Hűha
Ez a menő nem a mac
[ Szerkesztve ]
telefon+200sms+200perc+1gbnet != telefon

Hűha
Ez a menő nem a mac
[ Szerkesztve ]
Ejja álmaim notija de az a Win7 nevetséges rá aki ilyet vesz az tuti valami megbízhatóbb Linux operációs rendszert rak rá ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na jön valaki túrázni?

Ezt kivételesen nem menőzésre használják, hanem munkára - ahol valóban szükség van ilyen ellenállóképességre.

Minek kell bele 5650-es kártya 
"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."
Ez aztán olyan laptop, ami bírja a gyűrődést!
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nagyon brutális jószág 
A "robosztus"-t pedig javítsátok, mert "robusztus" van, előbbi nem létezik.
Valószínűleg azért, hogy annyival is több fogyjon abból a GPU-ból, drágábban adhassák a notebookot, és az akkuidő is rövidüljön némileg, ha már úgyis olyan sokat bír. 
De a fogalmazásból az tűnik ki, hogy ki lehet kapcsolni és átlehet váltani az integráltra. Bár valószínűleg a felhasználást tekintve nincs szükség különösebben rá.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
10-ből 9 Bear Grylls is ezt ajánlja
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Miert sporolnak ennyire az ssdvel? igen elferhetett volna egy.......... 
powerd by mango, no more droid

persze csak vicceltem, mind ezt, mind a macet használják komoly munkára is.
Mert van hozza hely...
Prozaibb ok lehet hogy a felhasznalo (katona, hegymaszo, eletmento, stb) szabad perceiben FPS-ezhessen... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Mert a merevlemez még mindig megbízhatóbb mint 1 ssd?
meglehet 
ha szétvered a winyót arról még vissza tudják állítani az adatot de 1 ssd(Flash) modulról?
Ezt én se értem.
Amúgy jó kis gép.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Ez is igaz. De egy ártalmatlanabbnak tűnő elejtés-től is megsérülhet egy merevlemez, míg az SSD ezt gond nélkül átvészeli, mivel nincs benne mechanika.
De az is biztos, hogy ebben a notebook-ban biztosan jól kivan párnázva a merevlemez.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Az SSd még nem életképes ilyen téren hacsak nem öntik telibe epoxigyantába 

Ezt a nagy batár valamit !! 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy az SSD kevésbé megbizhato ilyen helyzetben mint a HDD. 3800 USD-be meg igazán beleférhetett volna. De meggyőzhető vagyok 
[ Szerkesztve ]
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Én is meggyőzhető vagyok
a megbízhatóságot olyan alapokra építem h a flash chipet ha ketté töröd akkor arról már semmit le nem lehet menteni míg merevlemeznél ha 4 felé is töröd és elég fontos adatok voltak rajta visszanyerik az információt róla
Bár igaz ami igaz ha az árat nézzük lazán elfért volna benne
Brutális hogy néz ki
Ezen akár egy tank is átmehet. Nem semmi! Úszva laptopozni egy érdekes élmény lehet 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

na igen, ez már egy profi eszköz
sajnos itthon jóval többe fog kerülni mint amit a cikkben írtak 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Azért kell az erős videokártya bele, mert ezt a gépet leginkább építésvezetőknek veszik, nem túrázgató fiatalok és nem is a hadsereg. A CAD-es 3D-s alkalmazások meg szeretik az erőforrásokat megkajálni.
"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

egész jó, de ez a kijelző felbontás egy vicc..
Éjjellátóval a fejeden, hason fekve valami mocsárban pont elég! 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Biztosan kibírja ha beleesik a betonkeverőbe, de gyanítom pár év alatt ezek is ugyan úgy bekrepálnak mint a sima notebookok amiket szobában használ az ember... (Azaz nem a körülményektől, hanem mert-csak... alaplap csere, stb.) Amúgy miért ennyire vastag egy ilyen? Ha kazánlemezből csinálják az alját
, ez már akkor is vastag.
[ Szerkesztve ]

Önvédelmi fegyvernek is jó és még tönkre sem megy. 
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

Erős vas 11 órás üzemidővel. Szóval az akkutól vastag elsősorban. Részben pedig a rázkódáscsökkentős-szigetelt váztól.
"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

szerintem az éjjellátót meg a kijelzőt együtt te sem gondoltad komolyan..

Korábbi verziót használok, nagyon jó, viszont amit megemlítenék:
- a touchpadet és az érintőképernyőt izomból kell nyomkodni, elég érzéketlen és pontatlan
- az akku iszonyú sokáig bírja
- a billentyá kiosztás nem szerencsés, nekem a kurzor bill-ek sehogy nem állnak kézre, ennél a változatnál nem tudom milyen az elhelyezés
ezeken kívül viszont tényleg nagyon jó kis masina, élvezet vele dolgozni
üdv
**

nálunk a suliba is van 1 régebbi típus, zajt és rezgést mérnek vele ( vagyis a hozzá csatlakoztatott eszközzel ) ugyebár a nagy rezgés és vibrálás nem igazán tesz jót egy mezei notinak ... szóval muszáj ilyet használni , nekem tetszik és az érintőképernyőjével sincs gond , egy ilyen lekerekített végű alu pálcával szokták nyomogatni ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Azért olyan a ház, hogy ne 4 felé töve kelljen adatokat visszamentened
És akkor már jobb ha ellenáll a rázkódának 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9