Hello
Hát télleg más kategória az Wii meg a 360.
Kétlem hogy ezzel wii-s vásárlókat fognak táborozni.
"Csak úgy mondom"
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
DELL ULTRASHARP U2212HM e-IPS monitorok WLED háttérvilágítással! ÚJ, SZÁMLA, Garancia!
DELL ULTRASHARP U2412M e-IPS monitorok WLED háttérvilágítással! ÚJ, SZÁMLA, Garancia!
NEC EA232WMi 23" 16:9 fullHD H-IPS monitorok LED háttérvilágításal! ÚJ, SZÁMLA, GARANCIA
WACOM digitalizáló táblák, és táblamonitorok teljes választéka! + kiegészítők !Diákkedvezmény!
Hello
Hát télleg más kategória az Wii meg a 360.
Kétlem hogy ezzel wii-s vásárlókat fognak táborozni.
"Csak úgy mondom"

Helló!
Hát, tényleg más kategória a Wii meg a 360.
Kétlem, hogy ezzel wii vásárlókat fognak toborozni.
Te tényleg úgy gondoltad, hogy a Microsoft táborozni viszi a wii-s vásárlókat? Mert akkor tökre bocs!
Toborznit akartam írni.
De a lényeg hogy ezzel nem fog Wii-t venni akaró embereket rávvenni arra hogy 360-at vegyen.
(reméelm érthető)
"Csak úgy mondom"
(#4) Translator

Erről csak az a kifejezés jut eszembe, hogy "új terméket a piacra dobni annyi, mint a M$ számára piackutatást végezni..." 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
Jajjj, dehülyék vagy inkább defantáziátlanok ezek ott az M$-nél...! Nem vették észre, hogy a Wii nem a mellékelt game, hanem a KONTROLLER miatt kaszál. Add oda a szüleidnek, lénytestvérednek vagy bármilyen potenciális alkalmi játékosnak a gamepadot az ezer gombjával, ami ráadásul zsinóron lóg és elhajtanak a büdös francba. Add oda nekik a lengetős, wireless Wii kontrollert és játszani fognak veled 
Az egészet szorozd még meg a most is 30 dollárral magasabb árral (vajon a Wii-nél nem lesz árcsökkentés), a nagyobb rusnyább, zajosabb dobozzal és máris borítékolva van a bukás.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

"A Microsoft illetékes vezetői részéről korábban több olyan nyilatkozat is elhangzott, melyben felvetették annak lehetőségét, hogy az Xbox 360 játékgépekkel a Wii vásárlóközönségét is igyekeznek majd elérni."
Szerintem meg arra akarnak utalni hogy az árra ill. a mellékelt játékokkal azokat a potenciális vásárlókat akarják megcélozni akik a "Wii-s játékos szokásoknak" megfelelő de
sokkal szebb grafikával rendelkező konzolba is befektetnének.
Magyarán akik nem HC-k de azért elviselnének sokkal szebb grafikát is nem horror áron.
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Erre mondom én, hogy adj a nem HC kezébe egy vezetékes gamepadot, aminek max másfél méteres drótja és mellé rengeteg gombja van, és 99% hogy nem lesz belőle konzol vásárlás. Nálam a "Wii-s játékos szokások" a nem ezer izé nyomogatását, hanem minél többen lengetést jelent. Rengeteg nem HC gamer ismerősömnek mutattam meg azt z 5-6 Wii-s játékot, amim van, de egyik sem reklamált a grafika miatt.
Egy példa: család bemegy a boltba, ott van egymás mellé kitéve a Wii tenisz és az Xbox Arcade. Az előbbi 30 dollárral olcsóbb, mókás a kezelése, az utóbbi az n+1-edik klasszikus konzol 30 dolcsival drágábban. Szerinted a szülőknek melyik fog jobban tetszeni? Mi lesz, ha a Wii árát (mint tudjuk, a hardveren is keresnek) 50 dolcsival lejjebb viszik?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Picit félre értesz
én nem azt mondom hogy ezt fognak venni Wii helyett hanemazt hogy mellé!
Azé megnézném azt a serdülő fiúckát ( 12>2x ) aki nem az X-Boxot választaná
a kettő közül drágaszágnak 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.