Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

És hány kiló? ;]

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#2) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És milyen aksi kell egy ilyenbe, hogy egy óránál tovább bírja? :U

(#3) mephi666 válasza Tomate (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem hiába adják 12cellással :)

amúgy egy ilyen 4gb rammal, cf-el szerelve... meg egy raiddel megspékelve és adhatod el a házat :D szép-szép, csak asztali verzióban töredékébe kerülne...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

erre mondják, hogy nem laptop, csak hordozható pc...

de a komoly gép valahol itt kezdődik, és ezen legalább van numpad is.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#5) NoLF válasza mephi666 (#3) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

töredékébe kerülne.
de az nem lenne hordozható, és bárhol felhasználható.

bicikli vs motor összehasonlítás, mindkettő két kerekű jármű, mégsem lehet őket igazándiból összehasonlítani.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#6) mephi666 válasza NoLF (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát igen, de ha ezzel akar valaki huzamosabb ideig játszani, az szerintem egy debrecen-budapest vonatút alatt frankón le tudná meríteni :)

nem tudom, hogy játék közben a 12cellás aksit egy cf+raid rendszerrel mennyi idő alatt lehetne koppra lemeríteni... nem vagyok nagyon otthon a laptopokban, de úgy tudom, hogy 6cellás aksikkal szerelik az átlag gépeket és 3-4órákat húznak normál használat mellett (jó, 1000 lehetőség lenne, hogy lehetne kevesebbet/többet kihozni belőle...) akkor hiába dupla az aksi kapacitása, ha a rendszer meg nem 2szer annyit eszik, hanem jóval többet...

azért a bicikli-motor dolog kicsit más... mert ott a motorhoz 1 dolog h üzemanyag kell, de sebességben is többet kapsz... meg mind2 "mobil" cucc... laptop-asztali pc összehasonlításnál meg a laptop előnye a mobilitás... asztalié pedig az ár :) mindegy... van mindkettőnek előnye-hátránya... egyébként az alienware amúgyis mocsok drágán szereli a gépeket :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) v.tom

v.tom
(őstag)

Ez legalább nincsen túlcsicsázva. Már nagyon fárasztó volt a sok lángminta mindenhol...

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#8) Prymus X.

Prymus X.
(tag)

Szerintetek otthon hol lehetne hozzá jutni egy alap géphez, ami még nem pénztárcaszaggatóan drága?

Q6600(G0) - 2x2gb(800MHz) OCZ Vista Performance platinum kit - AMD 5770 1GB - Stacker 830, Scythe finomságok

(#9) mephi666 válasza Prymus X. (#8) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

attól függ milyen vastag a pénztárca... de amikor nézegettem az alienware gépeket (1-2éve), akkor szerintem brutálisan drága volt... ahogy nézem, az asztali gépek most 1000dolcsitól indulnak...

(#10) cucka válasza mephi666 (#6) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az átlag gépek 6 cellás akksival 3.5 órát húznak, egy vinyóval és integrált videókártyával. Ugyanez dedikált videókártyával 2.5 órát bírja, talán picit többet. Minden nem full terhelés alatt értendő.

A tippem szerint egy quad extreme procival és két 3870-es videókártyával szerelt ilyen monstrum nagy terhelés alatt (pl. játék az ilyen) 1 óránál nem fogja tovább bírni. Vagyis az említett debrecen-budapest útvonalon örülhetsz, ha karcagnál még bírja a gép. Azt hiszem, joggal merül fel a kérdés, hogy ha amúgy is csak konnektorról lehet normálisan használni, akkor egyáltalán minek raknak bele ekkora akksit? Szünetmentesnek egy 3 cellás is megfelelő lenne, így viszont pluszba húzhatja a válladat egy 1 kilós akksi..

[ Szerkesztve ]

(#11) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ronda. Még jó hogy drága is, mert másképp megvenném oszt' nézhetném.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) SQX_Barto

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

Szépen néznek ki az Alienware-ek, de pofátlanul drágák, ha már komoly jellemzőkkel választjuk, abból a pénzből bármi mást már meg lehet venni, Asus gaming, Dell XPS, vagy bármi más gamer szeriás noti, amin nem az ufós logó van... Ergo marhára nem éri meg, max ha sz*rnám a pénzt és nem érdekelne mennyit költök egy olyan gépre, amit más márkával feleannyiért megvehetek...

--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--

(#13) Stiky válasza mephi666 (#6) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Attól mert mobilis, nemkötelező az utazás folyamán fullon hajtani :D
Otthon áramról teljesértékű gép. Menetközbe energy-saver mode.
Vagyis a logika ezt diktálná ;]

#1 - A honlap szerint 9,5lbs azaz 4,3 Kg. Nemvészes.

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) xuldar válasza cucka (#10) üzenetére

xuldar
(őstag)

Ezt úgy hívják, hogy beépített 12 cellás szünetmentes tápegység :D

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#15) mephi666 válasza Stiky (#13) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor hálózatról mehet a krájzisz meg a fárkráj2, vonaton meg a pasziánsz olyan teljesítménycsökkentéssel, hogy ne szaggasson? (mert én pistában láttam már szaggató pasziánszt... soha nem gondoltam arra, hogy ez lehetséges) :)

(#16) Stiky válasza mephi666 (#15) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Az gáz :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

5000$ alatt van a legkomolyabb?
Húúh, nagy kő esett le a szívemről :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Hani

Hani
(fanatikus tag)

Ugyan kérem, a megoldás egyszerű: olyan helyen kell vonatozni, ahol van konnektor a fülkében. Persze hogy a MÁV mikor vezet be ilyesmit, passz.

Kocsival viszont lazán megoldható szivargyújtóról, és akkor nem üvölt a gyerek a hátsó ülésen, míg elgurulsz mondjuk az OktoberFestre.

(Mondjuk 5.000 dolcsiért meglepően sok keresztrejtvényt vásárolhatsz, ráadásul ahhoz konnektor sem kell)

[ Szerkesztve ]

(#19) simonzé válasza mephi666 (#6) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Debrecen és Budapest között négyszer lopódna el.
Kétszer még lemerülés előtt.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#20) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Billentyűzete kicsit hasonlít a MacBookokéra. Egy ilyen monsturmot nem lehet egyszerű dolog cipelni, pláne nem ölben tartva játszani, egyből megfőlne a lábam tőle...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#21) cucka válasza Hani (#18) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kocsival viszont lazán megoldható szivargyújtóról, és akkor nem üvölt a gyerek a hátsó ülésen, míg elgurulsz mondjuk az OktoberFestre.

Igen, csak oda kell arra figyelni, hogy
- Az első ülés támlája felé fújja ki a hőt, hosszú távon gondolom a szövetborítás dezintegrálódik ettől.
- Ha golf méretű, vagy annál kissebb autód van, akkor a gyerek szét sem fogja tudni nyitni a hátsó ülésen.
- Ha sokat áll az autó, figyelni kell, mert pikkpakk leszívja az akksit.
- Ha fiúgyermeked van, akkor elég kockázatos heretájban egy nehéz és meleg notebook.
- Egyáltalán minek kell gyereket vinni a sörfesztiválra?

[ Szerkesztve ]

(#22) Siera válasza simonzé (#19) üzenetére

Siera
(senior tag)

sztem többször:D
mellesleg elég robosztus a gép,de nagyon erős.elfogadnék 1 ilyet,de 5k dollárért?! kösz nem:D

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#23) Hani válasza cucka (#21) üzenetére

Hani
(fanatikus tag)

:)

(#24) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ha még a kondibérletet is hozzászámoljuk, hogy elbirja az ember akk egy kicsit sok érte...egy kicsit ;]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#25) he7edik. válasza simonzé (#19) üzenetére

he7edik.
(őstag)

:DD

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#26) mephi666 válasza simonzé (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ideális körülményekkel számoltam és nem vettem bele a norvégok okozta rizikót :D

másik oktoberfest-es kommentre visszatérve: szerintem nem kell oda gyereket vinni, mert kell a hely a kocsiban jópár hordónak :D

(#27) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Es hany kilo?

(#28) Hani válasza mephi666 (#26) üzenetére

Hani
(fanatikus tag)

Á, hordók helyett kell 1500 km gumicső, aztán távolról is megoldható a dolog. Persze lehet, hogy csak szívnánk..

(#29) i90venom

i90venom
(fanatikus tag)

Hát nem tom, mennyi értelme van ilyen notinak... Elég nagy, hordozni nem nagyon lehet, max toronydaruval, pedig a notinak az lenne a lényege, hogy felkapod egy kézzel és már mehetsz is... Inkább ebből a pénzből vennék egy high-end asztalit, meg egy kisebb laptopot. :P Mondjuk akinek van pénze rá... (Jha, aki ilyet vesz, az már nem a Debrecen-Budapest IC-vel jár)

all glory is fleeting

(#30) cucka válasza i90venom (#29) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig a notinak az lenne a lényege, hogy felkapod egy kézzel és már mehetsz is...
Ha elég nagy a tenyered és lendületet veszel, talán ezt is fel tudod kapni egy kézzel.. :)

Mondjuk akinek van pénze rá... (Jha, aki ilyet vesz, az már nem a Debrecen-Budapest IC-vel jár)
Láttál már panel előtt parkoló a8-ast? :D

(#31) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

A grafikus feladatokat egy DirectX 10.1 kompatibilis ATI Mobility Radeon HD 3870 vezérlő látja el. A teljesítményigényes felhasználók azonban meg is duplázhatják a grafikus processzorok számát, hiszen az Alienware a CrossFireX konfiguráció kiépítést is vállalja.

Már nem azért, de a CFX az 4 GPU-t jelent. 2x 3870 az csak sima CF.

Amúgy elég gáz 17"-en 1440-es felbontás. Mondjuk az átlag 15.4"/1280 is az. 12-13"-en ezek még elmennek.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#32) Retro11 válasza i90venom (#29) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Na ez már mobil erőmű a javából:)

Most komolyan ettől a 4kilótól fogtok megpusztulni, vagy megizzadni? 4kilótól? Ha nők lennétek megérteném, de fiú létetekre? Hát öö, ez gáz... :U

[ Szerkesztve ]

(#33) cucka válasza Retro11 (#32) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most komolyan ettől a 4kilótól fogtok megpusztulni, vagy megizzadni? 4kilótól? Ha nők lennétek megérteném, de fiú létetekre? Hát öö, ez gáz... :U
Ez a hozzászólás néha előjön. Nem csuklik össze innen senki 4 kiló alatt, sőt, ha muszáj, szerintem 10 kilót is mindenki el bír cipelni. Az a gond, hogy én pl. nem akarok cipelni semmit sehova. Egyáltalán nem hiányzik, hogy egy ilyen 4 kilós dögöt hurcoljak magammal a másfél kilós féltégla tápegységével. Majd cipelj magaddal egész nap egy ekkora notit, hamar meg fog változni a véleményed..

(#34) (Darkwood) válasza Dr. Akula (#31) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

"Amúgy elég gáz 17"-en 1440-es felbontás." Szerintem elég az...

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#35) cucka válasza Dr. Akula (#31) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egy játékgép. Netezni meg csetelni elég az 1440-es felbontás, játéknál meg kifejezetten jól jön, legalább mennek a cuccok natív felbontásban..

(#36) Retro11 válasza cucka (#33) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Biztos nem fogod cipelni, mivel nem veszel ilyet. Szerintem ha ilyened lenne, nem érdekelne az a plusz 1,5kg. Ennyi...

Minden nap hordom magammal a notimat (3kg) és eddig semmilyen fogásban sem fáradtam el. Pedig a budira is magammal viszem...

[ Szerkesztve ]

(#37) waverider

waverider
(senior tag)

értem én, hogy 1920x1200, csak miért 17"-osban hamár játékosgép?
19" vagy 20"-osban nem lehetne?
lassan már ott tartunk, hogy még a parányi mobilkijelzők is full hd felbontással rendelkeznek, de minek, ha nem látható az a részletgazdagság olyan pici méretben? :W
szerintem.

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#38) kariad

kariad
(senior tag)

No ez már egy elég komoly notebook! :K Nagyon elvarázsolt!!!! De csak marad a nyálcsorgatás.... :B

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#39) mephi666 válasza Retro11 (#36) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"gyúrunk, vazze'?" :)

amúgy erről eszembe jut, hogy amikor a tűzhelyemet vettem pár éve, besétált az üzletbe egy jólöltözött, vékony, 30-40közötti nő és vett kp-re egy 82centi fölötti panasonic lcd-t... aztán különösebb erőfeszítés nélkül kisétált vele... nagyon laza volt :) 2-3éve árban kicsit húzósabbak voltak az lcd-k, mint most, meg egy olyan tv csomagolva kicsit több 4kilónál... ha valaki meg megszokja a súlyát, annak szerintem nem jelenthet már gondot... maximum csak a 13éves, vaságyastól 30kg-s bloodysteve-nek... :)

(#40) Retro11 válasza mephi666 (#39) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Gyúrúnk hát!

"maximum csak a 13éves, vaságyastól 30kg-s bloodysteve-nek..." Ezt mikor olvastam visítottam egyet:DDD.

[ Szerkesztve ]

(#41) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

amúgy ha valaki hasonló, vagy még durvább gépet szeretne látni Eurocom D900c Phantom http://www.eurocom.com/

azon a 4,5 kilón nem értem, miért kell kiakadni :) haveromnak egy régebbi Clevoja van (D900T), az aksival együtt kb 6,5 kiló, töltővel együtt 8 :)

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#42) SQX_Barto válasza DeltaPower (#41) üzenetére

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

Tessék, ennyit az "UFO-k" -ról, ez is helyből olcsóbb simán, mint az Alienware, sőt elég szimpatikus ránézésre, árra, felszereltségre is. Egy 9800GT-vel meg Quad-os procival 1400fontból/2500dollárból kijön...

--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--

(#43) Dr. Akula válasza (Darkwood) (#34) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Csak addig amíg nem látsz nagyobbat. Régen én is azt hittem hogy elég a 19"-ra 1024x768. Aztán váltottam 20"/1680x150-re. Nem is ekkor volt megdöbbentő, hanem amikor beszart a monitor és vissza a 19"/1024... Mintha valami C64-et néznék. Könnyű hozzászokni a jóhoz.

cucka:
Játékra talán nem kell a szebb képminőség? Nekem igen. Ez meg így pixelhalmaz.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#44) Dr. Akula válasza DeltaPower (#41) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Sikerült 11622 eurót összeválogatni. ^^

(#45) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tulképpen nem lenne drága!
150 ft/$ árfolyamon 210k, én többbért vettem a 17" notimat :U

most már az!

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#46) lúzer válasza Dr. Akula (#43) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó gagyi 19" lehet hogy nem 1280×...

(#47) lúzer válasza Dr. Akula (#44) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amatőr!
14242 euro
:))

(#48) Scalpel válasza Retro11 (#40) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Ezen én is nagyon nagyot röhögtem, mitöbb szakadtam a röhögéstől... bloodysteve... :C

Emberek, egy noti súlyát ne önmagában becsülgessétek, hanem tegyétek hpzzá a töltőt, a táskát és még a sok egyéb cuccot, amit cipeltek, én még egy 1,5l-es ásványvizet pl.... Ekkor már elérhetjük a 8-10 kg álomhatárt. Na azt egy vállra akasztva kell a csuklyás, hogy ne "csukljá" össze...

15104EUR :Y , ennyit sikerült max összehozni, a phantomból... nem akarja valaki ezt az összeget nekem ajándékba adni? :R

[ Szerkesztve ]

(#49) weresgyufa

weresgyufa
(tag)

Felmerült bennem a buta kérdés, hogy milyen cég ez az Eurocom? Eddig a napig nem is hallottam felőle, ami még érdekesebb hogy ez a Phantom-X ez valami érdekes házasítás lehet, már csak abból gondolva erre hogy ebben rendes asztali avagy Desktop procik vannak :S akkor ez most mi is hardver ügyileg? Mert akkor az alaplap az valami furcsa pibrid lehet ha asztali proci és mxm videókari van benne, bár nem is menne bele nagyon más :) de hogy ennyi mindent bele tudnak paszírozni...? Mekkora lehet egy ilyen gépszörny nem hiába DTR katgóriás, a tömege lehet még egy álom:)
Bár nekem az XPS-em is nyomott táskában töltővel minden motyójával vagy 8kg-ot és 2 évig cipeltem haza Miskolc-Komárom útvonalon mégis élek:D

- www.bolondsagokboltja.hu -

(#50) weresgyufa válasza DeltaPower (#41) üzenetére

weresgyufa
(tag)

Ez az eurocom pont a Clevo :) Clevo D910C vagyis annak valami másolata vagy a clevo a másolat ? mind1 valaki lopott vagy eladott egy 5letet, hisz a régi Clevo D900T gép is megjelent annó az Alienware kínálatában, csak akkor itt megint eladott valaki valakinek valamit :) jaaaa és az EUROCOM M57RU DIVINE-X az is megtalálható Clevoéknál csak ők M571TU névre keresztelték, asszem Clevoéknál sok a besúgó :D

- www.bolondsagokboltja.hu -

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.