Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az a Toshiba Tecra jónak néz ki. Ha nem csak 1366-os kijelzője lenne, hanem mondjuk 1680, még vonzóbb lehetne. Külsőre is nagyon megnyerő. :K

A Core i3 és i5 nem melegszenek nagyon laposokban?

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#2) pacorro válasza stevve (#1) üzenetére

pacorro
(VIP)

A Core i3 és i5 nem melegszenek nagyon laposokban?

Hamarosan lesz ilyen notiról tesztünk, abból majd kiderül. :)
Amúgy az összkép egyelőre nagyon pozitívnak tűnik.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#3) stevve válasza pacorro (#2) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszi az előzetes infót :R Akkor hamarosan kiderül, mennyire érte meg az Intelnek ez a CPU-GPU "tokosítás".

PH semleges

(#4) Zanik válasza stevve (#1) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek az i3 és i5 procik mobilváltozatai szerintem, 35W-os TDP értékekkel, notiknál az tök normális. (Hiába vettem desktop gépbe AMD-t, azért notebook fronton még mindig az Intel procival szereltek közül választanék)

[ Szerkesztve ]

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#5) stevve válasza Zanik (#4) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, a 35 W normális, néztem is a notebookcheck oldalán, csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyire melegszik így, egybe tokozva a GPU-val mondjuk egy combosabb 1080p lejátszásánál vagy játéknál.

PH semleges

(#6) Zanik válasza stevve (#5) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Több notebooknál is láttam már olyat, hogy a cpu és a gpu is ugyanazon az egy darab heatpipe-on át adta le a lamelláknak a hőt, szóval szerintem ez nem jelenthet gondot.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#7) mv válasza stevve (#3) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Hűtés szempontjából mindenképp előnyös lehet. Így csak egy "pontról" kell a hőt elvezetni.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Zsivany a Qosmio, azok mindig is tetszettek

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Qosmio-t először "kvazimódó"-nak olvastam. Ebben szerintem tudat alatt erősen közrejátszott a noti kissé, hmm..., érdekes kinézete :DDD

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

az NVS 2100M melyik asztali gpunak felel meg?

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#11) Prof01 válasza stevve (#1) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Egyetértek! Kár, hogy ennyire ritka a nagyobb felbontású kijelzővel rendelkező notebook. :(

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.