Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

i7-870s helyett már inkább egy i7-950 kb egy árban lesz augusztustól

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az AMD proci tetszetős adatokkal rendelkezik,kiváncsi vagyok mit nyújt majd valójában. :K

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

TDP-je jó az intelnek.

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az AMD is gyúrhatna a fogyasztásra. Az X2 pedig nagyon jó lesz négymagosítva 100 dodóért. :)

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#5) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A friss versenyző a négymagos Deneb lapka két magjának letiltásával születő Callisto chipet használja, ami 45 nm-es eljárással készül."
Mu-ha-ha-ha-ha. ;]
Ebből nekem X4-et.

Milyennapvan?

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Nem nagyon erőltették meg magukat ezzel az 1-1 CPU-val.... :U

(#7) Sanyix válasza Killing (#4) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gyúr, ott a fusion

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#8) Robi BALBOA válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Én is ugyan ezen az állásponton vagyok, de én még egy jól tuningolható 920 vagy 930-al is kielégednék a 870 helyett.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#9) shteer válasza Angel1981 (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

minek is? le van fedve a piac, intel meg már az új foglalatokkal foglalkozik

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem valami nagy eresztés, az x2-es 550-hez képest, AMD részről, intel pedig kicsit dolgozott a fogyasztáson, és ennyi.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) Eddie141 válasza bartucc (#10) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Ne feledd az AMD részénél, most egyértelművé is tették, hogy 4magosítható :) Az azért szerintem elég nagy előny.

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#12) bartucc válasza Eddie141 (#11) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igaz-igaz. Minap raktam össze egy gépet, x3 435-el, de "csak" Phenom II-t sikerült belőle varázsolni, a 4-ik mag nem ment, de L3 igen. Nem rossz dolgok ezek, nagyon megtetszett a magfeloldás varázsművészete:D

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#13) Isee válasza bartucc (#12) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A 4magosítható X2 5000+-tól akkor se fognak nagyobb durranást csinálni :DDD

Majd ha lesz 8magosítható fenomkettőiksznégy, akkor veszek egyet ;)

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#14) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ha négymagosítható a kétmagos X2 proci akkor akár még jó vétel is lehet. Azt hiszem ajánlani fogom az ismerőseimnek is megvételre. Pláne mindössze ennyiért. :)

Tomcat

(#15) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

13 watt? Ráadásul az valamivel alacsonyabb órajelen? Szerintem egy vicc. :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#16) ChRiS_RS

ChRiS_RS
(fanatikus tag)

100 körül dollár? Hmmm.... :U

A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

(#17) Felhő

Felhő
(tag)

"Az Intel és az AMD az elmúlt hónapok alatt számos processzort dobtak piacra" Ilyen esetben a magyar nyelvben egyes számú igeragozást használunk ("dobott"). No offense, csak azért jelzem, mert nyitómondat, és ez egyből szemet szúrt, a cikk tartalmilag hibátlan. :)

(#18) Abu85 válasza Felhő (#17) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen. jogos. Köszi. :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.