Jó kis vgának igérkezik ez a HD4670 
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
Jó kis vgának igérkezik ez a HD4670 
Rudi írtok mostanában HD4670-es tesztet? Mert, ha nem akkor összedobok egyet, saját tapasztalat alapján egy szint, vagy inkább gyorsabb, mint a gainward 3850/512-es.
Biztos lesz ilyen teszt, csak még várni kell egy kicsit. Tudod, jó munkához idő kell. 
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
Tuti lesz ilyen tesztünk, de ha van saját tapasztalatod, ne habozz megírni a Logouton! Ez a jó egy közösségi oldalban, hogy annyian vagytok, annyiféle lehetőséggel és tudással, hogy minket "profikat" is lekörözhettek ebben-abban 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ha sok kártyát akarunk tesztelni akkor igen, én 3-4 kártyás tesztet még bevállalnék, de többet nem, annyi időm nincs meló mellett. Amúgy egy olyanra gondoltam, hogy az elmúlt évek középkategóriás slágerkártyáit hasonlítom össze 5-6 játékban. 7600gt, 8600gt, 2600xt, hd4670 és egy mostani erősebb kártya, mondjuk 8800gt viszonyítási alapnak, hogy mennyit fejlődött a középkategória 2-3 év alatt.
HAnem nagy kérés akkor sztem egy x1950pro-t is tehetnél a tesztben, tavaj ilyenkor kb ugyan úgy ált mint most a 4850es(mármint árban), kíváncsi vagyok hova jutottunk, esetleg még egy 8800GTS 320mb-t is. Egy év alatt mi történt a vga piacon 
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
ezzel csak az a baj, hogy nincs egyik se, bár... 1950pro-t tudok szerezni, 320gts meg elég nehéz lesz.
4650/70 elég jóra sikeredet , bár ezt már lehetett tudni, de szerencsére az ára is jó.
amúgy karácsonyra mit fognak kihozni a vga gyártók? árcsökkentést ? 

huhuhuuuuuu ez a monitor...ez kell nekem
még az asszonynak is tetszik 
kis hiba>> Szintén hanggal kapcsolatos, de tejesen más kategóriában indul az SW-HF 2.1 1200 készlet.
amugy jó a cikk... 
[ Szerkesztve ]
nem tudom, de lehetett volna annyi eszem, hogy ilyen hidegben nem olyan kártyát veszek ami idle 28 fokos, mert fázik a lábam a gép mellett
, bár ha berakok egy 8800at fizikát számolni mellé akkor már elég jó lesz a hőmérséklet 

az Acer One-nál a 3G modul azt jelenti, hogy be tudom dugni a gépbe a mobilinternetes simkártyát?
[ Szerkesztve ]
Sztem kölcsibe tuti tudsz szerezni egy 8800st, de ha nem akkor is az 1950lesz az érdekesség... 
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
van radeonos misi is: [link]
Egyébként szerintem a legnagyobb újítás, hogy végre oldalra vezetik kimi misinél is a fülhallgató csatlakozókat 
[ Szerkesztve ]
Genesis Montana - újra kétkeréken

"Nemrég, a HRP Dealernapján találkoztunk a firss modellel".
Érdekesek ezek a netbookok. Főleg az áruk, idehaza.
[ Szerkesztve ]

Kíváncsi lennék egy ilyen tesztre...
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

kis elírás van.
"Feleződött a korábban 256 bites Ring-bus memóriavezérlő is, amin DDR3 vagy GDDR3 memória dolgozik a 4670-esnél,"
cars1dA

Kár, hogy ilyen drága lett az Acer Aspire One.
Kicsit még hozzátesz az ember az árához és kap egy normális felbontású notebookot.

Ez engem is érdekelne.
''Szanya csak egy van.''

Szerintem már hozzá sem kell tenni.
''Szanya csak egy van.''

Én max. 1280x1024-ben tudok játszani(és abban is szeretnék magas minőségi beállítások melett),akkor a megfelelő választás egy 4670 vagy egy 3870 lenne?
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"
épp ezt akartam írni... sosem értem meg a netbookok létjogosultságát... mi értelme egy olyan laptopnak, ami egy árban van az alsókategóriás laptopokkal, viszont kisebb. gyengébb, lassabb azoknál 
van valami pozitívum is,amit fel tud mutatni egy netbook?
ha mondjuk 50k alatt lehetne őket megvenni, akkor oké, de így... ~100ért kapok egy 1-2GB RAMmal, T2000-es procival felszerelt 15,4"-es laptopot...
más: csak bennem vált ki ellenérzést, vagy más szerint is igénytelen az a narancssárga monitor... 
Terentius: talán a 3870 jobb egy pöttyet... de várj meg egy tesztet, Diegho kolléga hátha megírja
de Rudi is írta feljebb, hogy lesz teszt
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
épp ez a lényeg, hogy kicsi, a miniatürizációnak meg ára van.
És ki használja? Pl a nyugati pu-nál az újságárús, aki a htalmas sörhasára csak ráhelyezi a netbookját, és netel ezerrel 
És csak 1kg, felkapom és viszem. Talán gyenge (nézőpont kérdése), de legalább 6 órát visz (nekem eee 901-em van) simán, max fényerővel 
szerk.: ja és nem melegszik, és akkora kussban van, hogy éjjel a síri csendben sem hallom 
[ Szerkesztve ]
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
amúgy azért most néhány (népszerű) termék esetén az árak nem hogy csökkentek , hanem emelkedtek .
pl aug elején
E8400 még 28 volt most meg 35
hd4870 meg ugyanannyi mint akkor
tehát aki akkor vett gépet (mint unokatesóm) , az nagyon jól járt . bár mondjuk ezt sejteni lehet , hogy a minek nincsen konkurenciája annak nem fog hamar lemenni az ára.
mivel a legjobb géped van.
a többi viszont csak 3 cellás 10es mocsival és hdd-vel. 
Amúgy ez a CSX memória mekkora lehúzás, a kékhűtős verzió felannyi (~10k) és fogadni mernék csak a borda más.
gyúrunk vazze
hát a fene vigye el, hogy kicsi, ha (nekem) gyenge... de ízlés kérdése... én biztos nem vennék 
Whiz: oké, a csend meg a hosszú akkuidő +2 pont 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Ezt mar egy párszor kiveséztük....
Walter White is Bad*ss!!

A netbook-ok lenyege a mobilitasban rejlik.
A kijelzoje mar eleg nagy ahhoz, h tudj rajta kenyelmesen netezni, filmezni, szovegszerkeszteni, stb., viszont emelle egy olyan suly is tarsul, h kenyelmesen magaddal tudd vinni barhova. (Ezert is talatak ki utazos uzletembereknek a subnotikat... Csak ugye azok fenyevekkel dragabbak is.)
Kicsi, kompakt, egszeru irodai melohoz abszolut megfelel es meg meg is fizetheto.
A narancssarga monitor nem csak benned valt ki ellenerzest, szerintem is gaz.
(Bar nalam a TN+film panel inkabb kizaro tenyezo... Inkabb legyen kisebb, sak normalis panel legyen benne.)
A 46** es a 38** kozotti kulonbseg szerintem a 128 vs 256 bit-es ring bus miatt fog kitunni.
(En inkabb vennek 38**-es videokarit...)
A "gamer" laptop viszont kifejezetten tetszik.
Ezt viszont mar biztos nem olyan jo cipelgetni
... Es az arat is a tudasahoz szabtak... De valamit valamiert. 
[ Szerkesztve ]
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Melyik a gyorsabb? 4670 vagy 8800GT?
vedd figyelembe, hogy akkor nagyon erős volt a forint
Ez volt az oka
A 4670 akármilyen meglepő, de ugyanolyan gyors, mint a 3850, még felezett Ring-Bussal is. ComputerBase, Techpowerup tesztjei szerint is egy szinten van a 3850-nel, ami gbors állítását igazolja. Csak magas felbontásokban (1600x1200 fölött), magas beállítások mellett lassabb csak, a VRAM-sávszél miatt.
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

8800GT gyorsabb.
Viszont cserébe(most egy 4670-est nyúzok éppen) a kb -15% teljesítmény sokkal kisebb fogyasztást nyújt, sokkal fejlettebb videó-lejátszási tulajdonságokat, igazi HDMI kimenetet, valódi 7.1 hanggal, és azt a atényt hogy 1280x1024-es felbontásig a fenti 15%-os állításom nem igaz (3,6GHZ-en hajtott Wolfdale cpu esetén vagyis no CPU limit), akár 4x élsimítás mellett...
Egyébként a kártya egy picivel a régi 8800GTS szintje felett mozog. Vagyis a 9600GT-vel van egálban, néhol lassabb picit, néhol gyorsabb(nem annyira picit)..
Egyszóval nagyon nagyot alkotott az ati. És most nem úgy mint anno az 1650XT esetén (vs 7600GT) amikor a 7600GT vagy 4 hónappal előbb kint volt...
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

Nem kotekedni akartam, csak tippeltem. 
Viszont arban jobb lehet meg a 3850. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

volt 3850-em. mondjuk nem most meg lehet a béta meghajtók akkori állapota miatt, de ez gyorsabbnak tűnik...
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
Semmi kötekedés nem volt a hsz-edben, csak elmondtam ezt-azt.
Árban már jobb is, mint a 512MB-s 3850, csak a 256MB-s 3850 olcsóbb nála.
Nekem a 4670 nagyon tetszik, egy nagy bordával akár passzívan is simán elmegy. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Az elso oldalon a 4650/4750 resznel javitani kene par aprosagot. Az RV730 nem az RV670 atdolgozott verzioja hanem az RV770-bol keletkezett. Pl. 320SP van mindkettoben de mig az RV670-nel 4x16x5 a felosztas addig az RV730-nal 8x8x5. A Ringbus sem felezodott meg mert nincs benne ugyanugy ahogy az RV770-ben sincs.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
eddig nem nagyon jártam netbook topikban 

Akkor ezek szerint érdemes befektetenem egy 4670-be!Mondjuk egy golden sample vagy egy iceq verzióba.Egy 5400 BE vagy 5600(brisbane) melett szépen zakatolna remélhetőleg 1280x1024-ben.Persze a procit is húzni fogom 3-3.2 ghz-ig.
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"
Ja-ja akkor vettem a procit, meg a lapot, nem kevéssel ment fel az áruk...
Jókor vettem, erős volt akkor a forint is 
Egy low profile htpc-ben simán el tudnék képzelni egy ilyen ati csodát. Persze elsősorban ott a media a lényeg, de aki akar egy kicsit játszani, annak sem kell asztalihoz nyúlnia. Nagyon tekeri a biciklit mostanában az ATi, jelen állás szerint teljesen lefedte és uralja is a piacot
Ideje volt
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

azon röhögök hogy hogy cseréltek modellszámot a vga gyártók. pár éve még nVidia GeForce 4600 volt meg Radeon 9600, most meg fordítva 
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
Elég furcsa az Aspire One notik ármegállapítása
Ennél azért valamivel drágábbra lehet számolni az első 2 esetben, a legdrágább meg olcsóbb lesz a cikkben közöteknél.
Most már csak az a kérdés, hogy mikor jön be valóban az országa, mert egyenlőre még csak rendelhető ...
http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

ki mit gondol a genius SpeedWheel 5 Pro-ról? 8k-ért elég butának tünik!
Gondolom a logitech minőséggel fel sem ér!( Logi Formula Vibra Feedback pl. 8-9k)
Várjuk a kis acer-t, Japánban is siker, van akinek már van a fórumon és rosszat még nem nagyon mondtak róla, bár hátra van még a dell és a lenovo netbook-ja is. Aki lenéz az aláírásomba. 
gyúrunk vazze

Ahhoz low profile ati csoda kellene nem?
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Az a Genius hangrendszer egész pofásan néz ki, de az Acer monitor az nagyon ciki már!
Még azt hittem az én régi fehér moncsim volt gáz, de ez egyenesen ijesztő! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Én szívesen megijednék tőle mindennap.
Főleg, ha a gép is ott lenne mellette.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu