Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Ragadozó

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis vgának igérkezik ez a HD4670 :K

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#2) diegho

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rudi írtok mostanában HD4670-es tesztet? Mert, ha nem akkor összedobok egyet, saját tapasztalat alapján egy szint, vagy inkább gyorsabb, mint a gainward 3850/512-es.

(#3) Csiborbogár válasza diegho (#2) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos lesz ilyen teszt, csak még várni kell egy kicsit. Tudod, jó munkához idő kell. :K

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#4) rudi válasza diegho (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tuti lesz ilyen tesztünk, de ha van saját tapasztalatod, ne habozz megírni a Logouton! Ez a jó egy közösségi oldalban, hogy annyian vagytok, annyiféle lehetőséggel és tudással, hogy minket "profikat" is lekörözhettek ebben-abban ;)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) diegho válasza Csiborbogár (#3) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha sok kártyát akarunk tesztelni akkor igen, én 3-4 kártyás tesztet még bevállalnék, de többet nem, annyi időm nincs meló mellett. Amúgy egy olyanra gondoltam, hogy az elmúlt évek középkategóriás slágerkártyáit hasonlítom össze 5-6 játékban. 7600gt, 8600gt, 2600xt, hd4670 és egy mostani erősebb kártya, mondjuk 8800gt viszonyítási alapnak, hogy mennyit fejlődött a középkategória 2-3 év alatt.

(#6) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

4670 nagyon jól sikerült! :C

(#7) MZsoltee válasza diegho (#5) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HAnem nagy kérés akkor sztem egy x1950pro-t is tehetnél a tesztben, tavaj ilyenkor kb ugyan úgy ált mint most a 4850es(mármint árban), kíváncsi vagyok hova jutottunk, esetleg még egy 8800GTS 320mb-t is. Egy év alatt mi történt a vga piacon :D

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#8) diegho válasza MZsoltee (#7) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezzel csak az a baj, hogy nincs egyik se, bár... 1950pro-t tudok szerezni, 320gts meg elég nehéz lesz.

(#9) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

4650/70 elég jóra sikeredet , bár ezt már lehetett tudni, de szerencsére az ára is jó.
amúgy karácsonyra mit fognak kihozni a vga gyártók? árcsökkentést ? :DDD

(#10) ateszm

ateszm
(fanatikus tag)

huhuhuuuuuu ez a monitor...ez kell nekem :) még az asszonynak is tetszik :D

kis hiba>> Szintén hanggal kapcsolatos, de tejesen más kategóriában indul az SW-HF 2.1 1200 készlet.

amugy jó a cikk... :C

[ Szerkesztve ]

(#11) diegho válasza norbi1992 (#9) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudom, de lehetett volna annyi eszem, hogy ilyen hidegben nem olyan kártyát veszek ami idle 28 fokos, mert fázik a lábam a gép mellett :D, bár ha berakok egy 8800at fizikát számolni mellé akkor már elég jó lesz a hőmérséklet :))

(#12) kalman51

kalman51
(újonc)

az Acer One-nál a 3G modul azt jelenti, hogy be tudom dugni a gépbe a mobilinternetes simkártyát?

[ Szerkesztve ]

(#13) MZsoltee válasza diegho (#8) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem kölcsibe tuti tudsz szerezni egy 8800st, de ha nem akkor is az 1950lesz az érdekesség... :D

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#14) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

van radeonos misi is: [link]

Egyébként szerintem a legnagyobb újítás, hogy végre oldalra vezetik kimi misinél is a fülhallgató csatlakozókat :)

[ Szerkesztve ]

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#15) ShadowX

ShadowX
(tag)

"Nemrég, a HRP Dealernapján találkoztunk a firss modellel".

Érdekesek ezek a netbookok. Főleg az áruk, idehaza.

[ Szerkesztve ]

(#16) sephi válasza diegho (#5) üzenetére

sephi
(őstag)

Kíváncsi lennék egy ilyen tesztre...

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#17) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

kis elírás van.
"Feleződött a korábban 256 bites Ring-bus memóriavezérlő is, amin DDR3 vagy GDDR3 memória dolgozik a 4670-esnél,"

cars1dA

(#18) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Kár, hogy ilyen drága lett az Acer Aspire One.
Kicsit még hozzátesz az ember az árához és kap egy normális felbontású notebookot.

(#19) Szanya válasza kalman51 (#12) üzenetére

Szanya
(tag)

Ez engem is érdekelne.

''Szanya csak egy van.''

(#20) Szanya válasza twollah (#18) üzenetére

Szanya
(tag)

Szerintem már hozzá sem kell tenni.

''Szanya csak egy van.''

(#21) Terentius

Terentius
(tag)

Én max. 1280x1024-ben tudok játszani(és abban is szeretnék magas minőségi beállítások melett),akkor a megfelelő választás egy 4670 vagy egy 3870 lenne?

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#22) Lenry válasza twollah (#18) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

épp ezt akartam írni... sosem értem meg a netbookok létjogosultságát... mi értelme egy olyan laptopnak, ami egy árban van az alsókategóriás laptopokkal, viszont kisebb. gyengébb, lassabb azoknál :F
van valami pozitívum is,amit fel tud mutatni egy netbook?
ha mondjuk 50k alatt lehetne őket megvenni, akkor oké, de így... ~100ért kapok egy 1-2GB RAMmal, T2000-es procival felszerelt 15,4"-es laptopot...

más: csak bennem vált ki ellenérzést, vagy más szerint is igénytelen az a narancssárga monitor... :DDD

Terentius: talán a 3870 jobb egy pöttyet... de várj meg egy tesztet, Diegho kolléga hátha megírja :) de Rudi is írta feljebb, hogy lesz teszt

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#23) JoeYi válasza Lenry (#22) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

épp ez a lényeg, hogy kicsi, a miniatürizációnak meg ára van.

És ki használja? Pl a nyugati pu-nál az újságárús, aki a htalmas sörhasára csak ráhelyezi a netbookját, és netel ezerrel :)

(#24) whiz válasza JoeYi (#23) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És csak 1kg, felkapom és viszem. Talán gyenge (nézőpont kérdése), de legalább 6 órát visz (nekem eee 901-em van) simán, max fényerővel :)
szerk.: ja és nem melegszik, és akkora kussban van, hogy éjjel a síri csendben sem hallom :)

[ Szerkesztve ]

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#25) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

amúgy azért most néhány (népszerű) termék esetén az árak nem hogy csökkentek , hanem emelkedtek .
pl aug elején
E8400 még 28 volt most meg 35
hd4870 meg ugyanannyi mint akkor
tehát aki akkor vett gépet (mint unokatesóm) , az nagyon jól járt . bár mondjuk ezt sejteni lehet , hogy a minek nincsen konkurenciája annak nem fog hamar lemenni az ára.

(#26) hétalvó válasza whiz (#24) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

:) mivel a legjobb géped van. :) a többi viszont csak 3 cellás 10es mocsival és hdd-vel. :)

Amúgy ez a CSX memória mekkora lehúzás, a kékhűtős verzió felannyi (~10k) és fogadni mernék csak a borda más.

gyúrunk vazze

(#27) Lenry válasza JoeYi (#23) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát a fene vigye el, hogy kicsi, ha (nekem) gyenge... de ízlés kérdése... én biztos nem vennék :P

Whiz: oké, a csend meg a hosszú akkuidő +2 pont :)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#28) RexpecT válasza Lenry (#22) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Ezt mar egy párszor kiveséztük....

Walter White is Bad*ss!!

(#29) shadeofme válasza Lenry (#22) üzenetére

shadeofme
(tag)

A netbook-ok lenyege a mobilitasban rejlik.
A kijelzoje mar eleg nagy ahhoz, h tudj rajta kenyelmesen netezni, filmezni, szovegszerkeszteni, stb., viszont emelle egy olyan suly is tarsul, h kenyelmesen magaddal tudd vinni barhova. (Ezert is talatak ki utazos uzletembereknek a subnotikat... Csak ugye azok fenyevekkel dragabbak is.)
Kicsi, kompakt, egszeru irodai melohoz abszolut megfelel es meg meg is fizetheto.

A narancssarga monitor nem csak benned valt ki ellenerzest, szerintem is gaz. :D (Bar nalam a TN+film panel inkabb kizaro tenyezo... Inkabb legyen kisebb, sak normalis panel legyen benne.)

A 46** es a 38** kozotti kulonbseg szerintem a 128 vs 256 bit-es ring bus miatt fog kitunni.
(En inkabb vennek 38**-es videokarit...)

A "gamer" laptop viszont kifejezetten tetszik.
Ezt viszont mar biztos nem olyan jo cipelgetni :D ... Es az arat is a tudasahoz szabtak... De valamit valamiert. :)

[ Szerkesztve ]

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#30) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Melyik a gyorsabb? 4670 vagy 8800GT?

(#31) JoeYi válasza norbi1992 (#25) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

vedd figyelembe, hogy akkor nagyon erős volt a forint :) Ez volt az oka

(#32) EarL 007 válasza shadeofme (#29) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 4670 akármilyen meglepő, de ugyanolyan gyors, mint a 3850, még felezett Ring-Bussal is. ComputerBase, Techpowerup tesztjei szerint is egy szinten van a 3850-nel, ami gbors állítását igazolja. Csak magas felbontásokban (1600x1200 fölött), magas beállítások mellett lassabb csak, a VRAM-sávszél miatt.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#33) mirrmur válasza Champipi (#30) üzenetére

mirrmur
(fanatikus tag)

8800GT gyorsabb.
Viszont cserébe(most egy 4670-est nyúzok éppen) a kb -15% teljesítmény sokkal kisebb fogyasztást nyújt, sokkal fejlettebb videó-lejátszási tulajdonságokat, igazi HDMI kimenetet, valódi 7.1 hanggal, és azt a atényt hogy 1280x1024-es felbontásig a fenti 15%-os állításom nem igaz (3,6GHZ-en hajtott Wolfdale cpu esetén vagyis no CPU limit), akár 4x élsimítás mellett...

Egyébként a kártya egy picivel a régi 8800GTS szintje felett mozog. Vagyis a 9600GT-vel van egálban, néhol lassabb picit, néhol gyorsabb(nem annyira picit)..
Egyszóval nagyon nagyot alkotott az ati. És most nem úgy mint anno az 1650XT esetén (vs 7600GT) amikor a 7600GT vagy 4 hónappal előbb kint volt...

Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

(#34) shadeofme válasza EarL 007 (#32) üzenetére

shadeofme
(tag)

Nem kotekedni akartam, csak tippeltem. :)
Viszont arban jobb lehet meg a 3850. :)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#35) mirrmur válasza shadeofme (#34) üzenetére

mirrmur
(fanatikus tag)

volt 3850-em. mondjuk nem most meg lehet a béta meghajtók akkori állapota miatt, de ez gyorsabbnak tűnik...

Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

(#36) EarL 007 válasza shadeofme (#34) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi kötekedés nem volt a hsz-edben, csak elmondtam ezt-azt. :) Árban már jobb is, mint a 512MB-s 3850, csak a 256MB-s 3850 olcsóbb nála.
Nekem a 4670 nagyon tetszik, egy nagy bordával akár passzívan is simán elmegy. :D

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#37) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az elso oldalon a 4650/4750 resznel javitani kene par aprosagot. Az RV730 nem az RV670 atdolgozott verzioja hanem az RV770-bol keletkezett. Pl. 320SP van mindkettoben de mig az RV670-nel 4x16x5 a felosztas addig az RV730-nal 8x8x5. A Ringbus sem felezodott meg mert nincs benne ugyanugy ahogy az RV770-ben sincs.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#38) Lenry válasza RexpecT (#28) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

eddig nem nagyon jártam netbook topikban :B

(#39) Terentius

Terentius
(tag)

Akkor ezek szerint érdemes befektetenem egy 4670-be!Mondjuk egy golden sample vagy egy iceq verzióba.Egy 5400 BE vagy 5600(brisbane) melett szépen zakatolna remélhetőleg 1280x1024-ben.Persze a procit is húzni fogom 3-3.2 ghz-ig.

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#40) Ragadozó válasza norbi1992 (#25) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Ja-ja akkor vettem a procit, meg a lapot, nem kevéssel ment fel az áruk... :D
Jókor vettem, erős volt akkor a forint is :U

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#41) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Egy low profile htpc-ben simán el tudnék képzelni egy ilyen ati csodát. Persze elsősorban ott a media a lényeg, de aki akar egy kicsit játszani, annak sem kell asztalihoz nyúlnia. Nagyon tekeri a biciklit mostanában az ATi, jelen állás szerint teljesen lefedte és uralja is a piacot :C Ideje volt

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#42) bdav

bdav
(őstag)

azon röhögök hogy hogy cseréltek modellszámot a vga gyártók. pár éve még nVidia GeForce 4600 volt meg Radeon 9600, most meg fordítva :D

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#43) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Elég furcsa az Aspire One notik ármegállapítása :) Ennél azért valamivel drágábbra lehet számolni az első 2 esetben, a legdrágább meg olcsóbb lesz a cikkben közöteknél.

Most már csak az a kérdés, hogy mikor jön be valóban az országa, mert egyenlőre még csak rendelhető ...

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#44) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

ki mit gondol a genius SpeedWheel 5 Pro-ról? 8k-ért elég butának tünik!
Gondolom a logitech minőséggel fel sem ér!( Logi Formula Vibra Feedback pl. 8-9k)

(#45) hétalvó válasza tob!as (#43) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Várjuk a kis acer-t, Japánban is siker, van akinek már van a fórumon és rosszat még nem nagyon mondtak róla, bár hátra van még a dell és a lenovo netbook-ja is. Aki lenéz az aláírásomba. :)

gyúrunk vazze

(#46) Mercutio_ válasza drizzt1666 (#41) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Ahhoz low profile ati csoda kellene nem?:)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#47) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a Genius hangrendszer egész pofásan néz ki, de az Acer monitor az nagyon ciki már! :DDD Még azt hittem az én régi fehér moncsim volt gáz, de ez egyenesen ijesztő! ;]

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#48) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

(#49) Bordoi válasza Elmör (#47) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Én szívesen megijednék tőle mindennap. :DDD
Főleg, ha a gép is ott lenne mellette.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#50) [CS]Blade2 válasza Bordoi (#49) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

A színe az nem gond, mert semmi perc alatt át lehet fújni feketére,

engem a márka zavar. Az Acer nem épp a minőségről híres. Gondolom a monitor is recseg-ropog műanyag... :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.