Az a Toshiba Tecra jónak néz ki. Ha nem csak 1366-os kijelzője lenne, hanem mondjuk 1680, még vonzóbb lehetne. Külsőre is nagyon megnyerő. 
A Core i3 és i5 nem melegszenek nagyon laposokban?
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Az a Toshiba Tecra jónak néz ki. Ha nem csak 1366-os kijelzője lenne, hanem mondjuk 1680, még vonzóbb lehetne. Külsőre is nagyon megnyerő. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Hamarosan lesz ilyen notiról tesztünk, abból majd kiderül. 
Amúgy az összkép egyelőre nagyon pozitívnak tűnik.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Köszi az előzetes infót
Akkor hamarosan kiderül, mennyire érte meg az Intelnek ez a CPU-GPU "tokosítás".
PH semleges
Ezek az i3 és i5 procik mobilváltozatai szerintem, 35W-os TDP értékekkel, notiknál az tök normális. (Hiába vettem desktop gépbe AMD-t, azért notebook fronton még mindig az Intel procival szereltek közül választanék)
[ Szerkesztve ]
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Igen, a 35 W normális, néztem is a notebookcheck oldalán, csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyire melegszik így, egybe tokozva a GPU-val mondjuk egy combosabb 1080p lejátszásánál vagy játéknál.
PH semleges
Több notebooknál is láttam már olyat, hogy a cpu és a gpu is ugyanazon az egy darab heatpipe-on át adta le a lamelláknak a hőt, szóval szerintem ez nem jelenthet gondot.
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Hűtés szempontjából mindenképp előnyös lehet. Így csak egy "pontról" kell a hőt elvezetni.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Zsivany a Qosmio, azok mindig is tetszettek
.::www.megadanceradio.hu::.
A Qosmio-t először "kvazimódó"-nak olvastam. Ebben szerintem tudat alatt erősen közrejátszott a noti kissé, hmm..., érdekes kinézete 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

az NVS 2100M melyik asztali gpunak felel meg?
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."