Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) lajtika

lajtika
(tag)

Ekkora idióta hülyeséget ritkán látok! De ez csak ez én egyéni véleményem. Attól még lehet szépen kivitelezett munka.

[ Szerkesztve ]

0630/353-03-29

(#2) macilaci78 válasza lajtika (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Mi más, ha nem TT! :D
Lanpartyra must have, házigazdáknak ofkórsz. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) Televan

Televan
(senior tag)

Hű de rusnya! De jó kis porfogó válhat belőle.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#4) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

MSI Big Bang XPower II lapot bele! vagy giga pisztolytárasat :W

hülyékkel nem tárgyalunk

(#5) Peti66

Peti66
(senior tag)

Nagyon komoly,szerintem :K :Y

Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

(#6) Apika

Apika
(PH! addikt)

Nekem nem tetszik. Nagyon natúr, valami festés kellett volna rá...

(#7) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

omg :DDD a kérdés erre ki a vevő? csak bejön valakinek ha ontják magukból az emberek :U
Minden tárgy sörnyitó, csak itt egy kicsit megvan spékelve!

"Legen...Wait for it...Dary"

(#8) WayneGace

WayneGace
(fanatikus tag)

Corsair Obsidian 550D a maga egyszerűségével, letisztult formájával nekem sokkal-sokkal jobban tetszik, mint az ilyen design házak bármelyike.

(#9) HANDO88

HANDO88
(fanatikus tag)

Erre a Brian gyerekre felfigyelhetne már valami pártfogó. Elvihetné mondjuk szénbányásznak vagy cowboynak. Esetleg ha katonai vonalon szeretne maradni akkor vigyék Afganisztánba, mindegy csak pc ház ne legyen a közelébe.
A véleményem a házról: BROOOÁÁÁÁFFFFFF :O :W :(

[ Szerkesztve ]

Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

(#10) SZKEBE75

SZKEBE75
(tag)

Jajj! :)) :O :W

(#11) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát a CM Strom Trooper háza sem lett valami nagyon tetszetős, jobban néz ki az a ház önmagában.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#12) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez lanon jön jól. Megtudod hogy ki lőtt le, majd a válról indíthatod ráirányítod és szétrobbantod. :DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#13) Jester01

Jester01
(PH! addikt)

Én nem értek nagyon a fegyverekhez, nem voltam katona sem, de szerintem az nem aknavető.

Jester

(#14) macilaci78 válasza Jester01 (#13) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

De. ;)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#15) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csúnya.

(#16) Tomcat

Tomcat
(őstag)

A Battlefild-es változat sokkal konzervatívabb és használhatóbbnak tűnik mint ez itt. Bár nekem egyik sem kellene mert nekem ez már ízléstelen kategóriába esik, de biztos van olyan valaki akinek ezek a PC kuckók elfogadhatóak. :)

Tomcat

(#17) Jester01 válasza macilaci78 (#14) üzenetére

Jester01
(PH! addikt)

Nem :N
Amit linkeltél az egy rocket launcher (rakétavető).
Az aknavető az ilyen.

Jester

(#18) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Kiállítási tárgynak remek. Szobámba be nem raknám, az ziher...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#19) atti_2010 válasza macilaci78 (#14) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az páncélököl vagy rakétavető, az aknavetőt leteszik a földre felfele áll a csöve és hatalmas gránátokat dobál, persze a filmekben minden aknavető innen jön a téves elnevezés.

A ház meg rusnya.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#20) qfm

qfm
(senior tag)

A katonai vonalat is sikerült túlreagálniuk a gyártóknak. A musthave első daraboktól, eljutottunk a mi a fene ez a gagyi túlcsicsázott valamiig.

[ Szerkesztve ]

(#21) n0rbert0

n0rbert0
(fanatikus tag)

Te jó Isten... Ugyan mennyiért vesztegethetik majd?

(#22) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lecsaphatna a srácra már a Gigabyte, legalább lenne, aki tervezne még néhány szarságot az alaplapokra. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#23) 8th válasza Sub-ZeRo (#12) üzenetére

8th
(tag)
LOGOUT blog

Pont ez jutott az eszembe. Mekkora poén lenne egy ilyen házzal beállítani lanpartira. :)

Élj úgy mint a kutyák. Ha valamit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni akkor azt húgyozd le és menj tovább!

(#24) Ł-IceRocK-Ł válasza atti_2010 (#19) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam mondani, az RPG, nem aknavető.
(bár ha az aknákat elülteted és gondosan neveled, bombaföld lesz belőle? és mennnek majd aratni)

A ház meg elég érdekes.

Mingyá fogom magam osz' keresek egy tankot és belerakom a gépet... :D mondjuk egy T34-esbe.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#25) Lambos

Lambos
(lelkes újonc)

Most a két látható fegyver közül benne van egyik is az MW3-ban? (Nem hiszem) vagy csak a kép (oldalt) és a logó (elől) miatt mw3 ház?

-Was that a lightning? -No, they are taking pictures for google earth! >.>

(#26) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

DZSÍZÖSZ! :Y :D

(#27) BeLucZ

BeLucZ
(őstag)

Szerintem ötletes és egyedi koncepció :)
Nekem még a bf-esnél is jobban bejön, nem lesz belőle tömegtermék, de a maga kategóriájában odabasz!

(#28) Móci válasza Ł-IceRocK-Ł (#24) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk lehet egy repülőgép modellben jól 'mutatna' egy mini itx konfiguráció... Legalábbis ennél talán ötletesebb lett volna.

(#29) mikej95

mikej95
(tag)

Ez a modder kezdi elérni a CoD-os és BF-es színvonalat. Csak ontja a szinte egyforma dolgokat!
Mint a legutóbbiba, itt is csak a hűtő tetszik, bár most még messzebb rakták! :W

-

(#30) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez szörnyű.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#31) HANDO88

HANDO88
(fanatikus tag)

Azzal még lehetne überelni a dolgot hogy vízhűtéses cuccot raksz bele és a csövekbe apró tengeralattjárók és búvárok úszkálnának,esetleg torpedók. :DDD :DDD

Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

(#32) Ł-IceRocK-Ł válasza Móci (#28) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lehet. Ha jól meg van csinálva biztos mutatós lenne.
De támadtak még ilyen beteg ötleteim, mégpedig:
Egy ilyen műanyag-dömpert átalakítani na, az odaütne :D
vagy azt a pedálos fémkocsit az is valami orosz móka volt, amiber két kisgyerek fért el.
vagy úgy kialakítani, hogy a vízhűtés egy akvárium része, meg ilyesmi. :D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#33) HANDO88 válasza Ł-IceRocK-Ł (#32) üzenetére

HANDO88
(fanatikus tag)

Akváriumba belerakott olaj hűtős cuccot már láttam,nagyon jól néz ki de az olaj elég büdös lehet.

(#34) Lambos válasza Ł-IceRocK-Ł (#32) üzenetére

Lambos
(lelkes újonc)

Csattogós lepke? Az lenne igazán ász egy lan partin :D

-Was that a lightning? -No, they are taking pictures for google earth! >.>

(#35) Tikakukac válasza Lambos (#34) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Kakasnyalóka és törökméz is kell. Nomeg vattacukor és körhinta :DDD

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#36) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Az elején az a sz@rság olyan mint egy gyújtáselosztó fedél ;]

Trolling in the deep

(#37) Ł-IceRocK-Ł válasza HANDO88 (#33) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Büdös ott a hal is, ha nincs takarítva. :D
(feltéve ha benne hal, vagy rák vagy mittomén)

A LAN partys témához:
ja megjlensz egy ilyennel aztán valaki elkezd veled szemétkedni, betárazod a forgócsövest osz szivátávlövöd. Egyből te vagy a partyrambómegakirályfragmaster :D
utána kivszed a monstert, megiszod osz' kalap kabát.

(#38) andew

andew
(fanatikus tag)

tetszik ez valakinke?

Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.

(#39) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Hejj, igazi minimál dizájn, csak funkcionalitás és ergonómia. Olyan igazi vérpisti-kellék.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#40) Logen88

Logen88
(tag)
LOGOUT blog

Ez undorítóan néz ki. :( Nem tudom ki égeti magát ilyennel? :U

(#41) Ł-IceRocK-Ł válasza Retekegér (#39) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"vérpistikellék". hát ezen jót derültem :)

andew: aki megcsinálta, annak biztos, különben nem csinálta volna meg. bár a fene se tudja már :D

[ Szerkesztve ]

(#42) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyire meggyalazni aztba szep TT hazat.

Ez a mu nem tetszik.
A modder meg szerintem ismetli onmagat.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#43) andew válasza Ł-IceRocK-Ł (#41) üzenetére

andew
(fanatikus tag)

agyhalottak... gusztustalan úgy ahogy van :D

de majd jön a 10éves korosztály aztán jól belénk köt :DDD

Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.

(#44) (ÉN)közPONT válasza banhammer (#42) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Nemolyan szörnyű a végeredmény ....relatíve :) ....

200 euro + moddingpénz

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#45) stranger28

stranger28
(senior tag)
LOGOUT blog

DafuQ?

I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=OazG3YFK0NQ

(#46) Killer01

Killer01
(senior tag)

Eh, erre lehetne korhatárt írni: 15 év felett nem ajánlott. Kivéve persze ha Blood Steve a beceneved...

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#47) Móci válasza (ÉN)közPONT (#44) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Orvos látott már? :DDD

(#48) (ÉN)közPONT válasza Móci (#47) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Idén még nem...tudom kéne :) :DDD

nemolyan szörnyű.....mondjuk a tüdőrák se ha nem te vagy a szenvedő fél ...szal kinek a pap? nekem csakis a papné ! ;]

Modder részéhez: szerintem jópofa lett..bár a BF3 verzió jobb lett......ez olyan mintha az Aliens ben vmi Sentry cucc lett volna :)

[ Szerkesztve ]

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#49) rovtiv

rovtiv
(tag)

Borzalmas. :W

...már bocsánat...

(#50) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez valami hihetetlenül ocsmány.Nem volt egyszerű megtervezni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.