Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) henesa

henesa
(senior tag)

az árat nem írták el véletlen :F :F :F :F

Ha Lú Köll Hát Lössz !! A Lú A Bandi Gyeröké Lössz!!! Gamertag: CoverlessAtol72

(#2) lsc válasza henesa (#1) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem nem .
Úgy látom a selejt 260 216-ot is el kell adni .

Az élet kegyetlen .

(#3) WonderCSabo válasza lsc (#2) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

?

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#4) luw2win válasza henesa (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Bárcsak elirták volna...

lsc: ami 192 stream processzort eredményez. nem 216sp-s

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#5) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt mire használják? gondolom semmiben sem más mint a többi gtx260 csak nem harcosmatrica van rajt, hanem fehér.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#6) MBazsee válasza Psych0 (#5) üzenetére

MBazsee
(tag)

Sajnos pontosan nem tudom, hogy mennyiben más a két kártya. Ezeket tervezésre használják és arra jobbak, a "harcosmatricás" kártyák, meg játékra. :)

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#7) Psych0 válasza MBazsee (#6) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

tényleg jobbak?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#8) MBazsee válasza Psych0 (#7) üzenetére

MBazsee
(tag)

2D és 3D tervezésre és szerkesztésre igen.

#Mod: Már volt ilyen kártya a fórumon, meg a hírekben: [link]
Az első bekezdés lényegében arról szól, hogy kik használják. :)

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#9) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Ha vki leszedi az autocad performance drivert és felrakja egy 192sp-s 260-ra, akkor mi történik?

(L) Atiradeonika (L)

(#10) Abu85 válasza X Factor (#9) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) juhi07 válasza Abu85 (#10) üzenetére

juhi07
(senior tag)
LOGOUT blog

XD XD :DDD

AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

(#12) lsc válasza luw2win (#4) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor talán a selejt 280-asokat ?

Az élet kegyetlen .

(#13) adm válasza X Factor (#9) üzenetére

adm
(őstag)

nem engedi telepíteni/használni, mert hiányolja a quadro id-t

pecs2100.hu

(#14) ^Clown válasza Abu85 (#10) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha pl. Neumann Jánosnak lett volna egy ilyen kártyája, akkor hamarabb megölhettek volna 150 ezer szerencsétlen ártatlan japán polgárt.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) .mf válasza luw2win (#4) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Éppen ez az, a teljes az 240 lenne, és ezek szerint ebbe azokat sütik el, amik még a 216-os mércét sem ütik meg.

Amúgy ez duplán röhejes, hiszen $1999-ért azért már igazán belerakhatnának jó chipeket is, nem csak selejteseket... :U :(((

(#16) X Factor válasza adm (#13) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

És ha egy quadro-s bios-t égetnek rá?

(L) Atiradeonika (L)

(#17) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyi memoria milyen teruletre kellhet egy GPU-nal, ami nem GPGPU-ra van befogva? Kulonosen 2 ROP egyseggel.

X factor: sok sikert hozza. lehetoleg ne az egyetlen VGA-don gyakorolj vele.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó mérik az árát! :W
Vicc mikor már az elején kiderül, hogy tulképp csak egy átmatricázott, módosított biosos 60-80 ezres VGA ról van szó. :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) Kopi31415 válasza Devid_81 (#18) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit otbbet vartam toled. :(

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#20) adm válasza X Factor (#16) üzenetére

adm
(őstag)

ez a fórum nagyjából lefedi a lehetőségeket.
amiket én találtam modern gpu-kkal: előfordult olyan, hogy flashelni sem sikerült, vagy maga a flash-elés sikerült, de nem változott semmi illetve vga hibát jelzett a gép rögtön indítás után.

nekem úgy rémlik, hogy az nv40 chip (6800gt/ultra) után valamilyen hardveres védelmet vezettek be, illetve több helyen id subsystem-ként hivatkoztak rá. ez lehet külön chip vagy lézeres műtét a quadro chipeken. ha létezne szoftveres megoldás a rivatunerrel valószínűleg ezt is meg lehetne csinálni.

pecs2100.hu

(#21) Zofren válasza ^Clown (#14) üzenetére

Zofren
(fanatikus tag)

nem Teller Edére gondolsz?

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#22) Nyugdíjas válasza Kopi31415 (#19) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azért én azthittem, hogy előbb utóbb megunják az emberkék a quadro-flame-et,de asszem a Mac és az intel vs. AMD flame mellé ezt is be kell venni a anapi repertoárba :U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#23) ^Clown válasza Zofren (#21) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem elsősorban. Az atombomba gyártásához szükséges matematikai modellt Neumann oldotta meg.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#24) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy miért nem adtak ki egy 192, vagy 160SP-al szerelt kártyát... Túl drága lenne gyártani a teljesítményéhez képest? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#25) henesa

henesa
(senior tag)

Aki ezt megveszi nincs annyi esze mint Teller Edének az biztos

Ha Lú Köll Hát Lössz !! A Lú A Bandi Gyeröké Lössz!!! Gamertag: CoverlessAtol72

(#26) leviske válasza henesa (#25) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy nemes egyszerűséggel nem játékra használja a gépét és ezzel együtt a videókártyáját... :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#27) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Uramatyám :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#28) Loha válasza adm (#20) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Valszeg ahogy a 6800-as széria után, már megakadályozták a letiltott pixelfutószallagok visszakapcsolását, ezzel egyidőben megakadályozták a teljes quadrósítást is.
Gondolom mivel a konkurenciánál sem lehet már hardveresen letiltott dolgokat visszakapcsolgatni, így a FireGL-esítés sem megy 100%-osan.

Mondjuk aki otthon hobbi szinten kihasználna egy Quadro-t, sztem annak az igényeit egy quadrósított 6800 Ultra teljesen kielégíti.

[ Szerkesztve ]

(#29) Loha válasza ^Clown (#14) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

...és hamarabb befejeződött volna a második világháború, mégkevesebb amerikai áldozattal. ;)

[ Szerkesztve ]

(#30) leviske válasza Loha (#29) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaj, szegény amerikaiak...

(#31) Loha válasza leviske (#30) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Nem szegény amerikaiak, de erősebb kutya b*szik, és itt egyértelműen ők voltak az erősebbek.

(#32) ^Clown válasza Loha (#31) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ez mentség arra, hogy ártatlan civileket gyilkoljanak... Mint Vietnamban... Meg mint most Irakban...

Tudok gratulálni!

[ Szerkesztve ]

(#33) Kopi31415 válasza ^Clown (#32) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ha flém, legyen kövér.

mert azok az ártatlan japánok senkit nem bántottak sem Mandzsúroában, sem máshol ,és teljesen jogosan támadták meg az USÁ-t is Pearl Harborban. Ők csak elszenvedtek midnent, semmiről nem tehetnek, és csak Uncle Sam agressziója ellen léptek fel...

Uramatyám, történelmet tanulni már luxus?

(#34) Kopi31415 válasza Nyugdíjas (#22) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ugyanezen arcok egy fireGL cikknél is haosnlóan okos dolgokkal bővítenék tudásunkat...

(#35) eXodus válasza Kopi31415 (#33) üzenetére

eXodus
(őstag)

"támadták meg az USÁ-t is Pearl Harborban"
Micsoda szemétség háborúban megtámadni az ellenség flottáját. Felháborító. Bezzeg civil városra atomot dobni ...oda tökös legények kellenek.

Miért nem valamelyik part menti usa nagyvárosra mentek a japók? :U

[ Szerkesztve ]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#36) WonderCSabo válasza eXodus (#35) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az meg más dolog, hogy az amcsiknak egész véletlenül nagyon jól jött, hogy megtámadták őket, így beléphettek a háborúba... :U Lehet hogy odacsalogatták a japókat? A Pearl Harborban elvesztett flotta helyett szinte 2 hét alatt felállítottak egy másodikat. Persze a japánok meg "elfelejtettek" hadüzenetet küldeni.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#37) ^Clown válasza Kopi31415 (#33) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az valóban nem volt szép, hogy hadüzenet nélkül lebombázták Pearl Harbor-t. Az más kérdés, hogy nagyon kapóra jött nekik... De ott katonák voltak. Akik tudták nagyon jól, hogy bármikor bajba kerülhetnek, mert elég közel voltak a japánokhoz, akik meg nyakig benne voltak a háborúban. Ők is emberek, persze, de KATONÁK. Tudjunk már különbséget tenni CIVIL és KATONA között... Meg hagyományos robbanóanyag és atombomba között is (persze mindkettő öl, csak nem mindegy hogyan).

[ Szerkesztve ]

(#38) Kopi31415 válasza ^Clown (#37) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mandzsúrával mi van? Vagy azt szándékosan hallgatod el?

(#39) Elrood válasza eXodus (#35) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Sry, ehhez muszáj hozzászólnom:).

Mikor japánok megtámadták Pearl Harbort nem álltak hadban, gyakorlatilag nem voltak ellenségek, tehát hadüzenet nélküli támadás volt. Na ki a tökös legény? Persze katonailag érthető volt, hiszen meglepetés erejével nagy pusztítást okoztak.

Bezzeg civil városra atomot dobni
Hadiüzemek ott voltak, és (sajnos) így tudtak a nagyobb nyomást gyakorolni a japán vezetőkre, ha látják, hogy amcsiknak van ilyen egy robbanással egy egészt várost elpusztító fegyverük. (Fuji hegyre dobják, túl sokat nem ért volna.)

Miért nem valamelyik part menti usa nagyvárosra mentek a japók?

Szerintem több okból:
1. Pearl Harbornál állomásozott a csendes-óceáni flotta egy része, tehát jelentős katonai célpont.
2. Midway után ez volt a legközelebbi célpont, ha a keleti partra mennek tuti felfedezik a flottát és akkor annyi.
3. Mondjuk lebombázzák San Francisco, túl sokat nem érnek el.

Atombomba bevetéséről:
Mikor Tokiót földig bombázták gyújtóbombákkal, akkor többen haltak meg, mégse ezért pattognak.
Ha nincs a két bomba, valószínűleg japánok nem adják meg magukat. Ha partraszállásra kerül a sor, sokkal több japán (civil és katona egyaránt) és sokkal több amcsi hal meg.

Természetesen ezek az állítások nem teszik semmisé a támadást. A sok ezer halottat, a túlélőket és rokonait nem vigasztalja az, hogy ezzel rövidebb lett a háború és kevesebb ember halt meg.

WonderCSabo: A Pearl Harborban elvesztett flotta helyett szinte 2 hét alatt felállítottak egy másodikat

Anyahajók nem voltak a kikötőben. Amcsiknak is megvolt az eszük, egy helyen állomásoztatni az összes hajót elég idétlen ötlet még békeidőben is (ma se a kikötőben rohad az egész flotta).

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#40) Elrood válasza ^Clown (#37) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Meg hagyományos robbanóanyag és atombomba között is (persze mindkettő öl, csak nem mindegy hogyan).

Lehet, hogy most nagyon kegyetlennek fogok tűnni:
Melyik halál "jobb":
Gyújtóbombák által lángokban álló városban élve elégsz
Hagyományos bomba lökéshulláma szaggat szét (vagy a repesze)
Atombomba (persze több zónára oszlik, itt több lehetőség van: azonnal elpárologsz, hőhullám eléget, légnyomás megöl)
Látod, egyikre se vágyik senki.

Tudjunk már különbséget tenni CIVIL és KATONA között

Sajnos második világháborúban nem lehetett, főleg, hogy a hadiüzemek lakott területen voltak. Japánokat se foglalkoztatta ez Kínában.

[ Szerkesztve ]

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#41) Devid_81 válasza Kopi31415 (#19) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

bocsi, tudom ez lejárt lemez már, meg azt is tudom mire való, csak nem vágom miért lehet ennek a karinak ekkora árat szabni :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#42) adm válasza Devid_81 (#41) üzenetére

adm
(őstag)

röviden: mert a számítógéppel végzett munka nem egyenlő a word, excel, powerpoint vagy a template varázslók használatával.

bővebben:
a kártya önmagában nem kerülne ennyivel többe. a mezei fx quadro-kkal a kártya mellett lényegében szolgáltatást árulnak. azt a szolgáltatást, mely különböző iparági(mérnöki,cg, a/v editor) programok profi környezetben is kifogástalanul futnak. rendszeresen frissített, optimalizált és oda-vissza kompatibilis driver-ekkel.

párhuzam a normál vga-kkal: az aktuális csúcs vga-kkal szintén veszel valami hasonlót. csak azzal az utolsó két 3dmarkhoz meg pár éppen aktuális csúcsjátékhoz kapsz optimalizációt és azt is csak néhány hónapon keresztül.

pecs2100.hu

(#43) flimo válasza leviske (#30) üzenetére

flimo
(őstag)

Nem csak ők. Japánból is jóval kevesebb hal meg, a háború vége felé már tíz az egyhez volt az arány. Sőt, koreaiak, kínaiak se haltak volna meg annyian, akiket a megszállt területeken többek közt biológiai fegyverek tesztelésére használtak élveboncolással, vagy a "remekül táplált" brit és őslakos vasútépítők. De tudom, az amerikaiak már akkor is rosszak, ha száz megmentettre jut egy amerikai élet is, mocskos pofátlan népség. :W

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#44) flimo válasza ^Clown (#37) üzenetére

flimo
(őstag)

"Meg hagyományos robbanóanyag és atombomba között is (persze mindkettő öl, csak nem mindegy hogyan)."

Tudom-tudom, az atombomba mindenkit tizenötször öl meg, persze, hogy nem mindegy. Okinawai csatában 300 ezren haltak meg, és az egy kis fostalicska sziget volt, el lehet képzelni, mi történik a főszigeteken. De az nem számít, mert az atombomba az nem úgy öl, mint egy golyó a fejbe, mert pfuj atom, atomenergia is rossz, jaj felrobban! Hogy mennyire utálom a hippiket...

(#45) flimo

flimo
(őstag)

Hogy a témához is hozzászóljak: amivel az atombombákat számolhatnák, azok a Tesla kártyák, nem a Quadrok.

(#46) Bluegene válasza flimo (#44) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha atomtámadás áldozata lennék, azt kivívánnám h a robbanás epicentrumába legyek :D , mert akkor észre sem veszem

ha a szélén vagy keserves és gyötrelmes halál vár rád ;)

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#47) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Atyaég.... hogy a quadro FX-töl hogyan jutottunk az atomrobbanásig? :F

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#48) alienpapa

alienpapa
(fanatikus tag)

Most lehet h én vagyok értetlen, de igazából nekem nem nagyon esett le a hozzászólásokból h ez a kártya miért ilyen rohadt drága(mondjuk a fele hsz off). Mert azt értem h professzionális munkára van, csak azt nem h hogyan működik. Tehát ara lennék kívácsni, h mit tud ez amit egy felsőkat vga nem? Játékokban milyen lenne?

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#49) syC válasza Abu85 (#10) üzenetére

syC
(PH! addikt)

:C:C:C

Amúgy aki Quadrot vesz, az nem fog szarozni hogy most zet vagy CX-et... :)

• De hova temetik a túlélőket? •

(#50) Kopi31415 válasza alienpapa (#48) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

42
8

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.