Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Lipton

Lipton
(senior tag)

A Thermalright hűtőn én csak 4 csövet látok.
Az oldalukon is csak négyet írnak: Four high quality 6mm heatpipes.

[ Szerkesztve ]

(#2) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Thermalrightról szívesen néznék egy tesztet!:) Tetszetős!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#3) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

Sharkoon! :R

(#4) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, jok ezek mind!
A Zalmi az pofas azzal a par fekete lamellaval :)

Szerk: Most latom 4hsz -bol, szinte mindenkinek mas-mas tetszik ;)

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) JanR

JanR
(őstag)

Ejj de jol nez ki az a Zalmi. Azert egy tesztet megvarok, bar nem hiszem, hogy a TR IFX-14-em le kellene cserelnem :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#6) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás mindegyik, a Sharkoonnak tetszenek a golflabda-szerű ventillátorai.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#7) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg tetszetős darab mindegyik, választék is van bőven, ízlés szerit lehet válogatni. Amilyen röhej hűtőket adnak a mai procikhoz, annyival nagyobbak lesznek ezek meg már.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#8) vPhis

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mugen2!
még úccse mondtátok

(#9) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Sharkoon-ra kicsváncsi leszek jó ára van, remélem ezeknek is jó kis betonbiztos csavaros rögzítése lesz, rendes vas hátlap merevítővel mint a mostanimnak.

(#10) fereg

fereg
(lelkes újonc)

Nekem van egy ilyen "golflabda" silent eagle ventim, jó cucc.Biztos jó lehet ezen a hűtőn is. :K

;)

(#11) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Én is a Sharkoonra szavazok. A Zalman kicsit túlárazottnak tűnik.

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#12) pityeszka válasza Lipton (#1) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Biztosan elírták. :U
Tetszik ez a hűtő nagyon és az ára sem vészes.Igaz, nem a legalja kategóriába tartozik.

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Én Zalman Fan vagyok.Ez az új fazon nagyon bejön.Kíváncsi lennék a hatékonyságára.
Szívesen vennék egy tesztet

(#14) devast

devast
(őstag)

Ebből a felhozatalból egyedül a zalmann játszik... 92mm-es ventivel nehéz boldolgulni hangos kicsi légszállítás stb... Ha van elég hely a házban mindenképp 12cm-eset érdemes beszerezni. Bár én a zalmannhoz se fűzök nagy reményeket, habár 40 euróért még talán jó vétel is lehet...

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#15) Loretto válasza devast (#14) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Egy jól szellőző házban egy csendes 9,2es venti is elég, ha nincs tuningolva és/vagy plusz fesszel eteve a cpu. Ettől függetlenül a Zalman nekem is tetszik, jó dolog, hogy saját ventit lehet feltenni.

Soirée...

(#16) hejesírásó válasza Móci (#6) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

azt már csinálja egy ideje! Bár sokak szerint csak marketing fogás....fene tudja

(#17) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Kinézetre A Zalman viszi a pálmát, nagyon ütős!
A Sharkoon is jónak tűnik, bár furcsállom az alján a bordákat.
Oda nem ér le a venti. Nem fog "megülni" a meleg az alsó, vízszintes lamellák között?

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#18) devast válasza Loretto (#15) üzenetére

devast
(őstag)

Alapórajelen gyári hűtő is elég ;) Ettől függetlenül szerintem az árukba lehet már kapni 12 centiset is, amivel szerintem jobban járhatnak.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#19) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem a TR babán fog szerepelni a tesztekben :))

(#20) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Zalman CNPS-10X na ez a hűtő nekem bejön:) ha valaki tud olcsón 1 et szólhazna mert a mostani Hyper tx2 egyre hangosabb...nak érzem:)

(#21) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a zalman a kellemes meglepetés, végre nem erőltetik már a 9xxx-es szériát, viszont kiváncsi lennék ez mit tud...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#22) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

"a felhasználónak adatik meg a lehetőség, hogy a számára legmegfelelőbb 120 mm-es légkavarót alkalmazza."
Ergo egy ilyen minőségi és drága hűtő mellé ba..tak csomagolni egy jó ventit.

szuper-t: kíváncsi lennék mit mutatna a hyper tx2 ellen ez.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#23) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

tesztet a népnek :C
nem olcsó hűtők, de nagyon jónak tünnek, masziv és csendes, már tényleg csak a hűtési teljesítménye érdekelne :)

-=The digital artist of the darkside=-

(#24) Dyno válasza Dyno (#9) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

[link]
[link]

Sajnos csak a nagyobbik Sharkoonak lesz, normális lefogatása.

(#25) stifi

stifi
(senior tag)

sharkoon-t ki forgalmaz magyarországon? (nagyker is jöhet)
mert ez tetszik.

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#26) waverider

waverider
(senior tag)

akkorhát tisztelt szerkesztők tegyetek mindenki kedvére és a következő procihűtőtesztben mindegyiket kérjük bemutatni! köszönjük! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#27) daa-raa válasza Geönczy (#22) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A TR nagyon hosszú ideig nem csomagolt egyik bordájához sem semmiféle ventilátort.

Si vis pacem, para bellum.

(#28) llax válasza Geönczy (#22) üzenetére

llax
(fanatikus tag)

Akinek ez nem tetszik, vegyen olyat amihez ventit is adnak.

Még mindíg jobb egy venti nélküli hűtő, mintha egy (sok esetben) egyedi felfogatású, emiatt barkács nélkül cserélhetetlen/pótolhatatlan venti lenne rajta...

Jobb azért is, mert sokan nem kimondottan tuning miatt cserélik (fel sem teszik) a CPU mellé adott ventit, hanem csendet szeretnének (vagy kis tuning + csend). Aki ezért vesz ekkora hűtőt, nem egy nagy(obb) fordulatú ventit akar "leszabályozni", hanem alapból valami alacsony fordulatút tenne rá (azt is SpeedFan/BIOS által szabályozva).

Így a "jó venti" nem ugyanazt jelenti mindenki számára.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.