Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hinném, hogy az Apple a jelenlegi iPad vastagságát nem hogy csökkentette, inkább növelte.:N Szerintem fake.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#2) icecave válasza Black Dragon (#1) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ki is akadnék, ha vastagabb lenne.... az már biztos. Nem tudnám megszokni a mostani iPadom után.

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#3) Black Dragon válasza icecave (#2) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgyszintén, de ha jól látom, akkor lefele haladva egyre vastagodik, amit végképp nem tudok elképzelni.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#4) icecave válasza Black Dragon (#3) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, én is azt néztem :D Mondjuk,ha vonaton valaki el akarja venni, agyon tudod verni vele, és még baja sem lesz :D :D

(#5) Black Dragon válasza icecave (#4) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos ez jár a tervezők fejében is, iPad 3 az önvédelmi eszköz.:DDD

(#6) Tomy Yayo válasza icecave (#2) üzenetére

Tomy Yayo
(tag)

El kell keserítselek Titeket. Lehet, hogy a kép fake, de már régóta híresztelik, hogy vastagabb lesz a hármas, mert nagyobb akkut raknak bele. Tényleg olyan fontos pár milliméter? :DDD

Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

(#7) icecave válasza Tomy Yayo (#6) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, attól függ, mennyi az a pár... mivel 1-2 mm nem oszt, nem szoroz, de az utolsó képen már kb. kétszer olyan vastag az iPad 3, mint az iPad 2.

(#8) FragMaster válasza Tomy Yayo (#6) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Valamit majd újítani kell a 4-ben is ;]

(#9) Malachi

Malachi
(őstag)

á, csalókák a képek, szerintem makróval fotózták, látszik a nagyon durva perspektíván. meg nem is pontosan egymás fölött van a két tábla. szóval ez kicsit torz így - amúgy esélyes, hogy vastagabb lesz a 3, de ami érdekesebb, hogy vajon mennyivel lesz nehezebb. szóval elbukott-e az ergonómia az üzemidővel vívott harcban.

(#10) icecave válasza Malachi (#9) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Apple nem arról híres mondjuk, hogy az ergonómia/letisztultság rovására változtasson bármit is.

(#11) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Az akksi üzemidő növelése miatt elképzelhető a vastagodás, kell a kraft a pixeleknek

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#12) -=Ghost=- válasza FragMaster (#8) üzenetére

-=Ghost=-
(senior tag)

Abba majd belerakják a fancy új jegyzettömböt, mint világmegváltó fejlesztést. ;]
(Igen, tudom, hogy a mostaniban is benne lesz...)

Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.

(#13) lcee79

lcee79
(senior tag)

Ha csak hirtelen ránéz az ember, és nem olvassa a szöveget sok különbséget nem vesz észre...
Engem nagyon nem érdekelne ha vastagabb lenne
az ha meg tudnám venni az már jobban érdekelne :D :D (pedig szeretnék :) )

Fényképezőt amúgy nem tudom annyira minek erőltetik, vagy az lesz a trend hogy mindenki A4-es lapokkal mászkál fényképezni? :)

Lényeg hogy legyen gyors és megbízható és akkor tetszeni fog :)

A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem. ...........HTC ONE X

(#14) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ha kicsit vastagabb talán nem baj, de ha nehezebb is lesz akkor inkább kihagyom. Nekem a 2. gen model van, de ezt is kicsit nehéznek találom. Persze aki mondjuk az első modelről fog váltani, annak nem okoz majd problémát.

(#15) babosmiki

babosmiki
(senior tag)

Micsoda fejlődés! Hajrá apple! ;]

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#16) gzbotii válasza Black Dragon (#1) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Peddig volt olyan hir, hogy a kovetkezo iPad az uzemidore helyezi a hagsulyt es feladjak a vekonysagi versenyt a Samuval.. ;)

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#17) DanielK válasza icecave (#2) üzenetére

DanielK
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, én nem cserélek, ha ilyen lesz... Ez nagyon ronda!!!! :Y
Maradok a kettesnél. Mondjuk amúgy sem hiszem, hogy cserélnék, csak ha nagyon-nagyon ütős, akkor. De ez ocsmány így...

És itt nem a vastagságra mondom, hanem ez a lefele vastagodó rész nem tetszik. Akkor már legyen mindenhol konstans vastag, de ne így.

[ Szerkesztve ]

PS3 Duke Nukem bontatlan! http://goo.gl/bo0Qf - Dropbox ingyen tárhely http://db.tt/09pqitMP

(#18) Black Dragon válasza gzbotii (#16) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hamarosan kiderül, ha minden igaz, akkor már csak 2 hetet kell várnunk.:)

(#19) Malachi válasza DanielK (#17) üzenetére

Malachi
(őstag)

semmi nem indokolja, hogy vastagodjon. szerintem makrofotó - kicsit (nagyon) torzít.

(#20) gzbotii válasza Black Dragon (#18) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm engem az erdekelne, az uj mennyire nyomja le az 1-es arat :K

De en is kivancsi vagyok mit lep most az alma, ujra. Bar szerintem tablet foronton nagyon nem lehet ugysem ujitani. Tovabb birja, jobb kijelzo, jobb kamera, jobb anyaghasznalat.. de akkor is csak egy lapos ize nagy kijelzovel :DDD

(#19) Malachi: jobb uzemido? :U pl csak..meg sok mas.."tobbet" lehet belegyomoszolni ;)

[ Szerkesztve ]

(#21) Black Dragon válasza gzbotii (#20) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 1-es árát szerintem a mostanihoz képest még 10, max 20 ezerrel nyomja lejjebb, ami sokaknak már elérhető lesz ezáltal használt oldalakon keresztül.:)

Majd kiderül mit újítanak, bár ahogy te is mondtad, sok mindent nem lehet már újítani..

(#22) Hovihar válasza Black Dragon (#21) üzenetére

Hovihar
(újonc)

A retina kijelzo es a kamera ami engem a kettes verzional nagyon zavar/t. Ez a 0.7mpixeles hatso kamera undorito kepeket csinal :D es igen, en ezzel fenykepezek, de nem a boraros ter kozepen ;) varjuk varjuk!

Vasto Lorde -I7 2600, 2*4GB 1600Mhz Kingmax, Gigabyte 560SOC - BF3 origin <3

(#23) Black Dragon válasza Hovihar (#22) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Reméljük erre is kapunk megoldást!:)

(#24) Malachi válasza gzbotii (#20) üzenetére

Malachi
(őstag)

"hanem ez a lefele vastagodó rész" erre reagáltam. ;)

(#25) Tigerclaw válasza Hovihar (#22) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Mindkét kamerát le kellene cserélniük. Érdekes, hogy a hátsó videozásra egész jó, miközben fotózásra hulladék.

(#26) gzbotii válasza Black Dragon (#21) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben remenykedek en is, majd akkor nyaron beszerzek eggyet. Mert az tuti, hogy tablet fronton az alma messze a legjobb :K

(#27) Black Dragon válasza gzbotii (#26) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha lesz már április végén/május elején újra iPad 3 Ámerikában, akkor majd szerencsére tudok szerezni magamnak 1db-ot. Én nekem az a véleményem, hogy ha van egy alma cuccod, vegyük alapul az iPadet, az jó. De ha van mellé iPhone-od is, akkor mégjobb, ha meg macbook is, akkor állati. Hogy miért? Szerintem itt jön ki az apple cuccok legnagyobb előnye, hogy ki tudod őket használni teljes mértékben, ha több darab is van családon belül. Értem ezt a facetime-ra, és a komplett iCloud szolgáltatásra. Nagyon egyszerűvé tudja tenni a mindennapok, sok időt spórolhat meg az ember vele.:)

(#28) Malachi válasza Black Dragon (#27) üzenetére

Malachi
(őstag)

ez így van, nálunk 2 iPhone van, barátnőmnek meg nekem és már itt is nagyon jó pl., hogy van a viber meg az iMessage. telefonszámla kímélő megoldások. :)

ja, mondjuk a viber nem csak iPhone-ra van, ez igaz.

[ Szerkesztve ]

(#29) Black Dragon válasza Malachi (#28) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan.:K

(#30) gzbotii válasza Black Dragon (#27) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

En most dolgozom egy i5 beszerzesen, igy 3GS utan nagyon megfogott. Na nem a telfon, inkabb az AppStore :DDD
Ezert remelem oszre vagy Macbook v iPad osszejon meeg melle (hozza kell tennem, cseppet se voltam, vagyok alma fan de a minoseg az minoseg=AppStore)

(#31) Black Dragon válasza gzbotii (#30) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok sikert, megéri a pénzét.:K

(#32) gzbotii válasza gzbotii (#30) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit elirtam, i4 akart az lenni, nemi5. Ott meg azert nem tartok :)) :DDD

(#33) turit

turit
(újonc)

Nagyon fontos tabletre full hd kamera… Telefonnal fényképezek, kamerázok, majd áttöltöm a Tab-ra. Ennyi ;-)

(#34) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Napi iPad hírünk a magjelenés előtt, óó add meg nekünk. ;]

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#35) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ha vastagabb, ha vékonyabb, én elfogadnék egyet... :K

(#36) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a sok hsz-t olvasva csak ennyi ugrott be: "haters gonna hate"...
Baromi jó lesz ez az új iPad, ha tényleg ilyen brutál üzemidőre lesz képes, mint amit a vastagabb kialakítás sugall.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#37) Tigerclaw válasza kolosanyi (#36) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Az üzemidő valószinüleg marad a jelenlegi 10 óra körül. (én azon se csodálkoznék ha kicsit csökkenne)

(#38) Brock Samson

Brock Samson
(újonc)

Akkor van ertelme a vastagitasnak ha felnyomjak az uzemidot 15-20 ora kornyekere. Ami mindenkinek jot tenne, mert a tobbi gyarto is eszbe kapna, es rendes aksikat tenne a mobileszkozokbe.

[Galaxy Tab 7.0 Plus, HTC One V, Galaxy Mini] [i5-2500k, GTX 560Ti SOC, OCZ Vertex 2 60GB]

(#39) Black Dragon válasza Brock Samson (#38) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahhoz meg kéne vastagítani rendes mértékben, és ugyanakkor nehezebb is lenne, ami nem szempont az apple-nél.

(#40) gzbotii válasza Black Dragon (#39) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert ha egy annyit vastagitananak rajta, hogy 2-3 oraval vigye tovabb mar az sem lenne semmi. :C
Es akkor az egyik gyarto is kinyomna egy Galxy Tab Max nevu cuccot ami elmegy 2-3,5 orat ;)

(#41) Black Dragon válasza gzbotii (#40) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én szinte kizártnak tartom, hogy az üzem időt növelnék, inkább csak szinten tartják, gondolom én...:)

(#42) gzbotii válasza Black Dragon (#41) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eddig a pletykak szerint azert vastagitnak. De mi masert is tennek?
Ha erosebb HW nem hiszem, most mar kissebb hejre is be tudnak azt gyomoszolni. Gondolom en..

Sajnos a teganap este ota, a gondolom en kifejezestol rohogogorcsom van :DD

[ Szerkesztve ]

(#43) Black Dragon válasza gzbotii (#42) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem kevés az a hely, ami rendelkezésre áll az akku szinten tartásához a nagyobb felbontású kijelző miatt, aztán kell a hely, szerintem ezért vastagítanak, már ha vastagítanak.

Villamos művek az.:DDD Bár nem ide kapcsolódik, de számomra a legnagyobb poén az az volt, hogy Chuck Norris végigvitte a Supermariot balra.:DDD

(#44) gzbotii válasza Black Dragon (#43) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat nemsokara minden kiderul;] Es bar engem egy ipad 3 atka nem fenyeget, azert annak orulnek ha nem a vekonysagra, hanem az uzemidore hajtananak ezutan.

Mariot balra :)) Mondjuk csinalt o mar ennel nehezebb dolgokat is :DDD

(#45) Tigerclaw válasza Black Dragon (#43) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is az üzemidő fenntartása a céljuk, nem a növelése.

A mobil eszközökben nagyon fontos a hordozhatóság (súly, méret, forma) A 10 órás üzemidő egy tablet esetében bőven elég és nincs is rá igény, pontosabban nincs gyártó, aki bevállalná, hogy az üzemidő továbbnövelése miatt nagyobb, nehezebb legyen a készüléke. Ha a kép nem fake, akkor a vastagításnak nagyon komoly oka van, nevezhetjük kényszernek is, főleg hogy az Apple-ről van szó, aki az elmúlt években zászlójára tűzte a vékonyítás minden áron szlogent. macbook air, ipad, mac mini, stb.

A komoly ok biztosan valami nagy dobás a hardverben, vagyis a már említett full HD-t is meghaladó felbontású kijelző, erősebb processzor, stb.

Azon gondolkozok, hogy ilyen belső tartalom mellett tudják-e tartani, pontosabban tudnák, de akarják-e tartani a jelenlegi árazást? Persze aknamezőn járnak, hiszen ha még feljebb mennek a jelenlegi áraktól, akkor az ultrabookok, vagy a saját macbook air komoly konkurencia lehet az új ipadnak, pontosabban a jobban felszerelt ipadoknak. (még akkor is, ha az egyik tablet, a másik meg notebook)

A 11 inches macbook air 999 dollár, a 3G-s ipad 64GB-s verziója pedig 829 előfizetéssel.

[ Szerkesztve ]

(#46) Black Dragon válasza Tigerclaw (#45) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem tartaniuk kell az árazást, mert nemrég volt itt egy hír, hogy az iPhone 4S is jobban fogy, mint az iPad, és nem mellékesen a Kindle sikere is komoly rivális lesz a jövőben, tehát az árazást muszáj lesz olyanra alakítaniuk, amilyen most is, különben bár elsőre sikeres lesz, hosszú távon nem fogja sok ember megvenni.

(#47) k.beni13

k.beni13
(újonc)

Szerintem nem baj ha egy picit vastagabb lesz. Ha a nagyobb aksi miatt 'vastagították meg' azzal szerintem semmi baj nincs. Amúgy kíváncsi leszek rá. :) :DD

(#48) BoboDJ válasza k.beni13 (#47) üzenetére

BoboDJ
(fanatikus tag)

az új modulok miatt növekedhet a vastagsága nem feltétlen az akkumlátor miatt.

(#49) gzbotii válasza BoboDJ (#48) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert ha lessz benne LTE kell is neki nagyobb aku ;)

(#50) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

LTE szerintem azért nem lesz benne, maximum lesz LTE verziója...később. Azon gondolkozok, hogy a nagyobb képernyő miatt nagyobb tárterület kell (nagy felbontású képek, full HD filmek) és talán nem lesz 16GB-os verziója.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.