kéne... sajnos a mostani lapom pont azért vettem, hogy majd belemegy a bulldozer. ez viszont rohadt drága lesz. a mostani is az volt.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

kéne... sajnos a mostani lapom pont azért vettem, hogy majd belemegy a bulldozer. ez viszont rohadt drága lesz. a mostani is az volt.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
(#2) kucseranor

990X-es lapokról mikor tudunk meg valamit? Eddig MSI-re akartam váltani, de ha ilyen felépítésű lesz belőle lehet hogy meggondolom.

Hi!
Valaki meg tudná magyarázni, mire jó, hogy két melegető alaktrész hűtőbordáit összekötik (hővezető csővel)? Tudtommal a cső a melegedő alaktrészről "viszi" a hőt ált. valmi bordára, de ezeknél nem értem, mit használ ... (NB sikersen fölmelegítheti a tápellátót, vagy fordítva?)

Előre is köszi 
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

A hőcső úgy működik hogy egy melegebb alkatrészről a hűvösebbre viszi át a hőt így 2 borda nagyobb hőt tud leadni, egyszerűbben ha az egyik alkatrészed 90 fokos a másik pedig 60 akkor keletkezik egy átlag 75 fok így már egyik alkatrész sincs veszélyben viszont egy hatalmas borda helyet kisebbet lehet tenni a 90 fokos alkatrészre.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Így van!
Megelőztél! 
a nyák is elég erősen vezeti a hőt, köszönhetően a 2uncia réznek és itt nincsnek akkora hők hogy elolvasjon valami a másik miatt 
GA-990FXA-UD5
szállingóznak a lapok szép számmal, kíváncsi leszek mikor lesz valami 970-es cucc. szerintem sokan várunk valami jó árúra
mellesleg ez a lap bizosan többel lesz olcsóbb mint amivel kevesebbet tud az UD7-hez képest 
[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Nem vagyok egy alaplap fetisiszta de ezek jól néznek ki.
Csak most már lassan ideérhetne az a dózer is. Remélem nem az lesz a vége hogy azért Buldózer mert lassú nehéz és sokat eszik 
CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

szerintem jó áron biztos majd az asrock villant 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

a nyák is elég erősen vezeti a hőt, köszönhetően a 2uncia réznek és itt nincsnek akkora hők hogy elolvasjon valami a másik miatt 
De az nem azért van hogy léhűtse az alkatrészeket hanem hogy a nyák ne melegedjen túl, egyébként a kisebb alkatrészeket hűti de egy MOSFETről vagy egy Csipkészletről nem várhatjuk el hogy a nyák vonja el az egész hőt.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Hali!
Azt lehet tudni hogy mennyivel lesz jobb ez a 9xx chip mint a 8xx chipek?
Vagy csak annyi a különbség hogy lesz benne sli meg natív usb3?
Azért kérdezem hogyha jóval drágábbak lesznek mint a 8xx-s am3+ lapok elég ezt venni vagy azért érdemesebb az újabb sorozatot?

Az automatikus raid0 az mit tud?!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Az AMD mindenképpen a 9xx támogatja a Bulldozerhez, az hogy az alaplapgyártók összetákolták a 8xx-el is egy másik dolog, de kérdéses hogy milyen kompromisszumokat kell kötni a régebbi csipeszetekkel.
en bizok bennuk, p67-et mar megoldottak 1156-ra, most remelem lesz majd bulldozerhez is p67-es lapjuk 
ui: nyilvan ezt nem kell komolyan venni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
mondtam én ilyet? próbáltam párhuzamot vonni a nyák és a hőcső között. úgy érzem mostanában nagyon elkezdtél talán kicsit többet is nyomni a sok okosságot, csak azért ne írj valamit, hogy írj.... 
(#16) tiborandras: jó, hogy odaírtad mert valaki biztos mondta volna 
[ Szerkesztve ]

Azt tudja valaki, hogy az új 9xx - es lapokban van-e/ lesz-e magfeloldás? Gondolkodtam, hogy először csak lapot cserélnék és majd utána procit, de egy négymagosított phenom II procim van és ha újra kétmagos lenne, amíg nem veszek bulldozert annak nem örülnék

Kicsit még korai de szerintem nem lesz.
Ha tud SLI-t is akkor az miért nincs a lapon feltüntetve logoval, mint Crossfrire, AM3+, DDR3 és többi okosság?
Általában azt is fel szokták tüntetni nemde?
Family Guy Online - Closed Beta

Nagyon jól néznek ki ezek az új giga lapok tetszik rajtuk az új dizájnú hűtés. A fekete nyák is jobban bejön a kéknél ( nem mintha számítana úgy se látom a gépben
), vajon ezekből is lesz olcsóbb kiadás? ( mATX vagy kevesebb extra ).
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

Ebből kérnék egy mATX-eset 
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Dózert támogató lapokból lesz 990X, 980G és 970 is, utóbbi 1db 16xPICE-vel. valószínűleg lesz a legolcsóbb 
Jól néznek ki evvel a fekete-szürke színkombóval.
Tetszik a lap, remélem lesz még hasonló színvilágú. Na meg olcsóbb kategóriájú.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Végre AMD chipset + sli! Erre várok mióta megvettem a 768as gtx 460-amat.
Remélem ASRockék is bedobnak egy ársávval alacsonyaban ebből a chipkészletből!
Eddig mindegyik lap tetszetős!

Nem sima számtani közép lesz a hőmérséklet. A hőtan nem ilyen egyszerű...
Si vis pacem, para bellum.
Az SB (south-bridge, déli híd, a chipset kisebb sávszéligényű perifériákat kezelő része) alig melegszik, a rajta lévő nagy borda inkább az NB/FET-ek hűtésének kiterjesztése.
Tényleg jönnek szép sorjában az AM3+ alaplapok, de az árakról sajnos még nem tudunk semmit. A jelenlegi 890 UD5 ára 40k körül mozog - nem bánnám, ha a 990-et is kb ilyen áron adnák. Legyen már június...
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

Köszi

[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/