Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) einstein

einstein
(senior tag)

"Virtuális 7.1", ez konkrétan mit jelent? Van benne 6 vagy 8 hangszóró, vagy csak 2?
Másrészről viszont az ára nem egetrengető, inkább az olcsóbbik 5.1-es füles kategóriába tartozik.

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#2) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

pff 7.1.... kicsit se vakít a dolog,
Am meg a Fujitsu Simnesnek mi köze van a játékokhoz? :F véglis vmikor el kell kezdeni,
Meg ott van az ára is majdnem 11.000ft :( akk már ott van az Zalman 5.1 ami 6-7k asszem

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) Devid_81 válasza einstein (#1) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Jogos kérdés, nem tudom elképzelni azt hogy ebbe 6-7-8 hangszóró legyen.
Vagyis de, 2 nagyobb teljesítményű, amitől a hangzás már okés, illetve körbepakolva kisebbekkel.
A tipikus több utas rendszer lehet itt is.

Ha meg nem akkor tévedtem :))

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) gPoint válasza luw2win (#2) üzenetére

gPoint
(tag)

Zalman felejtős, inkább Speedlink Medusa 5.1

(#5) Borgi válasza gPoint (#4) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Zalman miért felejtős?

érdekes füles lehet beszerzek 1-et :) bár félek nem szól úgy mint a hasonló áru sennheiser-em :) de az nem szüri ki a külső zajokat és nincs mikrofonja.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#6) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Fulhallgatok kozott a 11 ezer local credit az eros kozepkategoria.

(#7) FehérHolló válasza Borgi (#5) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert fél év alatt szétjött a szivacsa és egy műanyag fröccs az egész néhány alig közepesnek nevezhető hangszóróval. A mikrofonja meg még az 1500Ft-os EZJÓ gazdaságos headsetével sem versenyzik. A Medusa meg nem volt kapható sehol fél éves intervallumban, amikor vásároltam. Bárcsak hasonló kategóriás Sennheisert vettem volna...
FuSi ehhez képest szerintem csak annyi pluszt ad, hogy kifelé forgatható. Nem fogja megváltani a világot.

Ember embernek farkasa.

(#8) einstein válasza FehérHolló (#7) üzenetére

einstein
(senior tag)

Én is használom már egy ideje, nekem nem jött szét....

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#9) mephi666 válasza FehérHolló (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát az ilyen fejhallgatóknak az egyetlen átka az a fránya szivacs... meg, hogy lapítja rendesen az ember fülét rendesen és pár óra után kimondottan kényelmetlen :( nekem egy egyszerű philipsem volt régen... nagyon szépen szólt... sokkal szebben, mint a sima kis vackok, amikbe mindenféle zaj beleszűrődik még pluszba... de annak is szétment a szivacsa :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) redgold

redgold
(lelkes újonc)

Helló!

"Magyarországon már kapható, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 10 990 forint."

Hol is...?

Mert a gugli csak 8 (hír jellegű) találatot tudott kigyűjteni, eladásról semmit!

Üdv.!

Tudományosan bizonyított tény: A SZÁMÍTÓGÉP FÜSTTEL MŰKÖDIK!

(#11) norbert087

norbert087
(újonc)
LOGOUT blog

Érdekes elképzelés ez a 7.1, volt tesómnak egy sal -os 1x leesett eltörött, próbáltam lecserélni egy thomson -ra az is eltörött, úgy hogy maradt a régi ( ősrégi CIRCLE MODEL SA 5500 kb 15 -20 év ) - ez egy durva példány - rossz érzékenységgel, csak a hangszóró benne 5-6 cm -es :Y :DD komoly súlya van durvaság, na most ha lecserélném érdemes elgondolkodni 5.1 be vagy valami jobb stereo inkább, illetve számításba jöhetne ,hogy mennyire jók a kábel nélküli fejesek ?? :W

-

(#12) norbert087 válasza norbert087 (#11) üzenetére

norbert087
(újonc)
LOGOUT blog

[link]
[link]
[link]

Aki kíváncsi a régi fülesre katt ! :D :R

-

(#13) dying_star válasza norbert087 (#12) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Te jó ég, te ezt a fejedre rakod? Hogy szól? :D
Amúgy ilyet én is összemaszekolok itthon.. :D

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#14) norbert087 válasza dying_star (#13) üzenetére

norbert087
(újonc)
LOGOUT blog

Fejemre rakom :D tényleg annyira nem rossz amennyire lehetne...
Nem én barkácsoltam apámé volt még anno, egyedül a hangerőszabályzónak a műanyagja nincsen meg, előnyök : dobálhatóság, ez nem törik el jó párszor lehullott sosem lett baja, elég hangosan tud szólni de ahhoz elő erősített jel kell :DDD viszonylag kényelmes is...
ja és gyorsan szét lehet szedni.. :C
Hátrány : nehéz, kicsit hiányos a magas tartomány és gyenge érzékenység :R

[ Szerkesztve ]

-

(#15) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Héé, ez VIRTUAL, szerintem csak 1-1 hangszóró van benne.

"
Technical specifications
Headphone
Audio driver size 53mm
Frequency 20 – 20000Hz
Sensitivity 97 (dB)
Impedance 50 ohm
Max. Power Output 2000 mW
"

Valami olyasmi lehet, mint az a driver-megoldás, ami virtuálisan 5 csatornás hangot ad sztereo cuccon (itt volt PH!-n linkelve valami youtube-os video róla).

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#16) norbert087 válasza Chrys_ (#15) üzenetére

norbert087
(újonc)
LOGOUT blog

Igazad van virtual , de hogy jön ki a 7.1. :F .. 2 hangszóróval emulál hát érdekes lehet az 1x biztos :D azért meghallgatnám hogy szól...

-

(#17) Chrys_ válasza norbert087 (#16) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Keresd meg az 5.1-es fejhallgatók topikját, ott pedig valamelyik hozzászólásban a linket.
Ha a hangszóró 53mm átmérőjű, szerintem nem nagyon toltak bele többet.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.