Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

"a 128 GB-os változatért 610 dollárt, a 256 GB-osért pedig 284 dollárt kérnek "

Vicces lenne... szerintem esetleg fordítva :)

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

M2S is kegyetlen drága :D csak rendelésre hoznak

(#3) bteebi válasza Duliee (#1) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Én meg úgy remélem, hogy a 128 GB-os változatért 160 dollárt kérnek. Bár sajnos ez nem túl valószínű, mert akkor nagyon olcsónak számítana. Bár annyi baj legyen :D. Egyébként elég szimpatikusak a paramétereik.

Te is fiam, Bluetooth?

(#4) Daywalker válasza Duliee (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Fordítva, valóban :U :R

(#5) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

ezek mellé pedig a meghajtó tárkapacitásától függően 256 vagy 512 DDR3 gyorsítótár is kerül.

A mértékegység lemaradt. :P

(#6) joysefke válasza Duliee (#1) üzenetére

joysefke
(senior tag)

osztom a véleményedet, 610GB 128USD-ért (magyar kiskeráron) még éppen elmenne :)

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#7) Client

Client
(kvázi-tag)

Mijaza SDD?

Ex - WaterLo

(#8) (ÉN)közPONT válasza Client (#7) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Solid State Disk Olyan cucc ami most divatos ..nem lemezek vannak benne mint a winyóban hanem IC-k (Chippek még mielött rákérdeznél XD),hogy legyen gyors boot-od meg a crysis 2 is kellőképp loadingoljon ha feltelepíted rá?

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#9) pmheros válasza Client (#7) üzenetére

pmheros
(senior tag)

szerintem elírás, ssd akart az lenni a címben

hideg pizza, meleg sör

(#10) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ideje lenne vennem egy SSD-t. Rendszerwinyónak már egy 120-as is bőven elég.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#11) Daywalker válasza pmheros (#9) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Azt hiszem ma már jobb, ha nem írok többet, megnőtt a hibák száma :B

(#12) ftc válasza Daywalker (#11) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kevesebb feles s akkor nicns gond :D

(#13) Daywalker válasza ftc (#12) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Vagy inkább több...látszik, hogy ebéd előtt készült a hír, már nem volt power az agyban.

(#14) macilaci78 válasza Daywalker (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik. :K

Azokat a hővezető medvecukorkákat ilyen slendrihán módon szokás odapasszintani?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#15) Daywalker válasza macilaci78 (#14) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

;]

Hát eléggé random dobálták bele, úgy tűnik. A "japán" precizitás...:DDD

(#16) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

nem is olyan eszeveszettul draga ha jobban belegondolok... de azert meg varok az olcsosodasra :D

Robi

(#17) Taranti

Taranti
(tag)

Nekem csak olyan szempontból van bajom ezek áraival, hogy ma már szinte mindegy, melyiket veszem otthonra, mindennapi használat sebességében nem fogok nagy különbséget érezni. Kéne már egy kis árháború SSD fronton...

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#18) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Azt hittem vékony a menő mire a medve cukor akkor ?

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#19) ViZion válasza pusszycat (#18) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom a csipszekből elvezeti a vibrációt. Ekkora gigaherCek má' ráz6ják mocskosul. :DDD

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#20) pusszycat válasza ViZion (#19) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Vagy fűt mint egy VelociRaptor ;] :DDD

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#21) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Ez nagyon drága még mindig. 128GB alattiak nekem nagyon kicsik, az afelettiek megfizethetetlenek számomra. Egy kb. 200$ körüli 128GB-os változatra viszont vevő lennék valamikor.

(#23) ViZion válasza naszvalo (#22) üzenetére

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NE legyen igazam, de az SSD még évekig húzó dolog lesz, az ehhez mért áron. Ha így alakul a válság, meg az ajró árfolyam, akkor nálunk pláne felejtős az árcsökkenés. :(

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#24) Antibazsi válasza TOM-202 (#21) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

42.000.- ért már többféle gyors 120GB-t is lehet kapni...ez a mai árfolyamon még kevesebb is mint 200$.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.