZ/X>

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Elnézést az OFF-ért, de sajnos ezt nem látom át.

Nem kötekedni akarok, csak a tisztánlátás érdekében kérdezem, hogy akkor a pendrive-ot miért nem kell más fájlrendszerekre formatálni? Hiszen mindkettő flash technológiát használ, nem?
Köszönöm

(#27) liksoft válasza <MZ/X> (#26) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Papírra tudsz írni, nyomtatni. Angolul, kínaiul. Mégis papír a papír. Ha közös nyelvet használsz mindkettő megérti. De házon belül a nemzeti nyelvet használják. Az meg nem azonos.

(#28) shtml válasza <MZ/X> (#26) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Azokat is kell. Talán azért nem tűnt még fel neked, mert a pendrive-oknál többnyire megfelel a FAT32, azt meg bármi olvassa, ha jól tudom. Gondod csak akkor lesz, ha 2GB-nál nagyobb file-t akarsz ráírni.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#29) <MZ/X>

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szépen köszönöm! Megvilágosodtam!

(#30) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 év garral semmit nem veszek, nemhogy merevlemezt (SSD-t).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#31) waverider

waverider
(senior tag)

majd ha valamelyik a 7 sárkányos piacról ezt kiabálja utánnam: frissz ropogósz SSD...
egy:ézéötcáz...szok lenni olcó..., akkor nem fog az az 1 év gar érdekelni :C

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.