Hehh úgy néz ki, mintha egy MSI lapra rápokalták volna az Asus maximus formuláról a memória foglalatokat 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Hehh úgy néz ki, mintha egy MSI lapra rápokalták volna az Asus maximus formuláról a memória foglalatokat 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Elég gyenge képet sikerült berakni, akár be se tette volna.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Örömmel kicserélem, ha találsz jobbat 
Different songs for different moods.

Én eddig azt hittem, hogy az ilyen anyagokhoz a képeket a gyártótól vagy a forgalmazótól kapjátok. Ezek szerint nem.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Legalább vedd vissza a méretét, ha lehetséges. Még akkor is használhatóbb lesz.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Úgy is, de nem mindig 
Jim Tonic: Done.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.

Ez a színösszeállítás nem jött be a DFI-nek... nagyon MSI hatású lett.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Köszi a képeket ez így már jobb 
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
A lap jóféle lehet, de sem a színei, sem a neve nem tetszik 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
való igaz, hogy egy alaplapnál ez a két tényező a legfontosabb. Sőt, talán a fantázianév a leglényegesebb.
Nekem az a 4 fázisú pwm a tünik soványnak. Főleg egy quad procinál.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
való igaz, hogy egy alaplapnál ez a két tényező a legfontosabb. Sőt, talán a fantázianév a leglényegesebb.
Nekem az a 4 fázisú pwm a tünik soványnak. Főleg egy quad procinál.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Ejjha, micsoda színösszeállítás! 
.::www.megadanceradio.hu::.

az enyém egy éve kifogástalanúl üzemel 500-as fsb-n.
ugy néz ki itt a méltó utód a blood iron vonalon. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Jó kis lap ez, és szerintem nem is (túl...) ronda. Csak az a 4 fázis nekem is kevésnek tűnik egy erősebb Quad-tuninghoz... De hát állítólag budget lap
. Ár/értékben reméljük tényleg jó lesz
.
Te is fiam, Bluetooth?

A boltokba kerülés valóban érdekes. Mert itthon nem nagyon van olyan bolt ahova ez (vagy a többi) bekerül. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)