Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mire is jó ez a Display Port? Mennyivel jobb, mint a HDMI, és létezik kapható áron (mivel most olcsó karikra is ezt rakják) ilyen csatlakozós megjelenítő?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#2) kcsa válasza Depression (#1) üzenetére

kcsa
(senior tag)

A VESA új szabványa a D-SUB és DVI dugók helyére, jellemzően monitor és gép közötti kapcsolatra. részletek a linken.

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#3) Remington

Remington
(őstag)

minden kártyát ilyen csatlakozókkal!

(#4) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

Ideje lenne már a nagyobb gyártóknak is lecserélni az egyik DVI-t DP-re. Meg az újabb monitorokra is nagyon kéne már a DP csatlakozó. Az utóbbi hónapokban bejelentett drágább monitorok mind max Hdmi csatlakozót tartalmaztak, azt is a D-Sub mellett a DVI helyett. A 300$ feletti monitorokról már igazán elhagyhatnák a D-Subot és lehetne mondjuk Hdmi és DP csatlakozó.

(#5) tgabi333 válasza Cobra. (#4) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

főleg úgy, hogy a DP-ért még licensz díjat sem kell fizetni, ellentétben a HDMI-vel.

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#6) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A gyártó 2 év garanciát vállal a termékekre, ami további 3 évvel meghosszabbítható, amennyiben a kártya birtokosa honlapjukon beregisztrálja azt a vásárlástól számított 14 napon belül.

És honnan tudja, hogy én mikor vásároltam? Ezt sosem értettem.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#7) Godefroy válasza D.Orion (#6) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Számlából? ;)

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#8) D.Orion válasza Godefroy (#7) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

és arra belegondoltál, hogy amikor regisztrál, akkor milyen adatokat kér? Gondold csak végig... Valóban minden bolttal mindennapi kapcsolata lenne, ahol a kártyájukat árulják... úgyanmár... Kéni a számla scan-jét? Azt írok rá photoshop-al amit akarok... Mellesleg nem is kérheti, mert esetlegesen olyan adatok vannak rajta amivel visszaélhet...

Bocsi, hogy ilyenbe belekötök, de én ezt egyszerű piár-nak tartom.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) daa-raa válasza D.Orion (#8) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A Warranty Registration űrlapon kötelezően ki kell tölteni a Dealer mezőt. Onnantól kezdve meg könnyedén ellenőrízheti a beszerzés dátumát.

Si vis pacem, para bellum.

(#10) kavicssli válasza kcsa (#2) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel legalább okosodtam mert nem tudtam mit jelent ez a DP! :B

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#11) Godefroy válasza D.Orion (#8) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Nem marketing csak valamiféle ellenörzés.
Nekem eddig elfogadták. :)

(#12) kovy79 válasza daa-raa (#9) üzenetére

kovy79
(őstag)

Normális eset: bejön a kártya az országba, a disztrihez. Onnan pl egy helyi nagykerbe (ideális esetben), majd onnan kispista bótjába. Itt lehet áll 2-3 hetet. Nomármost honnan a gránátból tudják, h kipista bótjából mikor lett vásárolva??
Ezt csak számlával lehetne igazolni, de D.Orion ezt már elemezte. :)
Vagy minden kipistával kapcsolatban van a Zotac??

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#13) Godefroy válasza kovy79 (#12) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

De mint tudjuk ez itthon úgy megy bejön disztrihez azt himihumi BT aki magának veszi és ennyi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.