i7-870s helyett már inkább egy i7-950 kb egy árban lesz augusztustól
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
i7-870s helyett már inkább egy i7-950 kb egy árban lesz augusztustól
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
(#2) eclipse006
Ez az AMD proci tetszetős adatokkal rendelkezik,kiváncsi vagyok mit nyújt majd valójában. 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

TDP-je jó az intelnek.
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.
Az AMD is gyúrhatna a fogyasztásra. Az X2 pedig nagyon jó lesz négymagosítva 100 dodóért. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
"A friss versenyző a négymagos Deneb lapka két magjának letiltásával születő Callisto chipet használja, ami 45 nm-es eljárással készül."
Mu-ha-ha-ha-ha. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ebből nekem X4-et.
Milyennapvan?

Nem nagyon erőltették meg magukat ezzel az 1-1 CPU-val.... 
gyúr, ott a fusion
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Én is ugyan ezen az állásponton vagyok, de én még egy jól tuningolható 920 vagy 930-al is kielégednék a 870 helyett.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
minek is? le van fedve a piac, intel meg már az új foglalatokkal foglalkozik
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Hát nem valami nagy eresztés, az x2-es 550-hez képest, AMD részről, intel pedig kicsit dolgozott a fogyasztáson, és ennyi.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Ne feledd az AMD részénél, most egyértelművé is tették, hogy 4magosítható
Az azért szerintem elég nagy előny.
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -
Igaz-igaz. Minap raktam össze egy gépet, x3 435-el, de "csak" Phenom II-t sikerült belőle varázsolni, a 4-ik mag nem ment, de L3 igen. Nem rossz dolgok ezek, nagyon megtetszett a magfeloldás varázsművészete
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
A 4magosítható X2 5000+-tól akkor se fognak nagyobb durranást csinálni 
Majd ha lesz 8magosítható fenomkettőiksznégy, akkor veszek egyet 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Ha négymagosítható a kétmagos X2 proci akkor akár még jó vétel is lehet. Azt hiszem ajánlani fogom az ismerőseimnek is megvételre. Pláne mindössze ennyiért. 
Tomcat
13 watt? Ráadásul az valamivel alacsonyabb órajelen? Szerintem egy vicc. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

100 körül dollár? Hmmm.... 
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

"Az Intel és az AMD az elmúlt hónapok alatt számos processzort dobtak piacra" Ilyen esetben a magyar nyelvben egyes számú igeragozást használunk ("dobott"). No offense, csak azért jelzem, mert nyitómondat, és ez egyből szemet szúrt, a cikk tartalmilag hibátlan.