Kingston-ék beindultak!
Eddig a legtermékenyebb DDR3-ban, akár dual akár tri chanel-ben.
Igazán nyomhatnák az árakat lefele, legalább arra jó ez is!
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta
Kingston-ék beindultak!
Eddig a legtermékenyebb DDR3-ban, akár dual akár tri chanel-ben.
Igazán nyomhatnák az árakat lefele, legalább arra jó ez is!
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

Kezdenek elszállni a memóriahűtésekkel...
Ideje volna valami szemléletváltásnak...
Aki hülye, haljon meg!
Olyasmi ez, mint a fényképezőknél a megapixel. Sokan érzik/tudják, hogy egy bizonyos határ fölött egyre kisebb a jelentősége, mégis az egyik legfontosabb paraméter vásárláskor. A legtöbb RAM modulnak semmi szüksége külön hűtésre. Egészen biztos vagyok benne, hogy a hírben szereplő memóriáknak se kellene semmiféle hűtőborda 1,65-1,85 V-os üzemeléshez. Arról nem is beszélve, hogy ha leteszteled a memória hűtőbordákat, nemhogy közöttük nincs mérhető különbség, de a csupaszhoz képest is szinte semmi...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
bezzeg az én crucial ballistix ramjaim úgy melegednek (4X1gb ddr2) 2v-on is hogy ha nem tolok rájuk ventit, 30-40perc után kidobál a játék, és iszonyatosan felmelegednek tényleg 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
479 dollar 6GB ramert az nekem meg mindig SOKnak tunik. core i7 platformmal meg varnek az ilyenek miatt, mert eleg penznyelo.
foleg ha azt nezem, hogy ketszer kellene megvennem, mert a 6GB-t visszalepesnek ereznem a mostani 8-hoz kepest, azaz a kovetkezo lepcso 12GB
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

Hát nem azért, de ezek a DDR3-as ramok még veszett drágák. Szép-szép, de nem éri meg még.
nekem meg ezek úgysem lennének jók, mert a ninja hűtőtől nem férnének el a bordák
izé
CL8, kezd alakulni, nem rossz ez, csak az ára húzós még egy kicsit, de akinek Core i7-es rendszere van, annak nem hiszem, hogy különösebb problémát jelentene egy ilyen KIT.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

nem csúnya az biztos, jól mutatna a plexi mögött... 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt
Vihették volna lejjebb is azokat az időzítéseket 7-8-7-20-ra, akkor jobban tetszene, mert valamelyik 3x2gb 2ghz/7-8-7-20 ramnál csak 400$-t csicseregtek.

jó nagy, de elég egyszerű, kingson hűtők.. tipikus.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Húú, kezd egyre erősebbé válni ez a ddr3
Ez nagyon yó!
Érdekes az árazás, a ddr2 lassan ingyen van, ekkora technológiai lépés lenne a ddr3?
Mi a francért kerül még mindig ennyibe?
.::www.megadanceradio.hu::.
alakulgat... időzítésekben nem olyan jó, mint a nem rég bejelentett ocz blade csomag, de árban szerintem jobb... főleg, hogy arról még semmi konkrétat nem láttam, hiába 1szűk hónapja volt a bejelentés...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Van aki meg azt mondja, hogy bizonyos egy alulapos hűtések inkább marketing célt szolgálnak.
Házszellőzés kérdése az egész. Ha már a DDR2 specifikációnál (1,8 V) magasabb feszültségen hajtandó modulokat veszel, gondoskodja hűtésükről.
rootkiller,
Én is azt mondom, hogy többnyire a memóriahűtések csak vakításnak jók.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Még egy jódarabig nem éri meg DDR3-at venni, úgyse használja ki semmi és messze nem ekkora előrelépés, nevetséges az ára.
[ Szerkesztve ]
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

hát hja.core i7-et 2 ev mulva se hasznalja ki semmi nagyon...(jatekokra gondolok) Sztem full felesleges...