Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) S.J.M.

S.J.M.
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre egy billentyűzet, aminek normálisan vannak elhelyezve a billentyűi, a dupla soros enter meg végkép örvendetes, kéne (csak USB-n kapcsolódna a gépez). :K

[ Szerkesztve ]

Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

(#2) Kriza

Kriza
(őstag)

Milyen minőségűek ezek az ICON7 cuccok?

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#3) P.e.t.ya. válasza Kriza (#2) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez engem is érdekelne...pl egy Logitech-hez viszonyítva :K

(#4) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

tökjő, és mikor, hol kapható? :F

(#5) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Korrekt letisztult mindkét termék, kép alapján.
Szívesen kipróbálnám. :)

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#6) "B"

"B"
(kvázi-tag)

egyszerű és nagyszerű..jöhetne :K

"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan

(#7) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az en igenyem a kovetkezo lenne: vezeteknelkuli klavi, mondjuk a MS ergonomicja, de eger nelkul, esetleg valami slim kialakitasu, par extra billel megaldott, madzagtalan verzio, magyarul, eger nelkul. Ilyen nicns veletlen? Kernem bele a normalis Ins/Del/... blokkot is, es alaposan lkulonitve, vagy elfelejtve a power sleep wake gombokat. Nagyok az igenyeim?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#8) tuareg85 válasza Kopi31415 (#7) üzenetére

tuareg85
(kvázi-tag)

nekem is ilyen igenyeim vannak, de ilyen billentyuzet csak egerrel egyutt letezik vagy ugy se. Vagyis ilyen egenyeim voltak, amig nem vettem notebookot, bar hosszutavon ehez is kellene egy kulso darab

(#9) ThuG4LifE

ThuG4LifE
(fanatikus tag)

engem csak a média gombok elhelyezés zavar egy kicsit, amúgy tényleg jó darabnak tűnik

''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

(#10) Sandormaster válasza Kopi31415 (#7) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Te figyelj nem csinálunk egy petíciót, nekem is ilyen cucc kéne :D
Mellé raknák egy logi revolutiont vagy az újonnan elkészült mx1100-et és kész, nem kellene nekem mindenféle lcd kijelző meg kutyafüle a billre. Csak legyen ilyen normális kialakítású és vezeték nélküli :))

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#11) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk szerintem ennek pont nincs semmi hírértéke.
ph vajon mennyi pénzt kapott ezért a hírért?
:)

(#12) Kopi31415 válasza Sandormaster (#10) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eltalátad az optimális egeret mellé. :D

Egyébként röhej, hogy még senki nem készítette el eme verziót bármilyen céget is nézünk. :(
Sőt, röhejm, hogy nem lehet csak klavit kapni ezeték nélkülit.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) Komplikato válasza g@bo (#4) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Múlt héten került árlistára. Pénteken rendelt valaki egy ilyen csuda csepálló keyboardot, és tegnap el is vitte jól. Ha fele igaz a marketingrizsának, már megérte a kemény 2000 forintos árát.
De ezken kívűl van még jó pár Icon7 egér és keyboard tudtommal. :)

Close the World ..... Open the Next!

(#14) Incognito

Incognito
(őstag)

Nekem is van pár multi gomb a billentyűzeten, de én már nem tudom megszokni a használatát és nem is használom. Lusta vagyok levenni a kezemet az egérről :DDD

(#15) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Mindkét termék szimpatikus. Bejön ez a letisztult fekete dizájn, bár az egerentyű felettébb emlékeztet a Microsoft egy korábbi slágerrágcsálójára. :U (1.1A)

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#16) janos1988 válasza Kopi31415 (#7) üzenetére

janos1988
(őstag)

En jo masfel eve hasznalok ilyet :) (bar nemtudom nalad mit jelent ez esetben az "MS ergonomicja")

En is valami hasonlo igenyek alapjan kerestem cuccost es talaltam is. A4Tech R7 Power Saver, koszonet a Ph!-nek a tesztert anno. Energia takarekos es raadasul nem is draga, maximum az egeret meg nem hasznalod belole es veszel magadnak egy masikat. Bar azt jo ha tudod, hogy kb. ~1.5m a hatotavolsaguk, Energizer Ultimate elemmel nalam kihuzza az ~1 honapot (napi 5-6 ora aktiv) hasznalat mellett mindketto. Bar az is erdekes, hogy ennel a tipusnal (eger) a kozepso gomb, nem csak mint egy extra gomb mukodik, hanem mint az X7-esnel valtoztatja a felbontast 4 lepesben. Roviden ennyi.

MOD: Ha megtetszett akkor meg itt egy hasznos tipp. Kaspersky virusirtot felejsd el, mert vmilyen oknal fogva nem engedi a multimedia gombokat hasznalni :)

[ Szerkesztve ]

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#17) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Eltemethetnék már a ps/2 portot. Csak a szívás van vele. Nem megy ha nem bekapcsolás óta van bedugva, mindig kicsúszik, ronda lila, ráadásul a 386 osomon is az volt. Akkor minek van még mindig jelen. Szerintem olcsóbb lenne az alaplapgyártóknak is, ha 2 plusz usb-t tennének hátra.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#18) Kopi31415 válasza janos1988 (#16) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az MS ergonomicja alatt azt a szep pupos klavit ertem, eddig probalgatasokko kenyelmes volt, ellenben az egere meg ha kezre is all, a gorgojet gyulolom a Ms ragcsaloknak. A klavi viszont tetszene, magyarul, vezete nelkul. De hao lyan nem lehet, akkor egy slim, wireless, normalis Ins/Del/... kiosztasu, power gombokat jo messzire pakolo, valamennyire multimedias klavi tokeletes lenne.

Kosz a tippet, meg fogom lesni. Egy plusz kerdes: feketeben nincs? :D Es eger nelkul. :D

[ Szerkesztve ]

(#19) klambi

klambi
(őstag)

RAZER!!!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#20) v.tom válasza klambi (#19) üzenetére

v.tom
(őstag)

:F

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#21) janos1988 válasza Kopi31415 (#18) üzenetére

janos1988
(őstag)

MS ergonomiaja nekem nem fexik.

De van, szinre megoldas a fekete festek, az egeret meg a boltban hagyod, de ha kell a pupos kivetel nyilt lang folott hasonlo eredmenyeket lehet elerni, MS logot pedig matrica formaban lehet kunyeralni a szamtech boltban az eladotol. :P

[ Szerkesztve ]

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#22) HUNteere

HUNteere
(lelkes újonc)

nekem egy 5-6 éves trust billem van, vezetéknélküli, de egyszerűen nem tudom lecserélni. annyira szeretem.. nem kopnapk a gombjai, fullmultimédi' ins_del blokkal, nem lowprofile, meg zörögnek már a gombjai, de wireless és több hónapig bírja 3 duracell elemmel. volt hozzá egér is, de golyós.. azt már kinőttem. azóta a/4 tech wop-35 nekem ez az etalon. nem kell jobb

(#23) nyunyu válasza Kopi31415 (#18) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

De hao lyan nem lehet, akkor egy slim, wireless, normalis Ins/Del/... kiosztasu, power gombokat jo messzire pakolo, valamennyire multimedias klavi tokeletes lenne.

MS Wireless Laser Desktop 5000?

12+fa, igaz adnak egeret is hozza.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#24) waverider

waverider
(senior tag)

csak a wireless! :R
nem tudnék visszaszokni vezetékesre. ;)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#25) Kopi31415 válasza nyunyu (#23) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hehe, letezik ragcsalo nelkul is. :D Ez tetszik. Vajh magyarul van?
Esetleg ez magyarul:[link]?utobbinal lenne egy elado egerem. :DDD

S ha mar lud es kover, kekfogasok vannak?

(#26) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legegyszerűbb dolgok a legszebbek is. Csak az ára, ami gátat szabhat ennek, mert 3k-ért már kapni hasonlókat (a 2-őt együtt).

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#27) Sandormaster válasza Kopi31415 (#25) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

LOL, ez az MS cucc nem is rossz de vki keresse már meg nekem hol lehet kapni egymagában, mert én is láttam hogy lehet így is kapni, csak nem találom sehol, pedig ha lenne egymagában és magyar kiosztással, akkor biz nálam menybe megy az MS. :DD

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.