Ezek a notebook-tablet hibridek sokkal szimpatikusabbak, mint a sima tabletek - bár az ára továbbra is kicsit sok.
Amúgy a kijelzője mekkora?
[ Szerkesztve ]

Ezek a notebook-tablet hibridek sokkal szimpatikusabbak, mint a sima tabletek - bár az ára továbbra is kicsit sok.
Amúgy a kijelzője mekkora?
[ Szerkesztve ]

10,1", 1024x600-as felbontással.
a tabletből notebookot a notebookból tabletet csinálnak
Ezért 1000 dodót, okés, h. legalább jól néz ki, de ennyi, kicsit sokallom az árát. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Csak ennek a "slider"-es kivitelezésnek van sztem jövője, a buta dokkolós megoldások semmit nem érnek(mert mégis ki hord magával egy egész dokkolóegységet?)
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Nem rossz, de egy kicsit drága.
"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

Basszus, ahogy széthúzza azt hittem, hogy letöri a kijelzőt. Eléggé félnék az ilyen mozdulatoktól.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Jól néz ki, hasznos és praktikus. Mit felejtettem ki...?
Ja, k***a drága!
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

Kezdem az Acer W500-at olcsónak érezni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

"Jól néz ki, hasznos és praktikus. Mit felejtettem ki...?"
Még egy tapipad kell rá, és akkor elmondhatják, hogy feltalálták a laptopot 

Na ja. Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtti társai.
Toshiba T1000
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ
Rátapintottál a lényegre. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Jó kis gép ez,csak szerintem egy kicsit drága
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Kár, hogy elrontották az atom-os procival ezt is! 

Már megint feltalálták a spanyol viaszt.
HP már egyszer megalkotta a közel tökéletes Tablet PC-t a TC1100-al [link], csak valamiért eldobták azt a dizájnt, pedig ugyanebben a formában egy friss hardverrel eléggé tarolna a cucc szerintem. Igazából csak az ujjal érintés felismerése hiányzik belőle, plusz lehetne jobb a működési ideje akkuról, de ezeket leszámítva ma is megállja a helyét.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Itt már a kinyitáskor megvan a tökéletesen smooth felhasználói élmény. Kb. mint amikor otthon felhajtom a budideszkát. Apple mehet a sunyiba.

Azért a tökéletestől elég messze volt az a tábla. 

Tetszik!
Ha lenne feles pénzem és tabletet akarnék, ilyen konstrukcióra szavaznék.
HTC Desire (Telenor) [MIUI Au-1.12.30] + 8GB Kingston | Wayteq xTAB 70i + 4GB Kingston

Biztos?
Fujitsu...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Elfogadok más véleményt is, de ezt azért fejtsd ki egy kicsit bővebben. Szerinted mit kellene továbbfejleszteni / kijavítani rajta?
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Nekem a lenovo elgondolása jobban tetszik, csak abba is az atomot rakták... 

Nekem csak a tc1000-el van tapasztalatom, ezért csak annyit, hogy a klaviatúra nem volt a helyzet magaslatán. A többit megváltoztatták (talán javították) a tc1100-ban. Amúgy a tökéletes tábla inkább majd a win8 (win7 röhej lenne üzemidőben, atommal vagy fusionnal) idejében várható, mert lesz arm port és ezzel egy korrekt üzemidőt lehet majd elérni és nem mellesleg használható (várhatóan kezdeti nehézségekkel) rendszert kap az ember és nem egy mobil os-t. Táblás xp is jó lett volna, ha dolgoztak volna még a felületén, mert erősen pda-s beütése, mondjuk a cerka be is határolta a lehetőségeket.