Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért elfogadnék egyet.
Mondjuk a Live View néha jól jöhet, de kibírható nélküle is.
Viszont ha már nincs benne sok extra, akkor olcsó is legyen ám! :)

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#2) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sir Riccio:
"Az A500-hoz hasonlóan az A450 esetében is ugyanarról a 14.2 MP felbontású CMOS szenzorról beszélhetünk, mint ahogyan azt az A550 megjelenésekor tettük."

Ezt a mondatot gondold át szerintem még egyszer ;)

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#3) Sir Riccio válasza Szten Márs (#2) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva, bocs ha kicsit túlbonyolítottam, a lényeg:
Ugyanaz a szenzor van benne mint az A500/A550 párosban.

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#4) Szten Márs válasza Sir Riccio (#3) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugyanazt látom még mindig :F
A konkrét gond még ezzel is, amit vastagítva leírtál: az A500-ban nem ugyanaz a szenzor van, mint az A550-ben, így egy darab géptípusban nem lehet ugyanaz a szenzor, mint egy két különböző szenzorral rendelkező típuspárosban ;) Helyesen azt lehet mondani, hogy ugyanaz a szenzor van benne, mint az A550-ben - ugyanis az A450 az A550 szenzorát kapta, az A500 szenzora pedig ezekétől különböző, azt jelenleg csak a Pentax K-x használja az A500-on kívül.
Az általam kiragadott mondat elejét emiatt pedig úgy ahogy van, le lehet, sőt le kéne vágni, kb ilyenre: "Az A450 esetében is ugyanarról a 14.2 MP felbontású CMOS szenzorról beszélhetünk, mint ahogyan azt az A550 megjelenésekor tettük" vagy kissé finomítva a megfogalmazáson, hogy illeszkedjen a csonkoláshoz, ízlés szerint :)

[ Szerkesztve ]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#5) Sir Riccio válasza Szten Márs (#4) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elnézést kérek! :R
Ezt a mondatot valóban benéztem, jogos a kifogás, elvileg most már a jóra van javítva.

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#6) ballington válasza Sir Riccio (#5) üzenetére

ballington
(őstag)

szép kis gép, kíváncsi leszek az árára

[ Szerkesztve ]

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.