Cinema Display is frissült, mostantól Thunderbolt Display lett a neve. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
AkosL
(fanatikus tag)
És a fehér macbbok eltűnt. 

Kirrr
(tag)
ennek valahogy már meg kellett történnie.
Az airek viszont végre normális procival vannak szerelve.
Bocsi ha bunkózok, de már belefáradtam az emberi hülyeségbe!
Bezony, így már elgondolkodok a vásárlásán, nem is kicsit. Mac Mini helyett szeretnék egy ilyet beújítani, remélem összejön.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

kerelo
(senior tag)
nagyon jól jött a frissítés.És az ár is így már sokkal jobb.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
És akkor a mac mini hiába próbálod eladni 160e-be
amikor annyiból újabb minit lehet venni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://href.hu/x/fn5f
Már rég óta hirdetem, de senki nem vágyik a kicsikére, pedig szép darab.
De ha szükséges, akkor lejjebb viszem még az árát.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

audi100td
(PH! nagyúr)
nekem nem hiányzik, viszont az új air nagyon bejövős 

audi100td
(PH! nagyúr)
de lehet, mondjuk szerintem ilyen gépbe felesleges is, szerintem jól tették, a fogyasztás, hűvös/halk működés nekem fontosabb
Lehetni lehet, csak diszkrét GPU-val túllépik azt a TDP határt amibe bele kell férjenek a design/akksi miatt.
Szerk.: akinek elég a 320M, annak elég a HD3000 is. Ezek nem játékgépek, az új GPU pont úgy elboldogul az összes videóval, oprendszer eyecandy-vel mint a régi.
[ Szerkesztve ]
Na nem veszek régi Aoirt...újat akarok!!
szerk: annyira nem örülök a vga cserének, sőt! de a sokáig menjen. új proci mennyit vesz le az üzemidőből sacc per kb?
[ Szerkesztve ]
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

fordfairlane
(PH! addikt)
Kissé off: Az Airben aktív procihűtés volt/van?
my hovercraft is full of eels

fordfairlane
(PH! addikt)
Köszi.
Épp azon gondolkodtam, hogy vajon mekkora TDP kellene ahhoz, hogy passzív hűtés is elég legyen, elvégre az alu ház jó hővezető. Akkor gyakorlatilag egyetlen mozgó alkatrész nem lenne ebben a cuccban.
R.I.P. Macbook.
Az új gépek nagyon ütősek lettek, megint. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

madgie
(VIP)
Nem értem, mi ez a hiszti a HD 3000 miatt, nekem a feleennyit tudó HD 2000 simán viszi a Team Fortress 2-t full HD-n. Ja, hogy nem megy rajta a Crysis 2? Wow... viszont az új Lion támogatni fogja at intel quick sync-et, aminek a segítségével akár full HD családi videókat játszi könnyedséggel renderel/konvertál majd akár a kis MB Air, hála a SB platformnak. Asszem erre nagyobb szükség lehet, mint a kétszer erős, de komolyabb játékra ugyanolyan ratyi IGP-re...
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

fordfairlane
(PH! addikt)
Bizonyára azért szedték ki belőle, mert mint láthatod, az Air célcsoportját nem igazán érdekli a VGA teljesítménye, viszont a diszkrét GPU chip növeli a fogyasztást, bonyolítja a panelt, a gyártása plusz költség, plusz hibaforrás.
[ Szerkesztve ]

alamuszi
(senior tag)
Hú ez szép beszélgetés.
Valaki meg tudja mondani ponosan milyen processzorok vannak ezekben az AIR-ekben. Az viszont elég szemét dolog az apple-től, hogy a MacBook-ot megszüntették, aki esetleg valamivel kedvezőbb áron akart hozzájutni MAGYARORSZÁGON egy hordozható apple géphez, most vehet agyon árazott air-t.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
Azért kár hogy itthon várhatólag a legolcsóbb is 300k-s árcédulával kezd majd...
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

buvartacsko
(fanatikus tag)
Biztos nagyon bánni fogja az ember hogy nem egy sárgulós, repedezős gépet vett, hanem helyette egy igényes Alu házasat. 
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

audi100td
(PH! nagyúr)
i5-2557M és i7-2677M-re tippelek: [link]

alamuszi
(senior tag)
Bocs nálam senki nem gondolja jobban ezen a fórumon, hogy az apple agyon van árazva, de amit leírsz az valamikor az őskorban volt, a mai macbook-ok baromira nem repedeztek, de ezzel ne törődj.
Ha meg igen cserélték.
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh