Nem tűnik rossznak, és nekem kinézetre is bejön. Egyszerű, letisztult forma
Ha valóban jó árban jön, biztos népszerü lesz majd.
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Nem tűnik rossznak, és nekem kinézetre is bejön. Egyszerű, letisztult forma
Ha valóban jó árban jön, biztos népszerü lesz majd.
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Minden termék a megfizethető kategóriába tartozik, csak az a kérdés, kinek az. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Ez így van!
Nekem nem tetszik a billentyűzete, de egyébként nem egy rossz noti!
Üdv: Csabee.
Nekem tetszik, gondolom az ára is kellemesen alakul majd. Bár, okozhat még meglepetést.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Jaja
a PH újabb bulvár címmel rukkolt elő 

Sajnos az MSI-nek billentyűzet terén még lenne hová fejlődnie. Pedig olyan kis dolgokról van szó, de engem pl. nagyon zavar az egysoros Enter, nem is értem, miért nem oldják meg máshogyan...
Erdőke: ez nagyjából mindenkinek megfizethető, aki notebookot szeretne. 
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Még mindig erőltetik a numpadot 15,x-es gépben az MSI-nél ezzel az eltolt tapipaddal. Ha olyan minőségű ez a bill mint az eddigiek akkor se használnám ha a fejemhez fegyvert fognának. Külsőre amúgy rendben van csak hát MSI szóval anyaghasználat meg hűtés már érdekes kérdés lehet. 
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Indítunk egy új bulvárlapot, nem tudtad?
A holnapi főcím: Kelemen Anna műkörme beleakadt a billentyűzetbe. 
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Némi technológiai újítás elfért volna benne, mondjuk Geforce 102M vagy HD 4330 grafika - ha meg az alacsony fogyasztás a cél, akkor intel GMA4500.
Ha pedig az olcsó szegmens a cél, akkor használják a tigrist. Valahogy nem lätok különbséget az egy évvel ezelőtti modellek és a bemutatott darab között. Még a HUF-ban mért ár sem lett olcsóbb, mivel 1-1.5éve a forint jóval erősebb volt.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
MSI sosem szerettem
nem tudom miért de ellenszenves
kukakockodás:
minden noti a megfizethető kategóriában van. hisz vki ki tudja fizetni 

Annyira valamiért én sem szeretem. Pedig csinált néhány olyan gépet mely tetszett.
CSS (Hun)Bloodkiller

eleinte nekem is ellenszenves volt az MSI, de idővel rájötem, hogy semmi baj nincs a cuccaikkal, általában mindíg a legjobb ár/teljesítmény kategóriában voltak és mindíg dobtak valami extrát a cuccaikhoz
és igen, a billentyűzet kiosztásai az MSI notebookoknál tényleg haláli, az enyémen sem egy leányállom (GX720as) de ezen még szarabb baszus, az FN gomb a legszélén???
nah izzéljék meg 
-=The digital artist of the darkside=-

Valban remek ár teljesítmény arányú gépek,csakhát az a fránya szervízháttér lenne jobb
Egészen jó noti, de a szokásos MSI baki ezen is rajta van, kicsit szerencsétlen bill kiosztás, pl Í elhelyezése, vékony kurzor mozgatók. Nem kellett volna numpad, és lehetett volna teljes méretű gombokkal jó elrendezésben. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Az MSI laptopoknál a billentyűzet mérete és elhelyezkedése nem tetszik nekem, de ennyi pont elég, hogy ne ilyet vegyek!
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

msi-m van és éppen szervízben....
eléggé sok meghibásodást hallottam és bármennyire is lesz barátságos az ára,nagyon gondolkodni kell,hogy msi legyen e az új vagy sem....
még az idén lecserélem,mert 2 éves lesz és lejár a gari...
árban és felszereltségben jó az msi,az tény
MSI-ken mindig ilyen hülye helyen lesz az 'í' betű? 
[ Szerkesztve ]
Csak árban és teljesítményben jók.
Sajnos máshol meg spórolniuk kellet ezért.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
A héten vásároltam egy ilyen notit. 117 bruttó volt az ára.
Miért MSI?
Nem tudom.
Annak ellenére sem, hogy a Fujitsu Siemensem gyakorlatilag egy hete ment tönkre - majdnem 3 éves lett, valszeg alaplaphiba - amit másnap este egy VR630 MSI-re cseréltem.
Annak 3 munkanapon belül tönkrement a tapipadja, csere nem volt így uccu neki egy másik boltnak, és ott vettem ezt a modellt.
Ami e mellett szól:
A teljes billentyűzet - az í nem zavar, a FuSi-mon is ott volt
A kellemes kinézet
Ami nem tetszik, az opcionális BT. Ebben sincs, de van usb-BT-om így nem érvágás.
Ja, a noti mellé egy Zalman NC1500 is megvevődött, csakhogy teljes legyen a kép. 
mrlujoak
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini