Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én nagyon külső író párti vagyok, bár tény hogy nagyon keveset használom, de valahogy kényelmesebb a monitor alá nyúlni mint a géphez. valahogy praktikusabbnak éreztem mindig, ez meg kifejezetten tetszik, a mostani LG iszonyat nagy ehhez képest, és kell neki a betáp is :(

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Mi értelme van még manapság dvd írót fejleszteni? Gyakorlatilag semmivel nem tudnak többet mint 2-3 évvel ezelőtt, és lassan már a bluray se elég semmire, nemhogy 4.7 gb.

---

A notebook írók minőségben fényévekre vannak a hagyományos asztalitól, ezért csak végszükség esetén ajánlott használatuk, akkor se hosszútávú adattárolásra.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#3) ^Clown válasza Dr. Akula (#2) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem nézd meg a legutóbbi PH!-s külső DVD-író tesztet, ahol világosan látszik, hogy ez a felfogás, amit Te is képviselsz, már a múlté.

Eddig az LG vitte a pálmát, erre a kütyüre kíváncsi vagyok.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) Dr. Akula válasza ^Clown (#3) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Pontosan milyen "felfogás" is a múlté?

Volt nemrég asszem pont itt a PH-n notebook írós teszt, gyakorlatilag az összes versenyző kritikán aluli volt írási minőségben.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.