Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

UVC-s?

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#2) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Méghogy 30 dollár. 5 dolcsis vacak.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#3) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

pont most akarok venni 2 db-ot. ezt neztem ki, jo lesz?

(#4) mephi666 válasza Ricco_hun (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát kb... 5$ az összköltség... 25dolcsi meg a m$ matrica rajta :S ez van... hasonlóan "komoly" geniusokat meg töredékéért osztanak...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) gyiku válasza gyiku (#3) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

mind1, mar megrendeltem :D

(#6) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nekem így hirtelen nem tűnik nagyon extrának. Sok hasonló tudású webkamerát lehet kapni olcsóbban.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#7) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Melyik OEM gyartoval gyartatja az MS a kamerat?

(#8) ^Clown válasza juliabrilke (#6) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így van. Szeretem a MS hardware-eket, de ez semmi extra, jó drágán...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

drága.

www.keytar.hu - improve yourself

(#10) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Drága, és nem is tud sokat :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) sekli válasza bartucc (#10) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

dehogynem, 1.3Mpix-re interpolálja a VGA felbontású képet... hasznos funkció... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12) zeg

zeg
(senior tag)

Elavult kukába való f_s új köntösben.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#13) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Ez komoly? Már nem azért, de ez nagyon az alja, ennél talán még a teljesen névtelen kamerák is töbre képesek. Vagy legalább jobban néznek ki.

(#14) zed1983

zed1983
(őstag)

Windows Live Call Button nem rossz Windows Live-hoz, de ennyiért... :U

(#15) forgonati

forgonati
(senior tag)

Drága + randa. Nemrég vettem Logitech E2500-at, ugyanezt tudja, sőt talán többet, szebb, és olcsóbb.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#16) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ez aztán tényleg nem nagy újdonság...

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#17) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem nagy dobás. Az emberek többsége ma már laptopot vesz, amik alapból tartalmaznak webkamerát. Már a kis eee PC-k is korrekt kamerával rendelkeznek. az asztali PC-t használók száma meg szigorúan monoton csökken (Egyébként meg már bizonyos újabb monitorok is tartalmaznak webkamerát)
8.000 Forintot ez meg nem ér.

[ Szerkesztve ]

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#18) Kain

Kain
(senior tag)

az ms régebben legalább hardvert tudott csinálni ha már sw-t nem is,de látom ez is leáldozott,ha ilyen szarokkal hozakodnak elő.....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.