Ez már jól hangzik, mármint a 15Gb/sec 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Ez már jól hangzik, mármint a 15Gb/sec 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
a végén ettől a mindenféle "hullámtól" már agyrákot kapunk... 
tényleg nem gyenge sávszélesség, meg kell hagyni... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

60GHz? Az első útjába eső papírlapon elakad...
Inkább több sáv és alacsonyabb frekvencia kéne, hogy használható is legyen.
Szerintem nem lesz ez rossz, bye-bye blútyúk 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
2-3 év mulva jó lenne ilyet lapokon, meg mondjuk ssd-ken is látni, és akkor megin egyel kevesebb vezetékkel kéne szenvedni a gépben...
vagy vga jelet küldeni, vagy csak egy filmet feldobni telóra. kettőt kérek 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
A mikrohullámú ( épp 60GHz és környéke ) sütőben is megmelekszik a pizza, még a papírdobozában... 
[ Szerkesztve ]

Az otthoni mikrohullámú sütők 2.4GHz-en járnak. Ezért is van pl. hogy az otthoni wifi drasztikusan belassul, ha a gép és a router között bekapcsolnak egy mikrót.
Nagyon szép ez a 15Gigabit/sec 
"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."
meg nem 100mW-on megy a mikró 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Na jó, lehet kissé túloztam
De sajnos amint nincs LOS, esetleg egy ajtó is az útjába kerül, jó eséllyel semmi nem marad ebből a jelből. Én jobban örülnék, ha inkább alacsonyabb frekvenciájú, de egyszerre több csatornán adó-vevő eszközöket fejlesztenének, amik nem akadnának el az első vasbeton falban.
Valoszinuleg az is kozrejatszhatott a frekvenciavalasztasban, hogy ma mar mindenki a 2,4 GHz-es savot hasznalja, a mikroktol kezdve a taviranyitos autokon at a wifi cuccokon at a Bluetoothig, szoval ott eleve nagy zaj van, itt meg nincs, plane, hogy amugy is minden erosen arnyekolja.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Érdekes technológia. Nem vagyok ismerős a 60GHzes tartományban, de nem lehetett egyszerű CMOS-ban összehozni. 
A wifi-t, a bt-t és a hasonló technológiákat nem fogja leváltani, mert nem egy súlycsoportban indul velük.
Azt viszont simán el tudom képzelni, hogy egy blu-rayes lejátszó 60GHzen küldje a tv-re a filmet. De még így is ott lesz az a fránya táp madzag. 
Aki keveset gondolkodik, sokat téved. (Leonardo da Vinci)

Nyugi, már kisérleteznek vez. nélküli tápellátással, csak nagy még a veszteség. Egyes bizonytalan hitelű források szerint pedig Tesla bá csinált is ilyet.
Nem azért megy több száz Wattal az otthoni mikró mert át kell égetni a műanyag meg papír fóliákat, hanem azért mert van némi tömege is a cuccnak amit meg akarsz enni, ráadásul az éhes ember tudám ám csak türelmetlen lenni igazán. 
A mikrohullámok egyébként 1 - 300 GHz tartományt fedik le és azért van egy közös neve "mikrohullám" ennek a tartománynak mert közel azonosan viselkednek.
[ Szerkesztve ]
Hát ez kicsit se gyenge. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Wifi-t biztos nem, de bt-t szerintem igazán leválthatná. Már csak azért is, mert kellemetlen lesz, ha lesz legalább 3 féle szabvány ezen a téren (bt, wireless usb, meg ez).
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Azért mégiscsak évek óta léteznek 60GHz-es berendezések, igaz azok 'csak' 1Gbps-t tudnak, de azt 1..2km-re. Alacsonyabb frekvenciára hozni képtelenség, mivel egy ilyen 5..10Gbps sebességű link valószínűleg irdatlan nagy, GHz-ekben mérhető RF-spektrumot igényel.
#13: Azért ez nem teljesen igaz, a csoportosítás inkább a hullámhossz alapján történt (1m..1mm), mint az azonos tulajdonságok szerint. Itt nagyságrendekről van szó, ilyen széles tartományban nehezen képzelhető el az azonos viselkedés, épp ezért van egy ekkora sáv sok résztartományra bontva. Pl. pont 60 GHz környékén az oxigén erős abszorpciót mutat, ezért a levegőben a 'szabadtéri' csillapítás itt érezhetően magasabb, mint +/-10 GHz-cel odébb.

Mennyire egyszerű lenne minden ha csak ezzel kötnénk mindent a gépre, monitor, házimozi, hdd, iró, egér, bill, gamepad, telefon, pda, mp4 játszók, navik, nyomik stb még gépen belül is... jó a fele kábelezeés eltünne az asztal körül meg a gépből és télleg csak a táp maradhatna....
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
Még csak az kéne, ha a BT driverek megbízhatóságából indulok ki, soha semmi nem működne.

Nem gyenge a cucc. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Ez jó!
Most már akkor nem kell a billentyűzet és egér mellett a monitort sem összekötni a géppel!
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
hát nem tudom ... nekem nem hiányzik még egy sugárzó cucc a szobámból ... 
amúgy ha a gépet a monitorral nem akarod összekötni, akkor: vegyél ilyen monitoros gépet, mint az Applenak van, meg vezetéknélküli bill, s akkor már tényleg csak 1 táp kell a gépnek, s ez mindenféle rf nélküli cuccal is megoldható már 
Hogy pontosítsunk: a mikrohullámú sütők a vízmolekulák rezonancia frekvenciáján járnak, mivel víz szinte minden élelmiszerben van. Ez pedig 2415MHz.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
/set mode szőrszálhasogatás
ha a gépet rágyógyítod a monitor hátuljára, akkor nincs összekötve? 
#12: Attól a ténytől, hogy kísérleteznek illetve hogy lehet vezeték nélküli tápellátást csinálni, kb. annyira nyugodtam meg, mint az a csirke, amelyik fejjel lefelé lóg a szállítószalag kampóján és halad befelé a húsüzembe...
[ Szerkesztve ]
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Rengeteg könyv, publikáció foglalkozik Tesla ezen kutatásával, megölheted a bizonytalanságot 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD
Mindig elegendő HD anyag továbbítására? A BD-n lévő videó max. 40Mb/s. Hol vagyunk az 5Gb/s-től.
Párhuzamosan tud 125db streamet továbbítani. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(Ez egy meglehetősen elterjedt nézet, de sajnos téves. Link:
"Microwave heating is sometimes explained as a resonance of water molecules, but this is incorrect: such resonance only occurs in water vapor at much higher frequencies, at about 20 gigahertz."
Valamint: [link]. A mikró azért működik épp 2,45 GHz-en, mert ott van egy erre /sávszélességben és elérhető teljesítményben/ alkalmas ISM-sáv.)
[ Szerkesztve ]

De azt meg kevesen állítják, hogy sikerült is neki rendesen megoldani a dolgot.
Gondolom, kb ugyanannyi, mint az orokmozgoval 
Falsus in uno, falsus in omnibus.
"vagy akár 1080p felbontású videofájlok továbbítására."
15Gb/sec-es kapcsolaton ténylegh átlehet tolni pár 1080p-s streamet.
Igazából ilyen AP-k kellenének. 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2