Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Noddy

Noddy
(senior tag)

Ennyi erővel lehetett volna a ventilátorok teljes átmérőjében a rácsozat és szvsz túlságosan apró lyukú ez a ventilátor védő.
Bár akkor lehet, hogy nem nézne ki jól. Meg mi értelme a világításnak, ha úgyis ráteszi az ember a laptopot?

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#2) Penge_4

Penge_4
(PH! addikt)

Plutóniumakksit is mellékelnek hozzá? :DDD

(#3) littlelion21 válasza Noddy (#1) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Az, hogy a promo-fotókon tetszen a népeknek és ez alapján döntsön...

(#4) bugger

bugger
(lelkes újonc)

Hát... 10 centi... ezen úgy fog billegni a noti, hogy alkalmatlan lesz munkára. :W

(#5) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek kék led asztalra vazeg?

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#6) Um-By-Key3

Um-By-Key3
(újonc)

Hát...nem is tudom mit irjak erre!... :F :F
Nem elég cipelnem a notit még vigyem ezt is ????
Praktikus hogy adnak ajándék táskát!!....
De ajándék hordárt miiért nem adnak??? :F :F :F
És szeretnék az elöttem szólókhoz csatlakozni.....
Minek a kék fény??.....
Vagy rendőröknek lett kitalálva??.... :F :F
Bizti nekik van valami kedvezmény is..... :K :K :K

neeeeeeeee........................DE!!!!.....Ilyen az élet!!! :))))).......Rejtett számot nem veszek fel!!!!

(#7) helkis

helkis
(PH! addikt)

12"-os noti ami nem billegne rajta, annyira melegedne, hogy ilyen kellene alá? :F

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#8) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én próbálkoztam notihűtőkkel anno, de sajna egyik sem ér semmit. A kék LEDekről meeg igazán le lehetne mondani. Utálatosak a világító kütyük. De hát: 'Blau macht glücklich'

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#9) Penge_4 válasza helkis (#7) üzenetére

Penge_4
(PH! addikt)

Nem a mérettől függ. Minél kisebb, annál sűrűbben vannak benne a hardverek és annál kevesebb benne a szabad tér a szellőzésre.
Gondolom ez azoknak lényeg, akik megveszik a félmillás notit játékra, aztán órákig full terhelésen megy a CPU és a GPU.

(#10) KisApám

KisApám
(senior tag)

Egy kérdés:
a noti hűtőknél melyik a jobb?:
1. fújják a levegőt a notira
2. húzzák a levegőt a notu alól?

Ugyanis mindkettővel tatlálkoztam már...

EZ a Thermaltake fújja rá vagy húzza alóla?

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#11) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A noti, mely képtelen saját magát rendesen lehűteni, az süljön is meg.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#12) Thrawn válasza KisApám (#10) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fújja.

Different songs for different moods.

(#13) Antibazsi válasza Penge_4 (#2) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

mér kéne hozzá?az olyan notik amiknek szüksége van plusz hűtésre eleve sokat zabálnak így rövid az aksi idejük.Ha max teljesítményen használod telepről az ilyen gépet nem lesz ideje felmelegedni, tehát aksi használatnál értelmetlen bármely notinál a plusz hűtés. Nem beszélve arról,h vonaton,buszon,autóban,.... nem senki nem fog vacakolni ezzel.
a kék ledes világítás meg csak pistinek kell

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#14) pacorro válasza venember83 (#11) üzenetére

pacorro
(VIP)

Nagyjából ez a véleményem nekem is.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#15) Penge_4 válasza Antibazsi (#13) üzenetére

Penge_4
(PH! addikt)

"az olyan notik amiknek szüksége van plusz hűtésre eleve sokat zabálnak így rövid az aksi idejük."

Pontosan ezért. Mert ma már azért be kell látni, éppen e célból gyártanak félmillás notikat, fullHD felbontással, hogy Pistike nyomhassa rajta a Crysist. Ennek meg feltétele, hogy nem azért, mert kényelmesebb kistáskába hurcolászni LAN partykra, hanem mert egy hosszú vonatúton, vagy repülőúton el lehet vele ütni az időt.

Mellesleg egy Celeron procival felszerelt noti ugyanúgy terhelődik, ha csak a mailjeidet olvasod, vagy filmet nézel rajta.

Mondjuk 12 órán át minimum bírnia kéne full terheléssel. Akkor azt mondanám, hogy érdemes beruházni egyre.

(#16) Szanya

Szanya
(tag)

Ezzel fogom megvilágítani az 1000 Wattos tápjaimbó épített garázsbejárót. Rohadt jól néz ki, ha nincs rajta noti. Mint ha farkasszemet néznék valakivel.

''Szanya csak egy van.''

(#17) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Inkább kitámasztom a notebook-omat egy könyvvel és kb. ott is vagyok, mint egy hűtőpad volna alatta! A ZM NC-1000-esem meg porosodik a szekrényben! :(

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#18) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Jol nez ki, de miert KEK???? Sotetzoldben nincs :DDD en azt szeretem.

powerd by mango, no more droid

(#19) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

És ezzel a paddal 1 foknál több hőmérsékletnyereséget el lehet érni?

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#20) Mazsika

Mazsika
(őstag)

először tudni kéne hogy ez mennyi hőmérséklet különbséget eredményez... akkor lenne beszélni erről, h jó-e vagy nem... ha tényleg jelent valamennyit akkor lehet hogy beruháznék egyre...

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#21) edward2 válasza Mazsika (#20) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

majd bebizonyitja valami okos nem elfogult lap hogy jo...

(#22) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

De rondán néz ki a kék ledekkel, böee :P Inkább kitámasztom valamivel a notit, az egyszerűbb, halkabb és nem utolsósorban ingyenes :))

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#23) KisApám válasza (Darkwood) (#17) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Tudod mit?
Akkor add el nekem azt a ZM NC-1000... ;)
OK? :DDD

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#24) (Darkwood) válasza KisApám (#23) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Mennyit adsz érte? ;)

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#25) KisApám válasza (Darkwood) (#24) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Mennyit kérsz? :D
Amugy egy 17-es laptopom van, lehet, hogy leesne róla??? ;]

Mondj egy árat és utánna képzeljük magunkat egy arab piacra :C

(#26) (Darkwood) válasza KisApám (#25) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

6K körül.
Nekem is 17"-os és aláraktam. :D Abszolút nem lötyögött! :N

(#27) KisApám válasza (Darkwood) (#26) üzenetére

KisApám
(senior tag)

Privi ment. :K

(#28) (Darkwood) válasza KisApám (#27) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Vissza is! ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.