Egész pofásan néz ki, de vajon mennyibe fog kerülni?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Egész pofásan néz ki, de vajon mennyibe fog kerülni?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Általában ez a legfontosabb kérdés az alsóbb kategóriás házaknál... CM Elite-el gondolom nem tudja s nem is akarja felvenni a versenyt, de azért csak 14-15k alatt marad az ára.
Nem írja a cikk, de gondolom táp nincs hozzá, ami nem baj, mindenki olyat tegyen bele amilyet szeretne.
mod: Tévedtem, csúnyán... Akkor biztos viszonylag minőségi.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

"Average price in the US*: USD 165.00"
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

egyre több háznál teszik viszonylag ésszerű helyre a csatlakozókat, így itt is..
http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=8888
nem pedig ajtó mögé, ház oldalán/peremén alul eldugva stb..
éljen.
Aszongya "a költségek csökkentése miatt" az előlap alu, a többi acél.
A Silverstone-t ismerve nem hinném, hogy nagyon sikerült az árcsökkentés. A ház viszont csodaszép.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nekem valahogy nem jön be.
Nagyon nem.
(#7) antikomcsi

Most látszik, hogy mennyire más az emberek ízlése!
Én, amikor rákattintottam a cikkre, és bejött a ház képe, szinte hangosan mondtam:
pffhúú, de csúnya....
a legnagyobb gond, hogy az előlap cserélgetésével próbálják meg sokszor ugyanazt a belső felépítést eladni. ennek sok értelmét nem látom
pedig a silverstonnál vannak nagyon kifinomult házak, igaz árban nem állnak meg jópár tízezerig
True Success is Blonde
Pont ez hagyta el a szamat az iment
Megspekelve,avval:es van ember aki ezert penzt ad..
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Csatlakozom. Szerintem is ronda. Nemkell 
Meg amúgy se adnék 30K körüli összeget házért...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Akkor győzött a nem tetszik
Ennyiét pedig még a rondát is mondok.
Igaz, hogy a használhatóságról nem sok minden derült ki és végül is az sem egy utolsó szempont.