Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem tűnik rossznak, és nekem kinézetre is bejön. Egyszerű, letisztult forma :) Ha valóban jó árban jön, biztos népszerü lesz majd.

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#2) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Minden termék a megfizethető kategóriába tartozik, csak az a kérdés, kinek az. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) Csabee. válasza erdoke (#2) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez így van!
Nekem nem tetszik a billentyűzete, de egyébként nem egy rossz noti!

Üdv: Csabee.

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, gondolom az ára is kellemesen alakul majd. Bár, okozhat még meglepetést.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) spirit007 válasza erdoke (#2) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja :) a PH újabb bulvár címmel rukkolt elő :)

(#6) pacorro válasza Csabee. (#3) üzenetére

pacorro
(VIP)

Sajnos az MSI-nek billentyűzet terén még lenne hová fejlődnie. Pedig olyan kis dolgokról van szó, de engem pl. nagyon zavar az egysoros Enter, nem is értem, miért nem oldják meg máshogyan...

Erdőke: ez nagyjából mindenkinek megfizethető, aki notebookot szeretne. :)

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#7) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még mindig erőltetik a numpadot 15,x-es gépben az MSI-nél ezzel az eltolt tapipaddal. Ha olyan minőségű ez a bill mint az eddigiek akkor se használnám ha a fejemhez fegyvert fognának. Külsőre amúgy rendben van csak hát MSI szóval anyaghasználat meg hűtés már érdekes kérdés lehet. :U

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#8) pacorro válasza spirit007 (#5) üzenetére

pacorro
(VIP)

Indítunk egy új bulvárlapot, nem tudtad?
A holnapi főcím: Kelemen Anna műkörme beleakadt a billentyűzetbe. :D

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#9) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Némi technológiai újítás elfért volna benne, mondjuk Geforce 102M vagy HD 4330 grafika - ha meg az alacsony fogyasztás a cél, akkor intel GMA4500.

Ha pedig az olcsó szegmens a cél, akkor használják a tigrist. Valahogy nem lätok különbséget az egy évvel ezelőtti modellek és a bemutatott darab között. Még a HUF-ban mért ár sem lett olcsóbb, mivel 1-1.5éve a forint jóval erősebb volt.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#10) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

MSI sosem szerettem :( nem tudom miért de ellenszenves

(#11) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

kukakockodás:

minden noti a megfizethető kategóriában van. hisz vki ki tudja fizetni :B

(#12) Geönczy válasza szuper-t (#10) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Annyira valamiért én sem szeretem. Pedig csinált néhány olyan gépet mely tetszett.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

eleinte nekem is ellenszenves volt az MSI, de idővel rájötem, hogy semmi baj nincs a cuccaikkal, általában mindíg a legjobb ár/teljesítmény kategóriában voltak és mindíg dobtak valami extrát a cuccaikhoz

és igen, a billentyűzet kiosztásai az MSI notebookoknál tényleg haláli, az enyémen sem egy leányállom (GX720as) de ezen még szarabb baszus, az FN gomb a legszélén??? :W
nah izzéljék meg :((

-=The digital artist of the darkside=-

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Valban remek ár teljesítmény arányú gépek,csakhát az a fránya szervízháttér lenne jobb

(#15) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egészen jó noti, de a szokásos MSI baki ezen is rajta van, kicsit szerencsétlen bill kiosztás, pl Í elhelyezése, vékony kurzor mozgatók. Nem kellett volna numpad, és lehetett volna teljes méretű gombokkal jó elrendezésben. :)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#16) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Az MSI laptopoknál a billentyűzet mérete és elhelyezkedése nem tetszik nekem, de ennyi pont elég, hogy ne ilyet vegyek!

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#17) deedee

deedee
(őstag)

msi-m van és éppen szervízben.... :U
eléggé sok meghibásodást hallottam és bármennyire is lesz barátságos az ára,nagyon gondolkodni kell,hogy msi legyen e az új vagy sem....

még az idén lecserélem,mert 2 éves lesz és lejár a gari...

árban és felszereltségben jó az msi,az tény

(#18) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

MSI-ken mindig ilyen hülye helyen lesz az 'í' betű? :F

[ Szerkesztve ]

(#19) Napfénysüti válasza deedee (#17) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak árban és teljesítményben jók. :U Sajnos máshol meg spórolniuk kellet ezért.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#20) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A héten vásároltam egy ilyen notit. 117 bruttó volt az ára.
Miért MSI?
Nem tudom.
Annak ellenére sem, hogy a Fujitsu Siemensem gyakorlatilag egy hete ment tönkre - majdnem 3 éves lett, valszeg alaplaphiba - amit másnap este egy VR630 MSI-re cseréltem.
Annak 3 munkanapon belül tönkrement a tapipadja, csere nem volt így uccu neki egy másik boltnak, és ott vettem ezt a modellt.

Ami e mellett szól:
A teljes billentyűzet - az í nem zavar, a FuSi-mon is ott volt
A kellemes kinézet
Ami nem tetszik, az opcionális BT. Ebben sincs, de van usb-BT-om így nem érvágás.

Ja, a noti mellé egy Zalman NC1500 is megvevődött, csakhogy teljes legyen a kép. :D

mrlujoak

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.