A piros asszonypajtásnak majd jó lesz.
Egyébként örülök a kisméretű adó terjedésének, bár a VX revolutiomé se annyira nagy, de mégis nagy.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hebry
(senior tag)
pár év mulva már olyan lesz h ki se tudod szedni annyira kicsi 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
(#3) GrimReaper

GrimReaper
(fanatikus tag)
De komoly 
http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

Antibazsi
(fanatikus tag)
Inkább nem tippelek mekkora a hatótávolsága. Most vettem egy lx710-es szettet a notimhoz,de fotelből már nem tudom használni ami kb 3,5m-re van az asztaltól.Pedig annak aztán méretes adója van.Majdnem 2x akkor mint egy pendrive. még mielőtt vki megkérdezné mit látok 3,5m-ről a notim kijelzőjén,semmit! tv-re van kötve
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

TeeJay
(PH! kedvence)
pár év múlva már vezetéknélküli USB-vel fog majd menni
gondolom
és az valszeg lesz majd minden notiban úgy mint manapság az 54megabites Wifi
akkor aztán semmit se kell majd bedugni csak az egeret bekapcsolni és csatlakozik is a géphez.
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Syrano
(kvázi-tag)
A hatótávolsága a jelenleg kapható VX Nano-nak legalább 5 méter. A szobám egyik feléből simán lehetett a másik felében lévő Windows-os laptopot kezelni. Messzebbről még nem próbáltam, de ha kiváncsi vagy rá akkor letesztelem neked.

orbano
(PH! félisten)
Akkor ott a hiba az Ön készülékében van, gaynúsan kevés az a 3,5 akármilyen tehcnológiáról is van szó...
A vér nem válik VAZZE!™

Hebry
(senior tag)
A VX Revolutinommal több, mint 5 méterről betonfödémen keresztül is lehetett irányítani a rendszert.
Mókás volt, egy emelettel lentebbről üvöltözök, hogy megy még, mire asszonypajtás visszaüvölt, hogy igen. 
Logitech V500 Cordless Desktop Notebook egér hibátlanul működik 8 méterről. Tapasztnyalat.
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Az öregecske MX700-am hatótávolsága (hatalmas, majdnem öklömnyi, kombinált vevő- és töltőegysége ellenére) mindössze szűk 2,5 méter.
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

Antibazsi
(fanatikus tag)
A billentyűzet működik távolabbról is,de az egér nem vagy csak nagyon szaggatva,de mindegy mert közelítettem kicsit az asztalt és a fotelt és úgy már jó
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Skynet258
(PH! addikt)
Ezaz! A Revo nekem drágának tűnt, és főleg a pici vevőegység miatt vettem volna úgyis, ez viszont számomra telitalálat!
Remélem az ára nem kúszik felfelé túl sokat, mert szeretném, ha ez lenne a következő notis egerem 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Hitman
(fanatikus tag)
Akkor ott is bibi van, az én 6 éves mx700-am 1,5 éves 1900mAh-es akksikkal lazán megy 4 méterről. Lehet hogy le van merülve 
Lehet befekteek egy ilyenbe, ha jó lesz a hazai ára, az mx-700-on már kevés eredeti festék van. Nemtom ezek az új leogitechek mennyire kopnak (márint a csilivili fényezés) 

he7edik.
(őstag)
A piros és a fekete kimondottan "sportos" nekem tecccenek
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
vajon méretileg mekkora lesz? "notihoz készült" gyermekméretű kézhez idomított, vagy normális, tenyérbe illő méret? ha ez utóbbi, akkor talán érdekelhet. de jelenleg a jó kis noname madzagtalan egerem mindenre elég, és kényelmes. csak az akksit kell viszonylag gyakran cserélni benne, úgy tűnik, 1,2V alatt nem szeret sokat menni.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

bsh
(senior tag)
creative freepoint 3500 rádiós egérnél a gyárilag megadott hatótávolság 1,5 vagy 1,2 méter! lol
na jó, mondjuk ott kanócos usb vevő van, azaz a drót hosszával együtt akár 2 métert is elérheti a hatósugár! 
creative. no comment.
[ Szerkesztve ]

nyunyu
(PH! kedvence)
Nemtom ezek az új logitechek mennyire kopnak (márint a csilivili fényezés)
MX700-nak valami botranyosan gyenge volt a fenyezese, MX1000-e mar joval tartosabbra sikerult, csak a Logitech logo, meg az MX Laser felirat kopott le rola 3 ev alatt, maga a szurke felulet nem.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

nyunyu
(PH! kedvence)
A hatótávolsága a jelenleg kapható VX Nano-nak legalább 5 méter.
MX Revonak itt nalam 4.5 meter utan vege.
Elotte MX700 meg MX1000 kb. 3-ig birta, ha volt kozvetlen ralatas. (ha a vevo mogotti fal kozben volt, akkor csak 2.5)

Csepy
(senior tag)
V470 Bluetooth egerentyűm van. Nincs semennyire se kiálló vevőegység és 20 méterről is teljesen irányítható.
Bluetooth pedig ma már egyre inkább szériatartozék, így erre kellene rágyúrnia a logitechnek, több modellel (jelenleg 2 ilyen van, ha jól tudom).
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

nyunyu
(PH! kedvence)
BT-nek lassabb az adatatvitele, mint a rendes radiovevojuknek.

Syrano
(kvázi-tag)
Nekem simán viszi az 5 métert, majd ha lesz kedvem, meg idöm kipróbálom a nagyobb távolságot is. Az MX700as egerem festése viszont nekem se húzta sokáig, föleg a bal gombon van egy komoly kopás, ahol nyomni szoktam. De attól még jól használható, csak nem annyira esztétikus...
Ha már az egerek hatótávolságáról van szó: tegnapelőtt a Microsoft Wireless Laser Mouse 6000-emmel Bátyám gépét irányítottam. Én Debrecenben voltam, a gép Bp-n. Mennyi az? 220-230'000 m?
Szóval fel vana adva a lecke a Logitechnek. 8-10 méter? Pffffffhh...
Akku üzemidő: Legutóbb Március elején töltöttem, azóta a napi átlag 8-10 órányi bogarászás mellett sem merült még le a két Uniross aksija.
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

nyunyu
(PH! kedvence)
Tavoli asztal/logmein/VNC nem er 
A hír nem ír róla: mégis miben különbözik ez a régebbi változattól?
jancsiga

nyunyu
(PH! kedvence)
Ranezesre ugyanaz, mint a V450 Laser, csak a meglevo ketfele mellett 3 uj szinben is kaphato, illetve a regi "nagydarab" vevot lecsereltek a kicsire.
Regen a FastRF elotti idokben, kb. 4 vagy 5 fele Logitech vevo letezett, egy vevo tobb egergeneraciot is kiszolgalt.
Aztan ugy valasztottak ki az eger melle adando egyenvevot, hogy milyen szinu az eger, illetve desktopban van-e, vagy sem. (desktop vevo ugye billzetet is kezel)
Ehhez kepest eddig az osszes 2.4GHz-s egerukhoz kulonbozo vevot gyartottak, amit szamomra total logikatlan.
(Lasd MX Revo/VX Revo/MX620 teszt, mindegyiknek masmilyen a vevoje.
)
Ugy latszik, most nekialltak racionalizalni a gyartast, es mostantol eggyel kevesebb fele vevo lesz az uj egereikhez.
[ Szerkesztve ]
Ó, köszi a kimerítő választ. Asszem félreérthetően írtam. A korábbi változat alatt a hírben is belinkelt VX Nano típust értettem. Az is notihoz való, az is ilyen kis vevőegységes, de nem értem, hogy mi a difi a kettő között. A forma aztán csók?
jancsiga
és az fps-en kívül számít, hogy másodpercenként 30x, vagy 500x kérdezi le a pozíciót?
imho soros portnál se nagyon volt ezzel valódi probléma.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

nyunyu
(PH! kedvence)
Regi radios Logitech egerek lassu mintavetelezese miatti kesest nagyon is eszre lehetett venni mar WinXP desktopon, pedig elvileg 60Hz-t tudtak.
MX700 joval furgebben reagalt a 125Hz-re novelt mintavetelezese miatt.

nyunyu
(PH! kedvence)
Mas a VX Nano formaja, azon van plusz 1 gomb, raadasul lendkerekes.
VX Revoval ellentetben nem az eger aljan kell allitani a racsnis/szabadonfuto modot, hanem Setpoint nelkuli MX Revo modjara, a gorgo megnyomasaval valt.
Nem lennek meglepve, ha nemi Setpoint hekkeles utan elo lehetne csalogatni belole az MX Revora jellemzo SmartShift-et, ami a gorgo sebessegetol fuggoen valt szabadonfutora.
[ Szerkesztve ]

Hebry
(senior tag)
Nekem is a fekete piros, meg a piros jön be a legjobban.