Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem tetszik:) Kérdés mennyiért vesztegetik és a sata3 és usb3 alapból jár vagy külön kell megvenni. Belegondolva utóbbi verzió.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#2) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fapad a köbön.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3) FRENK1988 válasza Oliverda (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért kellene bele több? Szerintem nem:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) nevo válasza Oliverda (#2) üzenetére

nevo
(fanatikus tag)

egy átlagos juzernek ez tökéletes miért kellene több, még azt a 4 sata helyet sem fogja kihasználni max 2-t 13-16000 környékén még reális is lenne az ára.

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

(#5) Oliverda válasza FRENK1988 (#3) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Írtam valahol hogy kell bele "több"? :)

Én 19-20K-ra tippelem az árát. Még drága a H55.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) glutamin

glutamin
(őstag)

Ennyiért én még drágállom. De majd 12-t megér:D

Vagy vennék AMD 785g-t 20 körül vagy X4500-ös intelt 10 körül. Ez a megoldás vegyíti a magasabb árat a gyengébbhez közeli teljesítménnyel:D

[ Szerkesztve ]

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#7) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyiért ez sok. Bár az intelt ismerve nagyon nem fog lejjebb menni az ára...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) Isee válasza Oliverda (#5) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazándiból annyiért nem is lenne rossz ez a lap:K
Külsőre kifejezetten tetszik, szépen össze van rakva. :U

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#9) Gabboo

Gabboo
(tag)

Nem csak a H55 drága még, hanem a procik is bele. Ha majd tényleg leállnak a 775-tel, talán elgondolkodok rajta. Amúgy sokat nőtt a szememben az ASRock, ügyes ötlet, hogy a régi 775-ös hűtőket is fel lehet szerelni a lapra. Meg ahogy régebbi termékeket is nézegettem, sok egyedi megoldással találkoztam.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#10) Oliverda válasza Isee (#8) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát nem tudom... ennél spórolósabb kialakítás már nem nagyon van/lehet.

Szerintem annyiért egyáltalán nem lenne jó vétel összehasonlítva a hasonló árkategóriában lévő alaplapokkal.

(#11) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Még jó, hogy két kiegészítő kártya van hozzá opcionálisan abba az egy darab pci express-be. Tudom, hogy a 16*-be is belemegy, csak a prociban lévő gpu eléggé szegényke, szal nem árthat egy valami alap nv/ati kari oda, úgy meg választás elé állítják az embert.
Mind egy, végül is csak lesz(/van?) gyártó aki kiad egy kártyán usb3+sata3+ vezérlőt is pci expres 1X-be.
Amúgy szeretem a fapad lapokat :) király ez is...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#12) Ste válasza benedekco (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek oda plussz vga? Annyira nem rosszaka cpu-ba integráltak, csak vedd meg a kellően drága procit bele.

True Success is Blonde

(#13) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

teljesen korrekt lap a kategóriájában ennyi pénzért.
nem hinném, hogy nagy átlagban kell ennél több, főleg nem mATX-ben.

ráadásul biztos kevesebbet fogyaszt mint egy feleslegesen telecuccolt alaplap
(Asus P5Q3 Deluxe / WiFi AP-m van, kb 25% a fogyasztásából tök felesleges, mert még a wifi modult sem használom rajta, nemhogy a 100 egyéb csilivilit. csak mikor vettem nem volt más..).

(#14) Oliverda válasza Ste (#12) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, de az már más kérdés hogy a kellően drága proci árából futja egy az integráltnál sokkal jobb diszkrét VGA-ra és egy nem sokkal gyengébb procira.

(#15) Ste válasza Oliverda (#14) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez már a platform sajátossága, és a nagy testvér árazása

True Success is Blonde

(#16) tgabi333 válasza benedekco (#11) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

nem írták hogy adják is hozzá mindkettőt, sőt egyiket sem adják hozzá szerintem.

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#17) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

bírom az AsRock külön adok és beledoghatod az alkatrészeket ötleteit :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#18) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Tök jó hogy a mellékelt kártyából csak az egyiket tudod használni, ha külön grafikus kártyád van. ;]

(#19) benedekco válasza tgabi333 (#16) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Nem írtam, hogy adják hozzá. Sőt azt írtam, hogy opcionális. Azaz lehet majd kani külön, vagy lesznek olyan modellek amelyikhez vagy az egyik vagy a másik jár.
Amúgy okos, csak picit lehetne még okosabb ;)
De számomra úgy tűnik, mintha az As-rock-osok olvasgatnák a fórumokat és a tesztekre írt reakciókat és ez jó.

re: (#12) Ste
Oliverda már megmondta.
Amúgy ennek köszönhetően veszek majd egy 785-ös lapot azt jó napot, abba meg majd egyszer egy sempit. Mert VGA kell, de proci nem. És ilyen hozzáállással nem kapsz integrált vga-t az Intel bácsitól.

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#20) audi100td válasza Oliverda (#10) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Szerintem sem éri meg, AMD-nél 10-12k-ért osztogatják ezt a kategóriát...

(#21) tgabi333 válasza benedekco (#19) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

igazad van, beleértettem a hozzászólásodba, mindenesetre azt szeretettem volna hangsúlyozni, hogy a kártyákat bármihez megveheted, nem kiegészítő termék az alaplaphoz, hanem teljesen különálló.

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#22) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A lap tetszik. Nincs 32/64 fázisa. Reális mennyiségű, azaz 4+1. Viszont a PWM szekunderoldali pufferelése egész korrekt.

A lap minimalista, de untig elég az átlagfelhasználónak. Igen, az ára kissé sok. Az AsRock lapok újabban nem hagynak túl sok kifogásolnivalót.

A két bővítőkártya asszem kelendő lesz, sokan nem fognak csak a SATA3 / USB3 miatt lapot cserélni.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.