Ez nem rossz, fogyasztásban gondolom még kevesebb, mint egy "P3-as letöltőgép". De az ára kissé borsos.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN
Ez nem rossz, fogyasztásban gondolom még kevesebb, mint egy "P3-as letöltőgép". De az ára kissé borsos.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

és használaton kívül ... ki is kapcsolja azt.
Végre...Végre.....
Vajon openwrt-vel megy, mert akkor van egy eladó WL-500P-m 
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

Mi a bajod a WL-500P-del?
Moddolt firmware van rajta?
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

"előre programozott időpontban képes indítani HTTP és FTP letöltéseket, sőt számos más eljáráson alapuló letöltéseket is önállóan kezel, ideértve a Torrent, eDonkey, eMule és FileTP rendszereket"
Akkor ez most azt jelenti, hogy torrentet is tud előre programozott időpontban indítani vagy az csak felhasználói interakcióval működik?
ui: Egyébként nagyon tetszik, de egy ötössel-tízessel lehetne olcsóbb.

10 ha nem garis 12, ha van még rá 2 hónap.

a wl-500P-ben ha jól emlékszem nincsen Gigabites lan ... ezért is nem vettem annak idején ... mert lassúúú.
nehéz lesz eladni, szerintem.
Nexus S stock 4.0.4

Tőled is megveszem a előző ajánlat alapján. Most!

nincs valakinek egy tök snassz hálózati ketyeréje ócón?
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

Egyenes utp kábel..? 70cm..? Érdekel..? Patchpanelbe, szekszuális játékokhoz, korbácsolásra, stb. kiválóan alkalmas. Mit ér neked és mennyi kell..?
(
)

Vajon mennyi torrentet tud egyszerre kezelni?
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

szerintem az egyetlen előnye a wl500-p-nek az openwrt, pontosabban azt, hogy a dns-313hoz még nincs ilyen ... vagy ha nem vettem észre valamit, akkor mondjátok, mert lehet átsiklottam valami hihetetlen, behozhatatlan előny felett ...
és hogy ne csak fényezzem a terméket; nincs rajta további usb eszközhöz 2.0-as csatlakozó. (a dns-323-on van, de azon meg csak 1.1-es ....)
[ Szerkesztve ]
Nexus S stock 4.0.4

Mondom, hogy megveszem. Most, a látott ajánlatért.
12 volt a queue-ban, ebből 5 ment egyszerre. Többel nem próbáltam.
Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....

Úh de májeros lenne 1 ilyen itthonra, csak ~24k
vinya nélkül 

Vajon ehhez fel kell telepíteni a qtorrentet a cuccra?
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.

Az már jó, a mostanimban csak 2 mehet egyszerre és max. 5 lehet a queue-ban.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Miben ? Milyen eszköz ?

Valami névtelen, a tipusszáma: NS348S
így
néz ki
[ Szerkesztve ]

Az nem kapcsolja ki a használaton kívül lévő merevlemezt. Egyébként 100%-ig meg vagyok vele elégedve (persze openwrt-vel, az eredeti firmware enyhén szólva bugos volt..)
You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

nagyon tetszik! szivesen megnéznék egy tesztet élesben. vajon hogy teljesit torrentel. vagymédiaszerverként 
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Szerintetek megoldható bele a 2,5"-os SATA winyó?
''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''

Üdv mindenkinek.
Tudna nekem valaki hozzáértő segíteni a 313-as beüzemelésében,és beállításában ?nem kérem ingyért! Van 1 linksys GL router azzal kellene összehozni a kütyüt,hogy netről is elérjem (láma vagyok hozzá)[link]

[ Szerkesztve ]
mágnesezett müanyagból minden lehet.....(floppy13@vipmail.hu)
Pontosan hol jársz a "beüzemelésben" ?
Egyszerű módon nem hiszem. Bár ha van 3,5 <> 2,5" Sata átalakító akkor talán meg lehet berhelni a dolgot, de ehhez szét kell szedni.

Kösz a válaszodat,tulajdonképpen beleraktam 1 - 320gigás vinyót és feltelepítettem a hozzáadott driwert.Összekötöttem a routert a hozzáadott kábellal. adtam neki egy nevet ,és meghajtó betüt ,adott egy kódot.Azonban a routerban a beállításokat kellene beírogatni ami nem megy nekem. 
[ Szerkesztve ]
Ha már eléred a hálózaton belül az eszköz webfelületét - az már siker.
Találd ki hogy milyen szolgáltatást akarsz elérni az internet felől és annak a szolgáltatásnak megfelelő portot kell "forwardolni" a routeren az internet felé.
Ehhez tudnod kell :
- a DNS-313 belső ipcímét
- a szolgáltatás portszámát
Pl.: Ha a DNS-313 IP cime 192.168.1.45 és az FTP szerver részét akarod kitenni a netre,
akkor a linksys routeren a port forward résznél ezeket az adatokat kell megadni.
Ehhez segítség : http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
Itt keresd meg a routered tipusát - azon belül válaszd ki a szolgáltatást amit szeretnél - és
kövesd a leírást hozzá.

Nekem is wrt45gl-em van ha gondold segitek. (Milyen firmwaret használsz) viszont ha sikerül beüzemelned azonnali tapasztalatokat kérnék ha lehat mert még csak azért nem vettem meg mert még nem találtam tesztet, tapasztalatot. 
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

itt asszonygya belemegy
"A DNS-313 tárolóba tetszőleges méretű SATA I/II HDD illeszthető minden szerelés nélkül"
[ Szerkesztve ]

kösz,próbálom(mint akutya azt a bizonyosat) ,de nem tudom mit kell hová írni pontosan , .[link]
[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom miféle szolgáltatás jó nekem sajnos,mert itt annyi van mint égen a csillag(meg a füst)a lényeg nekem az lenne hogy letöltő progi menjen (utorrent) vagy hasonló,és el lehessen érni majd bárhonnan(bocs de tök láma vagyok )
(ja és a haver apjának a nickjével kérdezek!!!)
[ Szerkesztve ]

kösz neked is
,és természetesen bármit szivesen mondok ezzel kapcsolatban ha egyszer menni is fog(általam biztosan nem mert tök vagyok ehhez) 
[ Szerkesztve ]

A portforvard ablakban (utolso kép a linkedben):
Application: ide mindegy mit irsz ez neked emlékeztetö hogy mihez tartozik a forward pl. d-link torrent
Start: portszám (késöbb)
end: portszám
protokoll: both
IP: a DNS-313 ip-je
enable: pipa.
ha sok szolgáltatást látsz akkor szrtintem nem jo helyen vagy (az a QoS lesz)
portszám: vannak szolgáltatások amiknek szabvány a portszáma.ami innen téged érdekelhet az az FTP ami mindig 21-es port.Az hogy a dlink torrentkliense milyen portot használ azt nem tudhatom, de a manualjaban vagy helpjében megtalálhatod.Asszem egy sancho nevü progii van beépitve. (ebböl elindulhatsz a neten)
A kintröl valo eléréshez is van bizti beépitett progi (ehez is kell sztem portforward)de ha nem akkor a routeren keresztöl DDNS-el tudod elérni. erröl itt olvashatsz.
De javaslm elöbb kötsd a NAS-t közvetlenül 1 gépre, igy szét tudsz bennenézni mit hogyan lehet beállitani, és csak utána router mögé
Megy a fenét.
3,5" SATA I / II megy bele csak
abból is csak egy darab 

kösz hogy segíteni próbáltatok,de megvárom a haver faterját majd ő beálligatja mert nem tudtuk sajna.egyébként semmi hangja ennek a ketyerének és usb-n meghajtottuk de alig lett kézmeleg az egész a 320as satás vinyóval.

Ha sikeröl beállitani és elkezditek használni, irj lécci egy pár gondolatot rola, mert már tükön ülök,
. addig nem akarom megvenni amig nincs valami gyakorlati tapasztalat. hogy kezeli a torrenteket, letöltéseket, ilyesmi. 

Háát a d-link oldalán 1 betüt nem találok rola, a 323 manualját letöltve pedig nem látom hogy az tudna letölteni. Pedig állitolag csak a lemezek számában különbözik. kihagyták volna a manualbol a letöltéskezelöt. vagy nem gyári fw-vel tudnááá???
Ezt be lehet-e lőni úgy, hogy meghajtóként legyen látható Win alatt (vagy csak weben ill. FTP-n keresztül lehet hozzáférni)?
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Sziasztok!
313-asról kérdeznék, ha valaki tud segíteni.
Tapasztalt valaki olyat, hogy kikapcsolás után elszáll minden megosztási beállítás, és visszaáll ALL read&write módra?
z

Ezekre én is kíváncsi lennék.
A kérdésem, hogy a külső winyós megoldást hogyan lehetne ötvözni a hálózattal? Nem feltétlenül kell az önálló, pl. torrentes rész. Tehát van-e például winyóval ötvözött vagy ötvözhető switch? Bocs a lamó kérdésért és előre is köszi a választ!
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16
"A kérdésem, hogy a külső winyós megoldást hogyan lehetne ötvözni a hálózattal?"
Vegyél egy ilyet és dugd rá egy routerre. 
"...van-e például winyóval ötvözött vagy ötvözhető switch?"
Valamelyik gyártó (talán Asus?) már dobott piacra olyan routert, amiben van vinyó is. Csak az ára... És van olyan router is (pl. Asus WL-500), amelyik rendelkezik USB porttal, így lehet rá külső racket aggatni.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Köszi! Egyébként ha lehet, a routert szeretném megkerülni, tehát végül szerintem marad egy sima WD külső..
Akkor most egy gépre kell vagy többre?
Ha többre és nem akarod a routerre rakni vegyél a gépekhez egy-egy plusz hálókártyát+egy switchet+egy ilyen NAS-t. Így mindegyik gép látja a vinyót, de az mégsem a routeren lóg.
Ha csak egyre nincs is egyszerűbb megoldás, mint egy USB-s HDD-t venni és annyi.

2 gépre kell, nem többre, de sok adatmozgás köztük, ezért szerettem volna egy switch-et (ha lenne HDD-s ilyenből, szívesen beszereztem volna). Akkor marad a crosslink + egy külső HDD fájlmegosztással. :]
[ Szerkesztve ]

Várom a fejleményeket, mert úgy nem merem megvenni, hogy nemtom, a torrent megy e rajta rendesen...
http://tomi.belcom.hu/dns323/simple/tomi_simple313.zip
Megy a torrent.
Egy napja kaptam vissza az eszközöm, a fenti csomagot ma csináltam hozzá.
Nálam tökéletesen müködik vele, letölt/seedel meg minden egyéb 

Bocs, hogy zavarlak, a 38-as kérdésemre nem tudsz valamit mondani?
Előre is köszönöm!

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a 313 és a 323 között mi a különbség azon kívűl, hogy a nagyobba két winyő megy? Mert árban úgy nézem, hogy 313-as fele annyiba kerül és akkor inkább két különállót vennék.
Vélemény?
Köszi a választ!
Viktor
Pl. a két különálló nem fog neked RAID-ben dolgozni.

Egyet tutira tudok neked mondani, a 313-as totál kiforratlan model. Amit saját tapasztalatból mondok, minden kikapcsolás után elszáll az összes megosztás. Visszakapcsoláskor egy megosztás van csak, ALL - Read & Write.
A winchester semmilyen beállításnál nem áll le, amikor nem használod, hiába áll rendelkezésre ez az opció.
Mivel a fenti két opció számomra igen fontos lenne, így jelenleg a 25 + 20 e Ft-os eszköz egyelőre pihen, azzal a felkiálltással, hogy talán majd a firmware frissítés...ha lesz...és ha tudnak egyáltalán a fenti hibákról...