Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, azért ez már "sok"...

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#2) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na neeee.....
Mindennek van "határa" szvsz....

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#3) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

ez miez ez?

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#4) Mobi28

Mobi28
(tag)
LOGOUT blog

Tank Tank és a Bomb Kid még szórakoztató is lenne (piaci gagyi sárga kazis nintendo-n anno szénné játszottam mindkettőt) de a többi. Nameg negyven júróért? :Y

Ez már "sokk" .

(#5) Ribi válasza DeltaPower (#3) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Olvass, ne csak a képet nézd :U

(#6) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valahogy éreztem, hogy tetszeni fog a cucc. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) Televan

Televan
(senior tag)

Retro érzés 40 euróért. ;]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#8) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Tényleg gáz,de legalább "ócsó".

Walter White is Bad*ss!!

(#9) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :(

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#10) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

remélem még jobban terjeszkednek... nem gyártanak ilyen söröspultot, amire elég ráhelyezni az italt és szépen hidegen tartja? egy ilyenre beneveznék, ha szép nagy házam lenne... és ez még a cég imidzséhez is menne... vagy "arctic cooling vodka" milyen jól hangzana :) (esetleg támasszák fel a tamagocsit is :B az lenne még a szép halál)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Kínai Gagyimásolat Gyártók Érdekvédelmi Szervezete (PlayStar-Wuu-365) már kifejezte felháborodását.

De komolyan, az milyen már, hogy eljutottunk odáig, hogy a koppintókat koppintják?

(szerk: szép, sorjás, fröccsöntött... gondolom a DVD meghajtónak látszó aljtó mögé lehet betenni a 90 perces TDK kazettát)

[ Szerkesztve ]

(#12) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Pfff, ahelyett hogy innovatív léghűtési megoldásokon törnék a fejüket inkább ilyen baromságokra pazarolják az idejük. Persze hogy szűkűl a piac, hogy ha mindenki csak egymást koppintja. Nem is tudom, a heatpipe direct touch óta volt valami előremutató a szegmensben? :F

[ Szerkesztve ]

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#13) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Aranyos. Szerintem. Brutál így feketében... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#14) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ügyes húzás meglovagolni a kialakulóban lévő 3D hullámot :C

(#15) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez kimaradt:

:DDD

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#16) Gabboo

Gabboo
(tag)

Mushkin táp, AC wii, mi lesz még?! Esetleg WD blu-ray meghajtó (WD-BD), FSP VGA (már majdnem FPS)... Azt én értem, hogy ha valami üzletág jól megy, akkor abból sokan szeretnének profitálni, de miért kell egy jó nevű cégnek más fronton gagyival előállni?!

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#17) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lassan vége lesz a jókis AC hűtőknek, úgy tűnik...

Azért kíváncsi lettem volna arra a megbeszélésre, amikor a GagyiWii gyártás felmerült... mégis hogy jutott ez az eszükbe?
(Legalább dobnák ki más néven, mert ezzel csak lejáratják a márkanevet.)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#18) DeltaPower válasza Ribi (#5) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

olvastam, de nem tudtam hogy ez mi akar lenni és főleg minek :U
mod: off

[ Szerkesztve ]

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#19) Integra

Integra
(Jómunkásember)

omfg, döbbenetesen gagyinak tűnik a fotókon..

(#20) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm... Ha ez csak így menne, már rég adhatott volna ki az összes gyártó konzolt. Mind1, kínában biztos vevők lesznek rá.

De most őszintén, nem lett volna egyszerűbb beszálni az alaplap/videokártya, majd később a barebone és monitor bizniszbe? A cégről eddig kialakult képhez ezerszer jobban illett volna...

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#21) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nem ilyen tusfürdőtubus műanyagból van? Tudjátok, ami kicsit puha is.

(#22) Isee válasza marcias (#21) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Előbb fülhallgatók az AC-tól, most meg ezek..... Mondjuk a fülesek még jók is, de ezek a kütyük már tényleg..................
Legközelebb jelenktezik fagyállóval :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#23) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

omg! nem találok szavakat. én sokkal komolyabb gyártónak véltem őket. mert még a fülhallgatók oké. talán ha csak beviteli eszközöket gyártanának a Wii -hez még az is elmenne. de egy saját wii utánzat?! :(

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#24) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Ez a next gen piaci konzol :N

Ne szemetelj ! / Steam..

(#25) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Borzalmas :(
Ezt jobb lett volna kihagyni...

(#26) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Ezt nevezem :DDD Még jó, hogy nem ittam most kakaót a gép előtt! :C

twitter: MatrixfanLive

(#27) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Majd veszünk hozzá kis sárga kazettákat a piacon a Dacia motorháztetőre terített plédről...

(#28) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

uraim, ne legyetek már ennyire negatívok

örüljetek, hogy nem a thermaltake rukkolt elő ezzel :DDD

vagy a sparkle ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#29) Yutani válasza Mr.Csizmás (#28) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sparkle-tól még elfogadható lett volna... :DDD

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#30) Sethdobaloah

Sethdobaloah
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

azt hittem, kirukkoltak ac hűtővel szerelt ps3-al, vagy xbox-al... annak lehetett volna sikere :)

"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

(#31) mephi666 válasza Yutani (#29) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sparkle-től én egy darts-szerű játékot várnék, aminek az lenne a lényege, hogy kisebb-nagyobb lyukakon kell átdobni a ddr2-es modulokat... minden készlethez csomagolnának 3-4 tucat ddr2-es modult, hogy legyen tartalék :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#32) ShadowX

ShadowX
(tag)

40 euro ide vagy oda, az összeszerelés minősége pocsék. És az nem jelent jót, ha már a képről is látszik. :DDD

(#33) mongi

mongi
(senior tag)

nekem ez ismerős...fogadok ennek:[link] a belseje van benne :U

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#34) Vitus

Vitus
(őstag)

Régen a piacok tele voltak ilyenekkel, csak azokon 250db játék volt. :)

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#35) - = Zk = - válasza PH-User (#15) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

e nélkül a fickó nélkül nincs PH!..az az érzésem lassan:C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#36) glutamin válasza mad1 (#24) üzenetére

glutamin
(őstag)

AC titokban "beelőzte" a nagyokat a köv. generációval:D

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#37) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát lehet,hogy hiánypótló lessz a dolog,de úgy érzem megyünk visszafelé.De ami igaz az igaz mind a mai napig szívesen játszom C64-el azért ez valamivel jobb,de ha megunta valaki a beépített játékokat akkor mi van?

(#38) nevo válasza Duree (#37) üzenetére

nevo
(fanatikus tag)

akkor vesz egy ps3-at vagy egy wii-t :P :)

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

(#39) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na, mar latni is nemely webshopban. igaz, majd' €60-ert.Lehet benevezek majd kesobb egyre, ha szelesebb korben elterjed es esetleg lemegy az ara (mondjuk innet mar hova :DDD )

Egyebkent ar tekinteteben AC oldala kicsit mast mond, mint ami a hirben olvashato:

MSRP (excl. VAT): 39,90 € / US$ 57.90 - tehat erre meg rajon az aktualis AFA

szerk: szoismetles :B

[ Szerkesztve ]

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#40) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

juj, de ciki!
lejjebb akarjak magukat pozicionalni?

http://en.wikipedia.org/wiki/Vii
(egyebkent ebben nincs 3d, elore renderelt es letarolt "sprite"-okat hasznal)

[ Szerkesztve ]

(#41) moli.hu válasza moli.hu (#40) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

vii jatekok:
http://gonintendo.com/wp-content/uploads/2007/10/vii-games-biggie-all-01.jpg
a pdf-ben mashogy neznek ki, kerdes hogy csak nyugati piacra szant redesign-e vagy mas a konzol alapja

[ Szerkesztve ]

(#42) Dassler

Dassler
(őstag)

Nah, végre, konkurencia!!! Jól lenyomja majd a PS3 meg a Box árát :C ;] :DDD :DD

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#43) mephi666 válasza moli.hu (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a jobb alsó: "free craps"="ingyen sz@r"? LOL ;] pénzért biztos nem kellene...

[ Szerkesztve ]

(#44) Dassler

Dassler
(őstag)

Amúgy a kellékek a legjobbak...az a bészból ütő és/vagy lézerkard (vagy vannak szexjátékok is telepítve?) markolat überbrutál, még zenél is a gombokból ítélve, aztán van még egy fél golfütő, pinyóütő, tollasütő nyél nélkül meg egy garázstávirányító... Már látom a nagy áruházak polcain AC "Wii" 9990,-...

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#45) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fülhallgatós topicban anno leírtam, hogy nagy a szar, ha már ilyet kényszerülnek kiadni.
Most akkor erre mit írjak? De tényleg?
Ne röhögtessenek már ki ezzel a szeméttel. Kb. 9-10 éve volt nekem gyerekként sárga kártyás/kazettás csoda 'tévéjátékom', amire kicsit mintha hasonlítana ez a csoda. Mégsem, mert abba lehetett 'kazettát' rakni.
Kedves AC, ez ma már nem menő...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#46) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rettenetesen néz ki, de fele ennyiért én venném, ha tényleg szórakoztatók a játékok. haverokkal, némi szesszel igazi móka kerekedhet belőle. :D

Aurea mediocritas

(#47) Balinov válasza AXisBOLD (#46) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tenyleg, idealis Kocsma Wii :C

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#48) mephi666 válasza AXisBOLD (#46) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

piásan játékra tökéletes volt a magyarkártya (ulti) meg a heroes3 :) ezek voltak a nagyok... ha lenne pénzem, ilyet vennék/raknék össze :) ez buli lehet... csak ha töménnyel tölti fel az ember, az kemény...

ui: nekem eszembe jutnak még a régi lengyelpiaci tv-játékok, amiket azzal reklámoztak, hogy hánytízezer játék van rajta :) lényegében kb 1tucat játék volt rajtuk, csak a látható 16szín kb minden kombinációjában előfordultak és azért volt ekkora a szám :DD

[ Szerkesztve ]

(#49) Móci válasza mephi666 (#48) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lehet az a sakk! :D

Amúgy nekem is valami hasonló volt. Lehetett lépkedni egy csomót a játékok között, de sok változatosság nem volt. De azé' szerettük.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#50) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Jujj ez valami nagyon gagyi cucc lesz.:D PS1 szint kb.:D

[ Szerkesztve ]

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.