Na, azért ez már "sok"...
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
DELL ULTRASHARP U2212HM e-IPS monitorok WLED háttérvilágítással! ÚJ, SZÁMLA, Garancia!
DELL ULTRASHARP U2412M e-IPS monitorok WLED háttérvilágítással! ÚJ, SZÁMLA, Garancia!
NEC EA232WMi 23" 16:9 fullHD H-IPS monitorok LED háttérvilágításal! ÚJ, SZÁMLA, GARANCIA
WACOM digitalizáló táblák, és táblamonitorok teljes választéka! + kiegészítők !Diákkedvezmény!
OázisComputer EiZO monitor bazár! FlexScan, ColorEdge, stb professzionális modellek
OázisComputer NEC monitor bazár Multisync, és SpectraView, PA231w, PA241w modellek RAKTÁRON!
Na, azért ez már "sok"...
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
(#2) - = Zk = -
Na neeee.....
Mindennek van "határa" szvsz....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
(#3) DeltaPower

ez miez ez?
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Tank Tank és a Bomb Kid még szórakoztató is lenne (piaci gagyi sárga kazis nintendo-n anno szénné játszottam mindkettőt) de a többi. Nameg negyven júróért? 
Ez már "sokk" .

Olvass, ne csak a képet nézd 
Valahogy éreztem, hogy tetszeni fog a cucc. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Retro érzés 40 euróért. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Tényleg gáz,de legalább "ócsó".
Walter White is Bad*ss!!
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
remélem még jobban terjeszkednek... nem gyártanak ilyen söröspultot, amire elég ráhelyezni az italt és szépen hidegen tartja? egy ilyenre beneveznék, ha szép nagy házam lenne... és ez még a cég imidzséhez is menne... vagy "arctic cooling vodka" milyen jól hangzana
(esetleg támasszák fel a tamagocsit is
az lenne még a szép halál)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
A Kínai Gagyimásolat Gyártók Érdekvédelmi Szervezete (PlayStar-Wuu-365) már kifejezte felháborodását.
De komolyan, az milyen már, hogy eljutottunk odáig, hogy a koppintókat koppintják?
(szerk: szép, sorjás, fröccsöntött... gondolom a DVD meghajtónak látszó aljtó mögé lehet betenni a 90 perces TDK kazettát)
[ Szerkesztve ]
Pfff, ahelyett hogy innovatív léghűtési megoldásokon törnék a fejüket inkább ilyen baromságokra pazarolják az idejük. Persze hogy szűkűl a piac, hogy ha mindenki csak egymást koppintja. Nem is tudom, a heatpipe direct touch óta volt valami előremutató a szegmensben? 
[ Szerkesztve ]
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Aranyos. Szerintem. Brutál így feketében... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Ügyes húzás meglovagolni a kialakulóban lévő 3D hullámot 
Ez kimaradt:

[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Mushkin táp, AC wii, mi lesz még?! Esetleg WD blu-ray meghajtó (WD-BD), FSP VGA (már majdnem FPS)... Azt én értem, hogy ha valami üzletág jól megy, akkor abból sokan szeretnének profitálni, de miért kell egy jó nevű cégnek más fronton gagyival előállni?!
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--
Lassan vége lesz a jókis AC hűtőknek, úgy tűnik...
Azért kíváncsi lettem volna arra a megbeszélésre, amikor a GagyiWii gyártás felmerült... mégis hogy jutott ez az eszükbe?
(Legalább dobnák ki más néven, mert ezzel csak lejáratják a márkanevet.)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

olvastam, de nem tudtam hogy ez mi akar lenni és főleg minek 
mod: off
[ Szerkesztve ]
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

omfg, döbbenetesen gagyinak tűnik a fotókon..
Hmm... Ha ez csak így menne, már rég adhatott volna ki az összes gyártó konzolt. Mind1, kínában biztos vevők lesznek rá.
De most őszintén, nem lett volna egyszerűbb beszálni az alaplap/videokártya, majd később a barebone és monitor bizniszbe? A cégről eddig kialakult képhez ezerszer jobban illett volna...
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Ez nem ilyen tusfürdőtubus műanyagból van? Tudjátok, ami kicsit puha is.
Előbb fülhallgatók az AC-tól, most meg ezek..... Mondjuk a fülesek még jók is, de ezek a kütyük már tényleg..................
Legközelebb jelenktezik fagyállóval 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
omg! nem találok szavakat. én sokkal komolyabb gyártónak véltem őket. mert még a fülhallgatók oké. talán ha csak beviteli eszközöket gyártanának a Wii -hez még az is elmenne. de egy saját wii utánzat?! 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Ez a next gen piaci konzol 
Ne szemetelj ! / Steam..

Borzalmas 
Ezt jobb lett volna kihagyni...

Ezt nevezem
Még jó, hogy nem ittam most kakaót a gép előtt! 
twitter: MatrixfanLive

Majd veszünk hozzá kis sárga kazettákat a piacon a Dacia motorháztetőre terített plédről...
uraim, ne legyetek már ennyire negatívok
örüljetek, hogy nem a thermaltake rukkolt elő ezzel 
vagy a sparkle ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Sparkle-tól még elfogadható lett volna... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
azt hittem, kirukkoltak ac hűtővel szerelt ps3-al, vagy xbox-al... annak lehetett volna sikere 
"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."
sparkle-től én egy darts-szerű játékot várnék, aminek az lenne a lényege, hogy kisebb-nagyobb lyukakon kell átdobni a ddr2-es modulokat... minden készlethez csomagolnának 3-4 tucat ddr2-es modult, hogy legyen tartalék 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

40 euro ide vagy oda, az összeszerelés minősége pocsék. És az nem jelent jót, ha már a képről is látszik. 

nekem ez ismerős...fogadok ennek:[link] a belseje van benne 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

Régen a piacok tele voltak ilyenekkel, csak azokon 250db játék volt. 
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
e nélkül a fickó nélkül nincs PH!..az az érzésem lassan
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

AC titokban "beelőzte" a nagyokat a köv. generációval
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Hát lehet,hogy hiánypótló lessz a dolog,de úgy érzem megyünk visszafelé.De ami igaz az igaz mind a mai napig szívesen játszom C64-el azért ez valamivel jobb,de ha megunta valaki a beépített játékokat akkor mi van?

akkor vesz egy ps3-at vagy egy wii-t

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!
Na, mar latni is nemely webshopban. igaz, majd' €60-ert.Lehet benevezek majd kesobb egyre, ha szelesebb korben elterjed es esetleg lemegy az ara (mondjuk innet mar hova
)
Egyebkent ar tekinteteben AC oldala kicsit mast mond, mint ami a hirben olvashato:
MSRP (excl. VAT): 39,90 € / US$ 57.90 - tehat erre meg rajon az aktualis AFA
szerk: szoismetles 
[ Szerkesztve ]
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

juj, de ciki!
lejjebb akarjak magukat pozicionalni?
http://en.wikipedia.org/wiki/Vii
(egyebkent ebben nincs 3d, elore renderelt es letarolt "sprite"-okat hasznal)
[ Szerkesztve ]

vii jatekok:
http://gonintendo.com/wp-content/uploads/2007/10/vii-games-biggie-all-01.jpg
a pdf-ben mashogy neznek ki, kerdes hogy csak nyugati piacra szant redesign-e vagy mas a konzol alapja
[ Szerkesztve ]

Nah, végre, konkurencia!!! Jól lenyomja majd a PS3 meg a Box árát

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
a jobb alsó: "free craps"="ingyen sz@r"? LOL
pénzért biztos nem kellene...
[ Szerkesztve ]

Amúgy a kellékek a legjobbak...az a bészból ütő és/vagy lézerkard (vagy vannak szexjátékok is telepítve?) markolat überbrutál, még zenél is a gombokból ítélve, aztán van még egy fél golfütő, pinyóütő, tollasütő nyél nélkül meg egy garázstávirányító... Már látom a nagy áruházak polcain AC "Wii" 9990,-...
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
A fülhallgatós topicban anno leírtam, hogy nagy a szar, ha már ilyet kényszerülnek kiadni.
Most akkor erre mit írjak? De tényleg?
Ne röhögtessenek már ki ezzel a szeméttel. Kb. 9-10 éve volt nekem gyerekként sárga kártyás/kazettás csoda 'tévéjátékom', amire kicsit mintha hasonlítana ez a csoda. Mégsem, mert abba lehetett 'kazettát' rakni.
Kedves AC, ez ma már nem menő...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
rettenetesen néz ki, de fele ennyiért én venném, ha tényleg szórakoztatók a játékok. haverokkal, némi szesszel igazi móka kerekedhet belőle. 
Aurea mediocritas
tenyleg, idealis Kocsma Wii 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
piásan játékra tökéletes volt a magyarkártya (ulti) meg a heroes3
ezek voltak a nagyok... ha lenne pénzem, ilyet vennék/raknék össze
ez buli lehet... csak ha töménnyel tölti fel az ember, az kemény...
ui: nekem eszembe jutnak még a régi lengyelpiaci tv-játékok, amiket azzal reklámoztak, hogy hánytízezer játék van rajta
lényegében kb 1tucat játék volt rajtuk, csak a látható 16szín kb minden kombinációjában előfordultak és azért volt ekkora a szám 
[ Szerkesztve ]
Jó lehet az a sakk! 
Amúgy nekem is valami hasonló volt. Lehetett lépkedni egy csomót a játékok között, de sok változatosság nem volt. De azé' szerettük.
"I see the diamonds, but you only see the rock"