Szépek, meg jók. De ha már úgysem akar az ember játszani a gépén, akkor többet tehetünk környezetünkért egy integrált GPU-val az északi hídban. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Szépek, meg jók. De ha már úgysem akar az ember játszani a gépén, akkor többet tehetünk környezetünkért egy integrált GPU-val az északi hídban. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Ez kellett 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Hamarosan már a processzorba lesz integrálva 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Melyik gyártó nem mutatta még be a green edition kártyáit? 
Egyszer úgyis elfogynak.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
eVGA-tól én még nem láttam green editiont
nem is akarok 

Létezik, hogy mindegyik 70Euróba fog kerülni? 
Nem, 70 euró a legolcsóbb.
Different songs for different moods.

Ennek aztán rohadt sok értelme van
. Nem egyszerűbb venni egy normális, ergo nem "zöld" kártyát és rivatunerben beállítani két profilt (egy húzottat meg egy energiatakarékost)?
Egy átlagos felhasználónak, aki a drivereket sem ismeri, annak nem ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
van egy érzésem, hogy a 9600gt, 9800gt és gts250 sose fog elfogyni 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Na zoldulunk megint.
Nem ertelmesebb lenne ha mar a beepitett videokarit hasznaljuk?
powerd by mango, no more droid

Már azt reméltem, passzív hűtéssel jelennek meg olyan kártyák, melyek azért tudnak valamit (nem alaplapi), de csöndben vannak a legnagyobb munkában is.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Nvidia kártyák már tudják hogy visszaveszik a sebességet meg a feszt ha nincs kihasználva a kártya?
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
(#14) antikomcsi válasza juliabrilke (#4) üzenetére

Pont ez jutott eszembe nekem is, hogy lassan minden gyártó kiadja a zöld kártyáit.
Tudom, nekik új termék, de nekem már baromi unalmas, és végre elfogyhatnának már. 
Tavaly-tavalyelőtt arra gondoltam, hogy kicsit lehetne lassítani az új vga családokkal, mert nem lehet követni, most meg arra, hogy könyörgöm, végre valami igazán újat is lássunk.

az "átverés" az egészben csak az, hogy az áltagfogyasztást leginkább a készenléti fogyasztás határozza meg, ami szerintem nem lett számottevően alacsonyabb. majd ha beéri egy ilyen lapka 5 wattal, amikor nem csinálok rajta semmit, akkor elhiszem, hogy green.
A vér nem válik VAZZE!™

nah ezek a zsugák legalább télleg ződek 
-= No way back from Here =-

Én a gyártókra gondoltam, hogy elfogynak.
Mindent el lehet adni, csak az árát kell eltalálni. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Mélységesen egyetértek

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
A Club 3D termékfotóit mindig szerettem és a doboza is nagyon szép.
A többit már elmondták előttem 
True Success is Blonde
Evergreen NV kiadásban. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Bocsi Killing ezt újként akartam írni.
Tiszta vicc mennyire le van maradva az NV,mert az Ati már kiadta tegnap a 4750-et tápcsati nélkül(kb. GTS250 teljesítmény),ami azért ezekhez képest vmi,de az Nv.
Inkább már az új termékvonalra figyelnének oda.
[ Szerkesztve ]
Mesterséges már van. De az átnevezéstől nem nő a teljesítmény. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Legalább egyre kisebb tápokat kell vásárolni. Nameg a villanyszámla sem lesz akkora
.
Ennek már sohasem lesz vége. 
Az NV örökké árulni fogja ezt a 3 kártyát. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Urak lenne egy kérdésem!
Ezek a kártyák mennek 1.1-es PCIe csatiban is ugye?
NA már most a 2.0 ugye dupla annyi delejt tud leadni a VGA kártyának... Akkor elképzelhető, hogy egy 2.0-s foglalatban jobban lehetne őket tuningolni? 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Én nem vagyok benne olyan biztos. Mert ennyiből mennie kéne gond nélkül egy olyan 1 tápcsatis karesznak is 2.0-ban bedugott külön táp nélkül, amelynek bőven elég annyi delej. De, mégsem lehet működésre bírni így, mert kiírja, hogy dugjad be, aztán indítsál.
Persze amelyik karesz alapból csak a sínből táplálkozik, annak elképzelhető, hogy tuningnál jót tesz a dolog, viszont minden bizonnyal a tápellátó áramkörük ezeknek nem éppen erre van kiképezve.
Viszont, Te mindenképpen próbáld ki a dolgot, és legyen belőle egy jó cikk. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Lassan két éve már hogy feltünt a 9600gt,ezzel a megoldásal kellett volna kezdeni az eladást.Hihetetlen ,hogy még mindig ezeket foltozgatják.Én kizártnak tartom ,hogy a raktárkészleteket söprik ki még mindig,inkább az a valoszinú,hogy gözerövel tolják be a raktárba.Nem is lenne ez baj,ha némi uj is kerülne ki tőlük,
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Minek az a lóhere a venti közepére? Amíg nem olvastam el a cikket, azt hittem már ez a treff edition.

Na ne hülyéskedj, az Atinak már volt PowerPlay 1 mikor az Nvidia elkezdett sza@akodni a HibridPower-el, ami ugye csődbe is ment, a PowerPlay viszont mindjárt a négyes verzióhoz érkezik.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
"Aggyadneki, teddrá! 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
"designed by: Szerencsejáték Zrt." ![;]](/dl/s/v1.gif)
ui: ja, de elb@sztam, mert az 4levelű... ez meg csak 3... akkor ezzel a kártyával nem lesz szerencséd, ha megveszed 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Erre válaszolhatna valaki hozzáértő, mert ez érdekes lehet tuningnál.
Ugye a tápcsatis karik kiírják alapból, hogy dugjuk rá a tápcsatit a kártyára, de ez csak beépített figyelmeztetés, hiszen 2D-ben simán elég lenne egy 4830-nak is a sínből felvett kakaó. És itt jön az érdekesség, hogy több szuflát nyom a PCI-E 2.0-ás sín a kariba.
Ennél a kártyánál erős a gyanúm, hogy számítani fog a 1.0, és a 2.0 PCI-E foglalat megléte. 
Ezt le kellene tesztelni. szerintem stabilabb a tuning a 2.0-ás lapokban, mint az 1.0-ában.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
ezek nagyon kellettek
de hiányoztak 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Kb mint a 4730 
Daark minimalism

ki vesz ma 9600gt-t
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

Jól néznek ki, több pozitívumot nem találtam 
(#37) TESCO-Zsömle válasza antikomcsi (#14) üzenetére
Látod, látod! Ügyelni kell, hogy mit kíván az ember, mert még megvalósul...

A két nagyobbikon a matrica bejövős. Más nem tetszik...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

-A 9600GT-n érdekesen vannak elhelyezve az áram ellátást szabályozó
alkatrészek, a hanyatt homlok álló memóriákról nem is beszélve. 
A kártyának mind1, hogy honnan kapja az áramot. A hűtő se hűt jobban ha másik konnektorba dugod.
A plusz tápcsati és a figyelmeztetés azért van, mert az alaplapgyártók szeretnek eltérni a szabványtól, és elméletileg le tudja adni a 150W-ot a pcie 2.0 de az alaplap mégis csak 75 W-ot ad a karinak, mert sokkal olcsóbb a +1 tápcsati a kártyára mint megcsinálni az alaplapot normálisan.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
Jaj de csúnyák, de legalább zöldek. Nagy hülyítés, mert idle ugyan annyit eszik, mint a "nemződ"
azaz a napi 1-2óra load használat mellett, nem nyerünk szinte semmit.
Tévedés!
Az alaplapgyártók nem azárt térnek el a szabványtól, mert sokkal olcsóbb, hanem mert a 150W-os PCIe 2.0 nem kompatibilis a PCIe 1.0-ás kártyákkal. Más a bekötés. A gyártók pedig beáldozták a +75W-ot a kompatibilitás oltárán, elkerülendő a vásárlók elégedetlenségét, hogy az új alaplaphoz új VGA is kell, és a sok noob által elégetett 1.0-ás kártyák okozta felháborodást.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Kifejezetten szép a 9800 GT és a 250 GTS hűtése.
Összehasonlító tesztet úgy néznék már egy green editon vs ref. kártyáról teljesítmény/tuningolhatóság/fogyasztás aspektusból.
Nekem az rémlett, hogy azért nem csinálták meg mert drágább, de ezek szerint tévedtem.
Mind1, a tényen, hogy semmivel sem ad több áramot mint az 1.1, így tuningnál tök lényegtelen nem változtat.
mod: kis ellentmondás volt, javítva.
[ Szerkesztve ]
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
Utánaolvasva nem találtam egyértelmű utalást arra, hogy a PCIe 2.0-nak tudnia kell-e a slot-on keresztül 150W-ot vagy sem, de ha meg is akarják oldani, ahhoz biztos duplázni kell a benemő táp-szálakat, különben már korábban is 150W-al csinálták volna.
Amit találtam írás (3db) mind ugyan azt írta.
PCIe 1.1 (150W): 75W a slot-ból, 75W a 6-pin tápcsatiból.
PCIe 2.0 (300W) 75W a slotból, 75W a 6-pin tápcsatiból, 150W a 8-pin tápcsatiból.
Ezek alapján amiről vitatkozunk az nincs is.
Pl. egy haverom most vett egy gépet és épp azt tett bele. Neki nem kellett erőgép, csak PES-t játszik és arra éppen elég. Meg hát nem olyan rossz kártya az, a mai játékokban is szépen elmuzsikál.
"A csúcsteljesítményű, áramzabáló videokártyák egyelőre megállíthatatlannak tűnő terjedését látva a PCI-SIG-nél úgy döntöttek, hogy a csatolón keresztül nyújtható maximális teljesítményt is megnövelik..."
Én ezt találtam egy korábbi PH! hírben. De mind1, fölösleges erről vitatkozni. Mit sem változtat azon, hogy a tuningot egyáltalán nem befolyásolja, márpedig az eredeti kérdés ez volt. 
Csak addignem befolyásolja, amíg kat elegendő tápot. Amint az igénye nagyobb, mint amit kap, elkezd instabillá válni a rendszer.
(#48) antikomcsi válasza TESCO-Zsömle (#37) üzenetére

Na igen, így jártunk, de a lényeg, hogy mindíg lehet valamiért elégedetlenkedni.

remek 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)