Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

2 giga ram jelenleg szvsz felesleges.

PC-STYLE.hu

(#2) Silentfrog válasza zuchy (#1) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

lehet,hogy felesleges,de valahogy el kell adni ezeket a kártyákat.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#3) ADAM1337 válasza zuchy (#1) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

fullhd-ba már nagyon is kell. :K
Egyedül a hűtése érdekes szerintem, hogy jobb-e a vapor-X-es 2gb-snél.

cars1dA

(#4) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Valamivel fel kell kavarni az álló vizet, és ha mással nem, hát ezzel.

Csak egy kis gonoszságképpen mondom, hogy remélem sokan veszik majd 32bites xp alá! ;]

(#5) gyiku válasza zuchy (#1) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

ez nem ddr2 :N

(#6) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Még mindig ez a hűtő...

(#7) forgonati válasza zuchy (#1) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Szerintem annyira azért nem felesleges. Egy ilyen izmos kártyán már nyugodtan lehet 2 giga ram. Persze egy NV 9600GS-re tényleg fölösleges, de erre már nem annyira. Tutkó kártya, jöhetne a jelenlegi 3870 helyére. Na majd 1 áv mulva :)

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#8) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább ennek a 2 gigának van értelme, nem azoknak amit a low-end karikra raknak. Ki lehet ezt használni hatalmas felbontáson, és megvan hozzá a kellő sávszélessége is. Míg DDR2 fronton hiába van meg a méret, amíg valami is teli írná, lemenne a Nap.
Teljesen jó ez a karesz, rendes hűtése van, és van mindenhol borda, ahol kell is lennie.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Jó...lehet hozna pluszt 1920x1200 alatt max AA és AF mellett...De milyen árban lesz?

PC-STYLE.hu

(#10) devast válasza Kendek (#8) üzenetére

devast
(őstag)

Hűtés nagyon rendben van, főleg a vrm hűtése tetszik :K
2 gigát én is sokallom kicsit... ultra magas felbontáson lenne értelme, fullhd nem annyira óriási.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#11) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Jó kis hűtést csináltak rá, nagyon jó kis kari.

(#12) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van egy teszt egy 2 gigás HD4890-ről, igaz a nem ugyanaz a kártya, (Vapor-X) mert 870MHz-n megy a GPU a memo meg 1050 (4200)-n. Hát nem sokat hozott az 1 giga plusz, pedig fullHD-ban szarrá AA-zva volt. Pedig ki volt hajtva ilyen felbontás mellett meg a 3.6-on járó i7 miatt. Kérdés, hogy megéri-e az a pár fps a felárat. Szerintem nem. :U

Minimum fps-t nem láttam, ott érhet talán valamit...

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#13) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

A Zerotherm cooler nagyon bevált.
A Sapphire 4870 Silent Efficiency hőcsöves hűtése kb 10 fokkal kikap tőle furmark alatt és hangosabb is!
Ezt nem olvastam, hanem tapasztalat.
Hajrá Powercolor! => árban nekünk van kitalálva
:C :C :C

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#14) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

2GB :C :C

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#15) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HD3850 ZEROtherm-mel volt egy hét tapasztalatom, abszolút jól hűt :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Csak a kép nem az igazi.

Soirée...

(#17) AtHoS

AtHoS
(PH! addikt)

Lehet csak kötekedés részemről, de ez a cím "Újabb Radeon HD 4890-et módosított a PowerColor" szerintem teljesen értelmetlen a hír tartalmához.

Nekem az jön le belőle, hogy a HD 4890-ből kijött egy újabb széria amit módosított a PowerColor, holott a hír arról szól újabb: módosítást végzett az eddig is már meglévő gyári speces HD 4890-en.

Most többször egymás után átolvasva az eredeti címet azt is le lehetne szűrni belőle, hogy ha darabszámosítanánk a módosításokat, akkor előzőleg már egy HD4890 kártyát módosított a PowerColor és most egy másik HD4890 kártyát is módosított. Ergo sorozatgyártás semmiképp nem jön le a címből. Olyan luxuscikk feeling-et kelt.

De persze ez lehet csak nekem okoz aggályokat :DDD

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#18) ProEvoFan válasza zuchy (#12) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

jézúsom, a Crysist 8xAA-val tesztelték, még jó h kinyírja a vgakat:D

nem tudom mennyire van értelme ilyen vgakat venni, szeptemberben jönnek a dx11es kártyák, jobb gyártástechnológiával
szvsz lehet h egy középkategóriás vga gyorsabb lesz mint a 4890
bár nem vagyok nostradamus

EVIL IS BACK!

(#19) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

GTA4 Edition :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#20) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Azért még odébb van, hogy jönnének olyan dx11es kártyák, melyek a 4890-et aláznák...

Ha már 2 GB ram, akkor miért nincs DisplayPort? Full HD-nál nagyobb felbontáshoz kell 2 GB ram, és akkor már nem elég a DVI/HDMI...

(#21) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép meg minden,csak nincs értelme-bár tény jó marketing fogás a 2Gb memó...megvárjuk az 5x sorozatot :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#22) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Ez 32 bites xp alatt mar hasznalhatatlan :K

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#23) Tidus válasza nesa (#22) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Atya világ, ez tényleg csak a fanatikus gamereknek, és tuning usereknek való. De szerintem ők sem használják ki, egy ideig!
Viszont jól haladnak a fejlesztések, Nvidiánál erre mi a válasz?

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#24) kriszbon válasza Tidus (#23) üzenetére

kriszbon
(őstag)

"Nvidiánál erre mi a válasz?" 4GB DDR2 ? :F :DDD

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#25) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

egy kérdésem lenne ha lehetne :D
nem értek hozzá azért is kérdezek. Nem kell tesztet linkelni (én nem találtam), de kb mekkora pluszteljesítmény lenne egy 88GTS512-höz képest? megéri váltani? :)
Valaki aki úgyérzi tudja a választ az nyomjon nekem egyet ide :) mármint választ. :)

(#26) Xaels válasza Drenadar (#25) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Jó kártya az a 88GTS512 és azt tanácsolom, hogy pár hónapot még húzz ki vele hátha nem kell már olyan sokat várni az új VGA szériákra és akkor megtakarítasz pár ezrest addig úgy sem jönnek komolyabb játékok és még utánna sem hinném, hogy olyanok jönnének amik totál kifektetnének egy ilyen kártyát, igaz már lehet kell majd 1kis kompromisszum.

A kártya igen impozáns lett és elgondolkodtató lehet ha jó árban érkezik hozzánk is, de az új szériát mindenképp érdemes megvárni, hogy mit tud.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#27) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

2GB Vram :Y hmm nem rossz. Az ilyen karikon már tényleg van értelme :C
Csak az a 32 bites XP ugye ;] hehe ami mondjuk engem nem érintene Vista x64-el :K
Tetszetős ez a hűtés csak nekem szúr szemet hogy ez is befűti a házat :F

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#28) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Szerintem még mindig a Crossfire-höz kell a 2 GB... :U

twitter: MatrixfanLive

(#29) Hebry

Hebry
(senior tag)

Nem gyenge kártya, de szerintem már mindenki az új szériára vár.
Joggal.

(#30) Ari18 válasza Drenadar (#25) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Ha tudod nélkülözni a 8800GTS-t, akkor gyorsan add el, amíg tudod jó áron. Szeptemberben meg veszel egy dx11-es Ati-t.

(#31) Drenadar válasza Xaels (#26) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi a válaszod!

Ari18: nem tudom nélkülözni, és szerintem mindenképpen megtartanám a kártyát :) van ismerős akinek jól jönne (ismerőstől nem kérek pénzt érte), vagy ha veszek egy ATI-t jó lesz mellé physix kártyának :)

igazából nekem elég a kártya. HD-nél érzem hogy kevés, meg ugye crysis nem egedi a full HD felbontást mert kevés rajta a ram. de amúgy jó kártya, csak érdekelne mennyivel tud többet egy sapphire féle HD4890-es teljesítményben :)

(#32) Ari18 válasza Drenadar (#31) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Itt megkeresed a 9800GTX+-t és a 4890-et. 10%-al tud többet a te kardinál a 9800GTX+.
Szerintem megérné már most, ha nem érdekel a Dx11.

[ Szerkesztve ]

(#33) Drenadar válasza Ari18 (#32) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Juj érdekes eredmények. köszi hogy megkerested, én ilyet nem találtam, pedig általában elöbb keresgélek és csak ha nem találtam utána kérdezek. a dx11 sajna érdekes lehet mert várom a win7-et, és gondolom ha bejön az embereknek a win7 akkor végre elkezdenek dx11-re játékokat írni. eddig ugye az xp miatt nem érte meg nekik komolyan fejleszteni dx10-re.

(#34) Ari18 válasza Drenadar (#33) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Annyira nem rossz az a 88GTS 512, hogy rohannod kelljen a boltba venni valamit. Ha nem akarod eladni, akkor nyugodtan várj szeptember, max október-ig, addigra itt vannak a 11es karik.

[ Szerkesztve ]

(#35) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

GTA 4 alá kell :DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD

(#36) Ari18 válasza Egzee (#35) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Az alá egy rendes, 4magos proci kell. Persze egy 9500GT 1,5GB DDR2-es kártya sem árt. :))

[ Szerkesztve ]

(#37) joi29 válasza Ari18 (#36) üzenetére

joi29
(őstag)

"Persze egy 9500GT 1,5GB DDR2-es kártya sem árt." :DDD

(#38) Drenadar válasza Ari18 (#36) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi a rendes 4 magos cpu? :) nekem Q9450-esem van amit már rég nem is lehet kapni :D de nekem megfelel :) egy éve 3,2Ghzen megy és a GTA4-el is elbajlódott. jó, magas grafikai beállításnál néha eltünt alóllam a híd :D
Egyébként nekem nem tetszett a gta4... :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.