Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az új roccat, nekem nem tetszik a Kone milliószor sokkal jobban néz is ki meg jobb is szerintem.

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Eleg torzszulott lett ez a numerikus tapipad.
Nem birtak rendes kiosztast raprogramozni?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#3) v.tom válasza nyunyu (#2) üzenetére

v.tom
(őstag)

Ez az egyik. A másik, amit nem igazán értek, hogy minek egy notebook mellé még egy tapipad, amikor alapból is minden gépen van. :U A numpad miatt kb senkinek nem érné meg a plusz kacat a táskában.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#4) nyunyu válasza v.tom (#3) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ez mar multitouch, igy arra felkeszitett oprendszereken lehet hasznalni egy csomo mouse gesture-t (hogyhivjakeztmagyarul?), mig a beepitett altalaban csak egyerintos.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5) avman

avman
(őstag)

höhö, ilyet szól: "vásároltahó", höhö... :DDD

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#6) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Gyonyoru ez a Roccat eger. Szerintem hasonlit a lamborghini reventonra. Ahogy nezem teljesen szimmetrikus, ugyhogy a balkezesek is orulhetnek neki.

(#7) Integra

Integra
(Jómunkásember)

jó ez a roccat:)

(#8) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

hát az a patkány elég ééérdekesen néz ki nem hiszem h valami kényelmes lehet:)

(#9) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

Nagyon extrára sikerült ez az egér de valahogy nekem is tetszik. Nem mondom hogy kimondottan szép, viszont durván néz ki. A Kone sokkal szebb, az tény, viszont ez valamelyest egyedi.

[ Szerkesztve ]

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#10) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez a numpad nagyon jó ötlet, bár önmagában már van, de egybe gyúrva egy mutitouch tapipaddal már helye van a piacon.

Ha jól látom, akkor nagyobb is, mint egy átlagos TP, ez is előnyös lehet. Ha laptopon kellene excel bűvészkedni, akkor kellene.

(#11) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ez az egér hihetelenül tetszik.Eltudnám viselni

(#12) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Szép ez a kova. Ráadásul most szinte ugyanerre a formára csináltak még egyet vezeték nélkül: Pyra. Nekem továbbra is a kone a befutó

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.