Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre valami, ami nem parasztvakító f@szság! :DDD Az 1GB memó is kell már egy ilyen kártyára szerintem... Nekem ez tetszik :), csak mennyi lesz az ára a többihez képest :F Ennek az egy kártyának volt értelme amit készítettek az ünnepi szezon alatt. ;]

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#2) Zé_Mester válasza PH-User (#1) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az 1GB memó valóban nem hülyeség, mert ez nem a gagyi kártya amire csak úgy felrakják hogy vigye a paraszt.
a hűtése is csini, a gyárinál bizonyára sokkal hatékonyabb

ez tényleg normális cucc, 180$ pedig tűrhető

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#3) Zso2

Zso2
(őstag)

Na ez egy tetszetős darab, normális áron még egy ilyenre is beneveznék hiába van jobb nála..... és nem mellékes itt nem haygtak ki semmilyen fontosabb kimenetet,álltalában a 3 közül valamelyik hiányzik...

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#4) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nvidia referencia órajeleken nem sok értelmét látom egy ilyen kártyának de ha hatékony a hűtés legalább lehet tuningolni :))

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#5) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Minek már... van 9800GTX+ ból kb 9800 fajta.
Az jó ha sokszínű a kínálat, de ez nekem már egy kicsit sok :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép a kártya,de minek még 1 varia?!
Bár ez az értelmesebb fajtából van....

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#7) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát először megijedtem, hogy jön pár 2gigányi ddr1-es rammal szerelt 9800-as modell 32sp-al és 64bites memvezérlővel :S de most megnyugodtam, mert ez így nem tűnik rossznak... 35ezer körül jön ki átváltási árfolyamon... ennyiért rohannék a boltba, ha adnának egy ilyet... :) az a baj, hogy jóval több lesz mire ideér :( pedig 35körül indulnak a 9800gt-k... azoknál meg ütősebb kártya jóval...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) divrapier válasza mephi666 (#7) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

En meg nagyot csalodtam a cegben. Nezem Sparkle, 9800, gondoltam itt az elso 4 gigas videokartya :D aztan erre valami viszonylag ertelmeset akarnak ranktukmalni. Ejnye.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#9) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nah a Sparkle vidám fiúi kitaláltak egy normális VGA kártyát... :C ;]

Kezd iPon szint lenni...

(#10) Agyasima válasza Puma K (#9) üzenetére

Agyasima
(senior tag)

Ja, úgy látszik elfogyott a varázsgomba a marketing részlegen. Vagy az olcsó DDR2 szállítmány. :)

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#11) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fogadjunk, hogy 128 bites lesz. ;]

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#12) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Ez a hűtés szutyok lesz rajta az tuti, referencia milliószor jobb.

(#13) he7edik.

he7edik.
(őstag)

A Sparkle kártyák még mindig gyönyörűek.Kék nyák fehér cooler-el...

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#14) drizzt1666 válasza he7edik. (#13) üzenetére

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az analóg kimenet látom a reneszánszát éli :F Először az ino, most a sparkle :Y

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#15) Hunter2 válasza drizzt1666 (#14) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mondjuk azt hülyeség volt rárakni, egy dvi átalakítóval ésszerűbb lett volna.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#16) moha bácsi válasza Agyasima (#10) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Hehe! Pont ez jutott eszembe nekem is! :DDD

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.