Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

most akkor lesz hybridCF akármilyen HD6000-rel? idáig csak 66xx-ig szólt a mese :Y na mind1, örvendetes hír :) a Gigákon régebben még divat volt, de ezekre nagyon nem írogatják rá, hogy DDR3 és hány mhz. nagyon sok az ismeretlen az egyenletben, remélhetőleg jövőhéten lesz már legalább valami Sabine-os teszt :R
szerk.: van egy ún SUPERSAFE opció... One port One Fuse, érdekelne a véleményetek, hogy ez miért lehet? ilyen jófej a Giga vagy csak úgy van vele, ha nem muszály ezért ne kapjon egy csomó lapot vissza garban és megússzon 1-2 cserét?

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#2) e00dgy válasza vinibali (#1) üzenetére

e00dgy
(tag)

Ha olvastál már az úja architektúrákról, akkor fölösleges lenne ráírni a memória hány MZH-en megy. Mert a Bull-nál és az Llano-nál a hivatalos maximum 1866 mhz- lett.
Nincs itt semmi ismeretlen :)

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#3) vanye válasza vinibali (#1) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Az AMD hivatalos oldala szerint a 6670 a maximum, amivel megy a Dual Graphics. Így a "AMD Radeon HD 6000" csak pongyola megfogalmazásnak tűnik, nem többnek.
mod: Bár, ahogy elnézem ezek a kombinációk csak "ajánlottak", sőt a következő infó sem tartalmaz konkrétumot: "AMD Radeon™ Dual Graphics requires an AMD “A” series APU plus an AMD Radeon™ discrete graphics configuration" :F

[ Szerkesztve ]

Stern des Südens!

(#4) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Gigának nehéz olyan matx lapok csinálni ahova ráfér még két ram slot és a fetekre némi aluborda.
Az meg külön jó hogy ezekből a lapokból is lesz 10 fajta. Fajtánként 3 rev. Bios meg sehol.
:W

[link] ez kérem lap.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#5) atti_2010 válasza Gyuri27 (#4) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Igen nagyon korrekt alaplap, a Giga most sem cáfolta meg önmagát 66 semmitmondó alaplap, inkább csináltak volna 3 de jót.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#6) vinibali válasza e00dgy (#2) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon képben vagyok az új AMD architektúrákkal, csak a Giga idáig szuicid ráíró volt. az ismeretlent nem erre értettem :R

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#7) daa-raa válasza Gyuri27 (#4) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

mATX. Hova bonyolítani? Bordát meg minek rakni rá, ha nem igényli? (A GA-A75M-D2H-n egyébként ott vannak a bordának a rögzítőfuratok.)

Engem sokkal jobban zavar, és ez egyre általánosabb, hogy a fullATX lapokon egyre kevesebb bővítőslot van, és megint elkezdtek szaporodni a PCI-ok.

A Biostar azért a hátlapra felrakhatott volna egy eSATA-t, akkor már tényleg lenne érdemi előnye a GB-okkal szemben.

Si vis pacem, para bellum.

(#8) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Ezt a kék-fehér lapot már elfelejthetné a giga, mert nem a legszebb. :U

(#9) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Fog bemutatni a közeljövőben... ;]

Hamarabb volt kapható az i.on-ban, mint a cikk megjelent. :DDD

Proci az nincs hozzá, de legalább a lapot nézegethetjük kedvünkre, ha hazaviszünk egyet.

(#10) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az AMD-nél még ennyire divat a PCI csati? Inkább lenne mind Express...

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#11) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak jönne már a hozzá való APU is...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) kerelo válasza Móci (#11) üzenetére

kerelo
(senior tag)

Hát igen,már nagyon ideje lenne.Mondjuk nekem ezek a giga lapok nem igazán jönnek be

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#13) Gyuri27 válasza daa-raa (#7) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Linkeltem a biostar lapot. Szerintem azt a vonalat kéne követni. Ráadásul a + slot és a borda nagyságrenileg kb 1000 forintot drágitana a lapon.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#14) e00dgy válasza Gyuri27 (#4) üzenetére

e00dgy
(tag)

"[link] ez kérem lap."

Bizony jó fajta :C

[ Szerkesztve ]

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.