2 giga ram jelenleg szvsz felesleges.
PC-STYLE.hu
2 giga ram jelenleg szvsz felesleges.
PC-STYLE.hu

lehet,hogy felesleges,de valahogy el kell adni ezeket a kártyákat.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

fullhd-ba már nagyon is kell. 
Egyedül a hűtése érdekes szerintem, hogy jobb-e a vapor-X-es 2gb-snél.
cars1dA
(#4) antikomcsi

Valamivel fel kell kavarni az álló vizet, és ha mással nem, hát ezzel.
Csak egy kis gonoszságképpen mondom, hogy remélem sokan veszik majd 32bites xp alá! ![;]](/dl/s/v1.gif)

ez nem ddr2 

Szerintem annyira azért nem felesleges. Egy ilyen izmos kártyán már nyugodtan lehet 2 giga ram. Persze egy NV 9600GS-re tényleg fölösleges, de erre már nem annyira. Tutkó kártya, jöhetne a jelenlegi 3870 helyére. Na majd 1 áv mulva 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Inkább ennek a 2 gigának van értelme, nem azoknak amit a low-end karikra raknak. Ki lehet ezt használni hatalmas felbontáson, és megvan hozzá a kellő sávszélessége is. Míg DDR2 fronton hiába van meg a méret, amíg valami is teli írná, lemenne a Nap.
Teljesen jó ez a karesz, rendes hűtése van, és van mindenhol borda, ahol kell is lennie.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jó...lehet hozna pluszt 1920x1200 alatt max AA és AF mellett...De milyen árban lesz?
PC-STYLE.hu

Hűtés nagyon rendben van, főleg a vrm hűtése tetszik
2 gigát én is sokallom kicsit... ultra magas felbontáson lenne értelme, fullhd nem annyira óriási.
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Jó kis hűtést csináltak rá, nagyon jó kis kari.
Itt van egy teszt egy 2 gigás HD4890-ről, igaz a nem ugyanaz a kártya, (Vapor-X) mert 870MHz-n megy a GPU a memo meg 1050 (4200)-n. Hát nem sokat hozott az 1 giga plusz, pedig fullHD-ban szarrá AA-zva volt. Pedig ki volt hajtva ilyen felbontás mellett meg a 3.6-on járó i7 miatt. Kérdés, hogy megéri-e az a pár fps a felárat. Szerintem nem. 
Minimum fps-t nem láttam, ott érhet talán valamit...
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

A Zerotherm cooler nagyon bevált.
A Sapphire 4870 Silent Efficiency hőcsöves hűtése kb 10 fokkal kikap tőle furmark alatt és hangosabb is!
Ezt nem olvastam, hanem tapasztalat.
Hajrá Powercolor! => árban nekünk van kitalálva

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

2GB

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
HD3850 ZEROtherm-mel volt egy hét tapasztalatom, abszolút jól hűt 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Csak a kép nem az igazi.
Soirée...

Lehet csak kötekedés részemről, de ez a cím "Újabb Radeon HD 4890-et módosított a PowerColor" szerintem teljesen értelmetlen a hír tartalmához.
Nekem az jön le belőle, hogy a HD 4890-ből kijött egy újabb széria amit módosított a PowerColor, holott a hír arról szól újabb: módosítást végzett az eddig is már meglévő gyári speces HD 4890-en.
Most többször egymás után átolvasva az eredeti címet azt is le lehetne szűrni belőle, hogy ha darabszámosítanánk a módosításokat, akkor előzőleg már egy HD4890 kártyát módosított a PowerColor és most egy másik HD4890 kártyát is módosított. Ergo sorozatgyártás semmiképp nem jön le a címből. Olyan luxuscikk feeling-et kelt.
De persze ez lehet csak nekem okoz aggályokat 
[ Szerkesztve ]
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
jézúsom, a Crysist 8xAA-val tesztelték, még jó h kinyírja a vgakat
nem tudom mennyire van értelme ilyen vgakat venni, szeptemberben jönnek a dx11es kártyák, jobb gyártástechnológiával
szvsz lehet h egy középkategóriás vga gyorsabb lesz mint a 4890
bár nem vagyok nostradamus
EVIL IS BACK!
GTA4 Edition 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Azért még odébb van, hogy jönnének olyan dx11es kártyák, melyek a 4890-et aláznák...
Ha már 2 GB ram, akkor miért nincs DisplayPort? Full HD-nál nagyobb felbontáshoz kell 2 GB ram, és akkor már nem elég a DVI/HDMI...
szép meg minden,csak nincs értelme-bár tény jó marketing fogás a 2Gb memó...megvárjuk az 5x sorozatot 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Ez 32 bites xp alatt mar hasznalhatatlan 
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
Atya világ, ez tényleg csak a fanatikus gamereknek, és tuning usereknek való. De szerintem ők sem használják ki, egy ideig!
Viszont jól haladnak a fejlesztések, Nvidiánál erre mi a válasz?
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

"Nvidiánál erre mi a válasz?" 4GB DDR2 ?

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
egy kérdésem lenne ha lehetne 
nem értek hozzá azért is kérdezek. Nem kell tesztet linkelni (én nem találtam), de kb mekkora pluszteljesítmény lenne egy 88GTS512-höz képest? megéri váltani? 
Valaki aki úgyérzi tudja a választ az nyomjon nekem egyet ide
mármint választ. 

Jó kártya az a 88GTS512 és azt tanácsolom, hogy pár hónapot még húzz ki vele hátha nem kell már olyan sokat várni az új VGA szériákra és akkor megtakarítasz pár ezrest addig úgy sem jönnek komolyabb játékok és még utánna sem hinném, hogy olyanok jönnének amik totál kifektetnének egy ilyen kártyát, igaz már lehet kell majd 1kis kompromisszum.
A kártya igen impozáns lett és elgondolkodtató lehet ha jó árban érkezik hozzánk is, de az új szériát mindenképp érdemes megvárni, hogy mit tud.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

2GB Vram
hmm nem rossz. Az ilyen karikon már tényleg van értelme
Csak az a 32 bites XP ugye
hehe ami mondjuk engem nem érintene Vista x64-el
Tetszetős ez a hűtés csak nekem szúr szemet hogy ez is befűti a házat 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Szerintem még mindig a Crossfire-höz kell a 2 GB... 
twitter: MatrixfanLive

Nem gyenge kártya, de szerintem már mindenki az új szériára vár.
Joggal.
Ha tudod nélkülözni a 8800GTS-t, akkor gyorsan add el, amíg tudod jó áron. Szeptemberben meg veszel egy dx11-es Ati-t.
köszi a válaszod!
Ari18: nem tudom nélkülözni, és szerintem mindenképpen megtartanám a kártyát
van ismerős akinek jól jönne (ismerőstől nem kérek pénzt érte), vagy ha veszek egy ATI-t jó lesz mellé physix kártyának 
igazából nekem elég a kártya. HD-nél érzem hogy kevés, meg ugye crysis nem egedi a full HD felbontást mert kevés rajta a ram. de amúgy jó kártya, csak érdekelne mennyivel tud többet egy sapphire féle HD4890-es teljesítményben 
Itt megkeresed a 9800GTX+-t és a 4890-et. 10%-al tud többet a te kardinál a 9800GTX+.
Szerintem megérné már most, ha nem érdekel a Dx11.
[ Szerkesztve ]
Juj érdekes eredmények. köszi hogy megkerested, én ilyet nem találtam, pedig általában elöbb keresgélek és csak ha nem találtam utána kérdezek. a dx11 sajna érdekes lehet mert várom a win7-et, és gondolom ha bejön az embereknek a win7 akkor végre elkezdenek dx11-re játékokat írni. eddig ugye az xp miatt nem érte meg nekik komolyan fejleszteni dx10-re.
Annyira nem rossz az a 88GTS 512, hogy rohannod kelljen a boltba venni valamit. Ha nem akarod eladni, akkor nyugodtan várj szeptember, max október-ig, addigra itt vannak a 11es karik.
[ Szerkesztve ]
Az alá egy rendes, 4magos proci kell. Persze egy 9500GT 1,5GB DDR2-es kártya sem árt. 
[ Szerkesztve ]

"Persze egy 9500GT 1,5GB DDR2-es kártya sem árt." 
Mi a rendes 4 magos cpu?
nekem Q9450-esem van amit már rég nem is lehet kapni
de nekem megfelel
egy éve 3,2Ghzen megy és a GTA4-el is elbajlódott. jó, magas grafikai beállításnál néha eltünt alóllam a híd 
Egyébként nekem nem tetszett a gta4...