Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz! De még mindig inkább Cosmos vagy Stacker! :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Csúnyácska szegény... :(

(#3) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Éppen most akarok házat venni!!
Napok óta keresgélek és itt a tökéletes ház!!
Gyönyörű és tele ventivel!!! :DD :DD :DD :DD
Végre akkora amibe bármilyen VGA kényelmesen elfér!
Árat remélem mihamarabb megtudjuk.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#4) Nyiscsák

Nyiscsák
(senior tag)

Szép nagy meg minden de szerintm ez már egy kicsit túlzás! Tiszta lyuk az egész ház annyi ventihely van benne! Szerintem bőven elég 1 előre, 1 hátra, vagy még 1 felülre.

"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

(#5) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A táp variálhatósága nem rossz, azonban jó lenne, ha mondjuk hosszabító kábeleket is biztosítanának az alsótápos házakhoz.
Épp nem olyan rég futottunk bele egy olyan konfigba, ahol CM690 + OCZ táp anyázott egymásra :DD
A 4tűs proci kiegészítő táp nem volt elég hosszú, muszály volt hegeszteni egy hosszabítót, mert ugye arra a kedves tervezők nem gondoltak hogy mi van akkor ha nem ér el a kábel.

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#6) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik a vas, de az árára én is kiváncsi leszek.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#7) LonGleY válasza tob!as (#5) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

muszáj

Tényleg tiszta luk, akkor már lehetnének szabadon is az eszközök, egy nagy ventivel fölöttük. Nem sok hangot tompíthat...

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#8) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

Az acélból és műanyag elemekből összeállított monstrum alapterülete 230 x 575 mm, magassága 545 mm

A merevlemezek elé, az oldalfalra, valamint a tetőre egyaránt egy-egy 23 x 23 x 3 cm-es ventilátort szerelnek

Hogy mi van? :F

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#9) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az oldalát nagyon elba**ták.Ha vennék ilyen házat akkor tuti levenném az oldalát mert nagyon ronda.

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#10) Bordoi válasza 14adam (#9) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Miután levetted az oldalát, mit tennél a helyére ?

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#11) winfier válasza Bordoi (#6) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azt láttam, hogy 129 eurós áron kerül majd forgalomba itthon.

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#12) winfier

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy szerintem aki cf-be vagy slibe gondolkodik annak ez a ház tökéletes megoldás lenne. Végre van benne hely bőségesen :K

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#13) 14adam válasza Bordoi (#10) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmit :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#14) Bordoi válasza winfier (#11) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan 30-40 ezer közé tippeltem. :)

14adam akkor szép is lenne és jól is szellőzne :F

(#15) ígyvanferi válasza Satan_Claus (#8) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Tényleg nem stimmel valami. Az oldalfalon még csak oké, de a tetőn és elöl...

(#16) engusz válasza Bordoi (#14) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nagyon jól tippeltél! ;)

(#17) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép kis házikó meg minden, de nem a legszebb.
Cosmos-S kicsit babábban néz ki. úgyhogy maradok annál :C

am meg nem tom egyesek miről beszélnek, hogy CF meg SLI meg hogy ennyi meg annyi hely van benne. :F
eddig is volt a CoolerMaster-nek nagy háza amibe be is bútorozhatott az ember (Stacker 810-830, Cosmos, Cosmos-S)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#18) mindfreak

mindfreak
(őstag)

Nagyon durva. Tetszik a robusztus forma!

(#19) engusz válasza Pepe78 (#3) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Még legalább bő másfél hónapot kell rá várnod. Csak bejelentették, kapni nem lehet. :(

(#20) Gaben01 válasza LonGleY (#7) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

lyuk ha már kötekszünk :D

Ez a ház nagyon gáz,el se merem képzelni mennyi port tud összegyűjteni egy-két hónap alatt,mert ugye többnyire nem steril szobában élünk.Porszűrő betétekről nem szól a történet. :U

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#21) v.tom

v.tom
(őstag)

Valahogy olyan furcsa nekem ez a ház. Pl hogy milyen esztétikus és légáramlás szempontjából valamint a por miatt is milyen ötletes, hogy ha beteszed valahova a tápot, a másik helyen marad egy szép nagy lyuk. A képen nem láttam semmiféle takarólemezt a helyére. Remélhetőleg az ilyen apróságokat nem felejtik ki a rendszerből. Semmit sem ér a 28db 59cm-es ventilátor egy házban, ha 2 db halk 12-essel vagy akár 9,2-essel is ugyanúgy ki lehet szellőztetni mindent. A lényeg azon van, hogy jól meg legyen tervezve a dolog. Én ebben nem logokát látok, hanem inkább azt, hogy: "jó sok venti, azt hiszitek ettől jobb lesz, vegyétek meg drágán."

[ Szerkesztve ]

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#22) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

cm690-em van. nagyon meg vagyok vele elégedve, de szó nélkül cserélném erre. jól értem, hogy felüre egy 2-es radi még a házon belül, az alaplap fölé befér?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#23) szab.tam válasza v.tom (#21) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy túlhúzott, 2 vga-s léghűtéses rendszernél 1 befúj + 1 kifúj nagyon kevés. tapasztalatból tudom. elöl hiába fújatok be egy ventivel, mire a gép közepére ér, már forró a levegő. oldalról is meg kell fújni rendesen, hogy ne forrjon fel a chipset, vga-k, cpu, ram. a kifúvás pedig felül + hátul.

ha csak az egyik oldalsó ventit kikapcsolom, terhelés alatt +10 fok. ha mindkettőt, leáll a gép...

próbáld meg ezt 2 db. halk venitvel. -> minden 90 fok, és önállósított restart hegyek...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#24) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Hát ez nagyon ronda. Az a nagy oldalsó venti csak bezavarja a szellőzést, amúgy meg egy ilyen tanyasi tyúkólra emlékeztet, azon van ennyi lyuk.
Miért nem lehet normális méretű, esztétikus kinézetű, letisztult, és ezüst színben is kapható házat készíteni? Most meg már annyira a fekete jött divatba, hogy másmilyet már alig kapni.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#25) tothbe válasza ígyvanferi (#15) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Mert a legtöbb helyen hibásan irják a szélességet, de a manual-ban jól van.
A ház 24,3 cm széles és a ventik 23centisek elöl,oldalt és felül is.

By(e) Tothbe

(#26) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Thermaltake-i magaságokba emelkedett a ventik zajosságának meghatározása a CM-nél. Még hogy 23 centis venti 1700 rpm-en 19 dB? A 14-es 17 dB-e is vicc 1200 rm mellett, de a 23-as mindent vivő ordas tódítás. :((

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#27) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez mindjárt felszáll:)

(#28) tothbe válasza erdoke (#26) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

talán azért mert 700rpm az az 1700. ;)

By(e) Tothbe

(#29) erdoke válasza tothbe (#28) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jah, hogy elírás? Igazából a 700 rpm-et se hiszem el, illetve talán a 14 centisnek igen.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#30) tothbe válasza erdoke (#29) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

igazából mind1 is mit irnak, raksz eléjüek egy kis korlátozót és azon is böven elég lesz a teljesítmény, hangjuk meg ugy már emberi elviselhetöség alatt lesz.

By(e) Tothbe

(#31) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a tökéletes hűtésmegoldás:

6*12 scythe s-flex.
be: 1 előre, 2 oldalra
ki: 2 felülre, 1 hátra.
igaz, hogy ez 30k, amennyi az egész ház, de ezeknek a ventiknek 8! db. a zajszintjük, tehát semmi. (nekem 2 ilyen megy a kis gépemben.)

ez rendesen lehűtené, halkan....

(még a végén begurulok, és építek egy gépet egy ilyen házba. teljesen beleszerelmesedtem.....) :B :))

[ Szerkesztve ]

(#32) rudi válasza erdoke (#26) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Noigen... egy 23 centis 1700-on úgy tolja a levegőt, hogy labilisabb házakat oldalukra is döntené :) 700-on talán reális a 19 dB, meg a 700-on keletkezett légszállítás is vastagon elég. Épp a napokban teszteltem a Stacker S-et, annka csak 20 cm-es az oldalsó ventije, de 950-on úgy tolta a levegőt, hogy na :) Általában a ventigyártók specifikációiban 12 cm-es modellekhez is kb. 30-40 dB van írva 1700-as fordulathoz.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#33) rudi válasza szab.tam (#31) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tökéletesen fölösleges és pazarló. Egy s-flex kell előre a HDD-khez, meg egy hátra és kész. A 8 dB-t meg ne nagyon hidd ám el, mert tudtommal az ember fülében a vér is 7 dB-es hanggal áramlik.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#34) bandras0226

bandras0226
(tag)

Nem rossz,de egyenlőre maradok a CM690-nél.

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

(#35) szab.tam válasza rudi (#33) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

neked lehet, hogy elég...

én amikor vettem az s-flex-eket, akkor lekapcsoltak mindent, (egy kis üzlet a 16. ker-ben), bedugták, és semmi hangja nem volt. a gépben már persze szélzaj keletkezik...

[ Szerkesztve ]

(#36) Integra válasza szab.tam (#31) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

közel 70 rugóért veszel egy tornyot.
és még nem vettél semmit sem hozzá.
ha ennyire el vagy eresztve, akkor kóser valóban, mert scythe rulz... :)

(#37) v.tom válasza szab.tam (#23) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nekem 2 vga-s túlhúzott léghűtéses rendszerem van, :) és 1 befúj, 1 kifúj a helyzet. Elég, még most nyáron is. Tény, hogy erre nem bíznék egy q6600-at atomtuninggal, annak jöhetnek ez ilyen házak. Az én gépemhez és és szerintem a rendszerek nagy részéhez nem kell ilyen. Egy átgondolt és jól felépített rendszer lehet hatékony fél méteres ventik tucatja nélkül is. Ez parasztvakítás. Akinek atombrutál tuning gépe van, annak megértem. A két vga egy külön hűtési problémát vet fel. Tudom, szembesültem vele. És hidd el erre is ki lehet találni okos és hatékony megoldást.

Jah igen, halk ventik... Mindenhol lehet kapni a 8db-el csodaventiket. Ez kamu. Soha nem láttam még 8db-es ventit. Főleg nem gépbe szerelve, ott már minden máshogy működik. Én arra szavazok, hogy inkább megveszek egy nem annyira halknak kinevezett, de minőségi ventit.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#38) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha közelebb lesz a 30K-hoz, mint a 40-hez, akkor szerintem benevezek egyre. Ami annó megfogott az Aurorában, az most ebben is benne van. Max egy-két venticserét eszközölünk. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a fém/műanyag arány milyen lesz. Ezzel akár borulhat is a vásárlási kedvem...

Ami nagyon tetszik az a tápvariálhatóság. Pl. nekem a 2. VGA elég közel van a gép alájához, ami nem a legszerencsésebb eset... :(

[ Szerkesztve ]

(#39) marcee

marcee
(PH! addikt)

A plexit meg a ledet kihagyhatták volna, amúgy nagyon tetszik!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#40) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Magyarázza már el nekem valaki miért jó ha alulra kerül a táp, mint ahogy ennél ill. a többi háznál is egyre inkább látom. (Jó tudom tudom, itt választhatok)

Azonkívül, hogy a táp friss hüvösebb levegőt sziv, csak hátrányait ismerem. Pl por beszivása, illetve a házban keletkező meleg levegő kiszivására is inkább rásegít a felső táp elhelyezés.

:F

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#41) szab.tam válasza Cyberslider (#40) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálam, amíg a régi házban a táp a prociból jövő forró levegőt szippantotta be, addig teljes terhelés alatt tűzforró levegő jött ki hátul a tápból. sokszor féltem, hogy leolvad, mint csernobil. most, hogy alulról szív friss levegőt, csak langyosat fúj ki hátul teljes terhelésen is. a proci melegét meg kiszívja egy másik venti.
ezért jó. mert ha a táp leég, abból nagy károk tudnak ám származni.

(#42) Cyberslider válasza szab.tam (#41) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, nekem nincs nagy hűtési igényű gépem (integrált gpu, no tunning), bőven elég a tápventi, igy még csendesebb is...Csak egy winyóhűtő van még bent ami befelé fúj...

Persze, lehet hogy akkor nekem nem ilyen házak között kellene keresnem leendő új házamat..

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#43) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

törölve... (nem ide akartam.) :B

[ Szerkesztve ]

(#44) Pero válasza Cyberslider (#42) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

mondjuk mert így alacsonyabb a ház súlypontja, meg sok esetben jobban megoldható a szellőzés.

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#45) engusz válasza jer1cho (#38) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Közelebb van a 30e Ft-hoz.

(#46) jer1cho válasza engusz (#45) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon sejtelmes vagy... ;]

Te már tudsz valamit?

(#47) engusz válasza jer1cho (#46) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Persze. :D PÜ ment.

(#48) jer1cho válasza engusz (#47) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hálás köszönet, és persze rePÜ! :R

(#49) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha 230mm széles a ház, akkor előlre és felülre hogy fér be egy 23cm-es venti? :U
amúgy jól néz ki, eléggé technokrata. igaz a jól eltalált 690 utánpótlása

True Success is Blonde

(#50) warrior28 válasza engusz (#47) üzenetére

warrior28
(fanatikus tag)

Nekem is küldesz egy hasonló tartalmú PÜ-t? :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.