Thinkpad SL, R széria ezekszerint vége, mert nem látom h új Core i3,i5 CPU-val lennének szerelve?
Ezt a fényes designt kéne mellőzni és akkor nagyon jó gépek lennének.
HDMi mindegyik Edge modellen van, nem értem miért kell írni h ez újdonság volna???
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
zola0601
(kvázi-tag)
Szép színesek!
Valami förtelem! 
Üdv: Zoli

Integra
(Jómunkásember)
olyan mintha ez az edge széria az R-t váltaná ki..
az sl meg eleve halott történet volt, nem kár érte, hogy eltűnik. 

pekfiu
(fanatikus tag)
fekete külsővel és rózsaszín billentyűzettel elég trendi lenne 
szerintem
Engem is az érdekelne, hogy mi lesz az R, de méginkább az SL szériával. Ami meg a HDMI-t illeti, azért még elég új dolog a ThinkPadeknél ahhoz, hogy hangsúlyt kapjon.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Sicilian
(őstag)
egyetértek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Lehet mattban is rendelni. Szerintem ez inkabb az SL-t valtana ki. Az R szinte T sorozat, tan nincs ra annyi support, de majdnem minden megvan benne ami a T-ben.
powerd by mango, no more droid
SL széria mind HDMI-vel szerelt
R500 modelljein DisplayPort van, R400 pedig nincs!
Tudom h lehet rendelni matt fedelű Edge modellt, de itthon még nem láttam, de kijelzőben mind fényes ha jól tudom.
Már csak az új Dell Vostrokra leszek kíváncsi, hisz ott minden klappol a preview alapján 
[ Szerkesztve ]
Huuu azt en is nagyon varom, ha minden stimmel vele akkor nyero lehet. 

shadeofme
(tag)
Trendi Tini Cuccok. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
14" és 1600*900 felbontás?? Minek?
Egy pink vaio-val már volt dolgom, és az árához képest szerintem csapnivaló volt a minősége...
Minek? Sztem marha jó lehet rajta dolgozni.
Pl munkara.
E nmeg azt kerdem, hogy 15" minek 1366x768?
Az Edge az SL alá van pozícionálva, mondjuk ez ordít is róla, mert Thinkpadnek nagyon gyenge. Az SL helyett elvileg L széria lesz, bár ahogy elnézem, nagyon várat magára. A HDMI meg TP-ktől nem megszokott, ha van is minden Edge típuson, maga a széria azért elég újnak mondható, így nem árt megemlíteni, hiszen eddig csak DP volt (sőt, a "normális" TP-ken most is csak az van).
[ Szeretkezve ]
Hát csak érted, a grafikai munkákhoz általában nem 14"-es laptopot használnak, hanem akkor inkább a 17"-est fullhd felbontással 
Meg általában ezeket a színes csilli-villi gépeket nem munkára veszik!
Egyezzünk meg abban, hogy mindkettőnknek igaza van!

Nem csak grafikai munka van. 
De általában grafikai munkákhoz használnak minél nagyobb felbontású paneleket 
De okés, "meg vagyok győzve"! 
és milyen munkához optimális az 1600x900-as felbontás 14"-en?
[ Szeretkezve ]

rankesz
(PH! addikt)
Segítek, semmilyen. 16:9 es képarány notiban egy nagy... na de nem írok csúnyát, főleg nem neked Nagybötűsnek. 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Optimalisnak nem optimalis de jol jon sokszor. Nekem biztos.
14 collon? mert nem mondhatnám, hogy túl sok notebookot ismerek ilyen felbontással. konkrétan eddig egy ilyenről sem hallottam. Egyébként meg ez a WXGA+ 16:9-esített változata, 160 sorral több szélességben, azért kérdeztem, hogy milyen munkánál jön ez jól.
[ Szeretkezve ]

Duree
(PH! addikt)
A Lenovo kerrekt gépeket csinál most az árazása is kellemes,senki sem fog csalódni benne
A Sonyról már ugyanez nem mondható el.A gépei túlárazottak,semmi sem indokolja,hogy sokkal drágább legyen mint a Lenovo,ráadásul még jobb sem
Arról ne is beszéljünk ha valami alkatrész kell hozzá az aranyárban van

ro_bert17
(őstag)
Sok oszlopos excel? Vagy pl. topobase?
[ Szerkesztve ]
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

ro_bert17
(őstag)
Melyik Sony és melyik Lenovo gép árát hasonlítod össze pl.?
szerintem nagyon feszegeti az olvashatóság határait, de persze mindig vannak olyanok is, akik 4.3"-on szeretnének FullHD-t...
[ Szeretkezve ]

ro_bert17
(őstag)
Azt hittem a 16:9 és a munka zárja ki egymást! 
A szemünk sem egyforma ám. Van aki a 2x3 cm-es mobiltelefon kijelzőjén éli az életét! 
az nem zárja ki, csak megnehezíti
szerintem ez a felbontás nincs is 15" alatt a komolyabb Thinkpadeknél.
[ Szeretkezve ]

ro_bert17
(őstag)
Na bumm. Van akinek erre van igénye. Ezek az idétlen fejlesztők meg csak bedobták valamiért.
És főleg akkor fogunk pofára esni, ha emberek százezrei fogják így, és ezért vásárolni az új készüléküket! 

Frenky87
(senior tag)
Ceges gepen 1440 szeles kijelzon nezegetem az exceleket 14"-on. [6910p]
Ez kb optimalis keppont meret, de sokszor jol jonne meg par pixel [inkabb szelessegben, mint magassagban], hogy tobb infot lassak egyszerre.
De nekem pl a 2x1280x1024 is keves munkahoz.
///

ro_bert17
(őstag)
Nem én sokaltam a pixelek számát, ha visszaolvasol. Én is inkább nagyobb felbontás párti vagyok, nincs gond a szememmel.
És tisztában vagyok azzal is, hogy ezt nem mindenki szereti...
[ Szerkesztve ]
Na remélem a jó kis R széria nem tűnik el (asszonynak is az van) főleg nem ha ilyen Edge félék veszik át a helyét.
SL-ért szerintem sem nagy kár. Inkább akkor az utóbbit váltsák le vele.
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)