Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) pschio

pschio
(őstag)

kéne... sajnos a mostani lapom pont azért vettem, hogy majd belemegy a bulldozer. ez viszont rohadt drága lesz. a mostani is az volt.

[ Szerkesztve ]

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#2) kucseranor

kucseranor
(kvázi-tag)

990X-es lapokról mikor tudunk meg valamit? Eddig MSI-re akartam váltani, de ha ilyen felépítésű lesz belőle lehet hogy meggondolom.

(#3) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Hi!
Valaki meg tudná magyarázni, mire jó, hogy két melegető alaktrész hűtőbordáit összekötik (hővezető csővel)? Tudtommal a cső a melegedő alaktrészről "viszi" a hőt ált. valmi bordára, de ezeknél nem értem, mit használ ... (NB sikersen fölmelegítheti a tápellátót, vagy fordítva?) :F :F
Előre is köszi :R

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#4) atti_2010 válasza Day 'n' Nite (#3) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A hőcső úgy működik hogy egy melegebb alkatrészről a hűvösebbre viszi át a hőt így 2 borda nagyobb hőt tud leadni, egyszerűbben ha az egyik alkatrészed 90 fokos a másik pedig 60 akkor keletkezik egy átlag 75 fok így már egyik alkatrész sincs veszélyben viszont egy hatalmas borda helyet kisebbet lehet tenni a 90 fokos alkatrészre.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#5) Angel1981 válasza atti_2010 (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Így van!
Megelőztél! :)

(#8) vinibali válasza Day 'n' Nite (#3) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

a nyák is elég erősen vezeti a hőt, köszönhetően a 2uncia réznek és itt nincsnek akkora hők hogy elolvasjon valami a másik miatt :)
GA-990FXA-UD5
szállingóznak a lapok szép számmal, kíváncsi leszek mikor lesz valami 970-es cucc. szerintem sokan várunk valami jó árúra:) mellesleg ez a lap bizosan többel lesz olcsóbb mint amivel kevesebbet tud az UD7-hez képest :R

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#9) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagyok egy alaplap fetisiszta de ezek jól néznek ki.

Csak most már lassan ideérhetne az a dózer is. Remélem nem az lesz a vége hogy azért Buldózer mert lassú nehéz és sokat eszik :DDD

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#10) kerelo válasza vinibali (#8) üzenetére

kerelo
(senior tag)

szerintem jó áron biztos majd az asrock villant :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#11) atti_2010 válasza vinibali (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

a nyák is elég erősen vezeti a hőt, köszönhetően a 2uncia réznek és itt nincsnek akkora hők hogy elolvasjon valami a másik miatt :)

De az nem azért van hogy léhűtse az alkatrészeket hanem hogy a nyák ne melegedjen túl, egyébként a kisebb alkatrészeket hűti de egy MOSFETről vagy egy Csipkészletről nem várhatjuk el hogy a nyák vonja el az egész hőt.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#13) Fecy

Fecy
(kvázi-tag)

Hali!

Azt lehet tudni hogy mennyivel lesz jobb ez a 9xx chip mint a 8xx chipek?
Vagy csak annyi a különbség hogy lesz benne sli meg natív usb3?
Azért kérdezem hogyha jóval drágábbak lesznek mint a 8xx-s am3+ lapok elég ezt venni vagy azért érdemesebb az újabb sorozatot?

(#14) kleinguru

kleinguru
(senior tag)

Az automatikus raid0 az mit tud?!:)

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#15) atti_2010 válasza Fecy (#13) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az AMD mindenképpen a 9xx támogatja a Bulldozerhez, az hogy az alaplapgyártók összetákolták a 8xx-el is egy másik dolog, de kérdéses hogy milyen kompromisszumokat kell kötni a régebbi csipeszetekkel.

(#16) tiborandras válasza kerelo (#10) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

en bizok bennuk, p67-et mar megoldottak 1156-ra, most remelem lesz majd bulldozerhez is p67-es lapjuk :DDD

ui: nyilvan ezt nem kell komolyan venni... ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#17) vinibali válasza atti_2010 (#11) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

mondtam én ilyet? próbáltam párhuzamot vonni a nyák és a hőcső között. úgy érzem mostanában nagyon elkezdtél talán kicsit többet is nyomni a sok okosságot, csak azért ne írj valamit, hogy írj.... :R
(#16) tiborandras: jó, hogy odaírtad mert valaki biztos mondta volna :DD

[ Szerkesztve ]

(#18) zsolt1224

zsolt1224
(újonc)

Azt tudja valaki, hogy az új 9xx - es lapokban van-e/ lesz-e magfeloldás? Gondolkodtam, hogy először csak lapot cserélnék és majd utána procit, de egy négymagosított phenom II procim van és ha újra kétmagos lenne, amíg nem veszek bulldozert annak nem örülnék

(#19) atti_2010 válasza zsolt1224 (#18) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Kicsit még korai de szerintem nem lesz.

(#21) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha tud SLI-t is akkor az miért nincs a lapon feltüntetve logoval, mint Crossfrire, AM3+, DDR3 és többi okosság?
Általában azt is fel szokták tüntetni nemde?

Family Guy Online - Closed Beta

(#23) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Nagyon jól néznek ki ezek az új giga lapok tetszik rajtuk az új dizájnú hűtés. A fekete nyák is jobban bejön a kéknél ( nem mintha számítana úgy se látom a gépben :D ), vajon ezekből is lesz olcsóbb kiadás? ( mATX vagy kevesebb extra ).

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#24) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ebből kérnék egy mATX-eset :D

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#25) vinibali válasza Kon (#23) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

Dózert támogató lapokból lesz 990X, 980G és 970 is, utóbbi 1db 16xPICE-vel. valószínűleg lesz a legolcsóbb :K

(#26) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néznek ki evvel a fekete-szürke színkombóval.

(#27) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik a lap, remélem lesz még hasonló színvilágú. Na meg olcsóbb kategóriájú.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) ghostmat

ghostmat
(tag)

Végre AMD chipset + sli! Erre várok mióta megvettem a 768as gtx 460-amat.
Remélem ASRockék is bedobnak egy ársávval alacsonyaban ebből a chipkészletből!

Eddig mindegyik lap tetszetős!

(#29) daa-raa válasza atti_2010 (#4) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem sima számtani közép lesz a hőmérséklet. A hőtan nem ilyen egyszerű...

Si vis pacem, para bellum.

(#30) dezz válasza Day 'n' Nite (#3) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az SB (south-bridge, déli híd, a chipset kisebb sávszéligényű perifériákat kezelő része) alig melegszik, a rajta lévő nagy borda inkább az NB/FET-ek hűtésének kiterjesztése.

(#31) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg jönnek szép sorjában az AM3+ alaplapok, de az árakról sajnos még nem tudunk semmit. A jelenlegi 890 UD5 ára 40k körül mozog - nem bánnám, ha a 990-et is kb ilyen áron adnák. Legyen már június...

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#32) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Köszi :) :R

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#33) Boxi88 válasza Recon666 (#26) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Nekem is nagyon bejön! :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.