Mert pont az SSD-t fogom hurcolászni USB pendrájv helyett 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Mert pont az SSD-t fogom hurcolászni USB pendrájv helyett 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Ezek szerint a normál mobil rack-nek sincs értelme ?
Ha a sebesség számít, kénytelen leszel... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Nem azt mondom hogy a MobilRack-nek nincs értelme csak hogy az aranyáron mért SSD-t nem fogom pendrájvnak használni. Egyébként is a mobilrack az más tészta. ![;]](/dl/s/v1.gif)
TESCO-Zsömle: Én birok várni +10 percet ha kell.
[ Szerkesztve ]
A Sharkoon dokkolója is elérhető már, nagyjából 60 euróért lehet hozzájutni.
Ennyiért inkább veszek +1 merevlemezt és rádugom az eSATA kábelt.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Jéé pont ilyen Sharkoon-om van csak azon usb 2.0 és esata csati van.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Szerintem szuper megoldás ez az USB-s SSD, főleg azért is mert istentelenül gyors, mint a USB3.0...
Sőt, olcsóbban egy SATA-s Swaprack, és kész is...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Miért kell külső táp az SSD-nek? Ugy tudtam az SSD kevesebbet eszik mit egy HDD és a 2,5"-es külső vinyóknak ált elég az a kraft ami az usb-n jön.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Valószínűleg az SSD + az USB3-as vezérlő együtt már túl sokat eszik.
A másik USB3-as SSD-jük mondjuk elmegy plusz táp nélkül is.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
ahelyett, hogy a jó kis USB3-as pendriveokat erőltetnék... simán megoldható lenne...
~ Arcana ~
erről beszélek nyuszómuszó 
You call mua "nyuszómuszó" ? 
~ Arcana ~