Tyűűűű, csini kis gép, de gondolom az árát sajna nem az én pénztárcámhoz igazitják majd 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
DELL ULTRASHARP U2212HM e-IPS monitorok WLED háttérvilágítással! ÚJ, SZÁMLA, Garancia!
DELL ULTRASHARP U2412M e-IPS monitorok WLED háttérvilágítással! ÚJ, SZÁMLA, Garancia!
NEC EA232WMi 23" 16:9 fullHD H-IPS monitorok LED háttérvilágításal! ÚJ, SZÁMLA, GARANCIA
WACOM digitalizáló táblák, és táblamonitorok teljes választéka! + kiegészítők !Diákkedvezmény!
OázisComputer EiZO monitor bazár! FlexScan, ColorEdge, stb professzionális modellek
OázisComputer NEC monitor bazár Multisync, és SpectraView, PA231w, PA241w modellek RAKTÁRON!

Tyűűűű, csini kis gép, de gondolom az árát sajna nem az én pénztárcámhoz igazitják majd 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Lássuk, lássuk....Nagyon király lenne, ha Sony is elhagyná a Memory Sticket, ahogy a Fuji is az xD-t, sőt most már az Olympus is (xD-microSD átalakítót ad). De a gépek szépek, meg tetszik az kis Carl Zeiss felirat is.....
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

sőt most már az Olympus is (xD-microSD átalakítót ad)
ja, csak pl ilyen esetben a panorámát elfelejtheted. nem mintha nem lenne meg nélküle az ember, csak nem értem minek ez a korlátozás... 
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
Mert, ahogy Pákó mondaná: kocsogok
, bevallom, én is vettem egy xD-t emiatt, de a tartalékkártya már microSd....
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.