Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) menalcas

menalcas
(őstag)

Tyűűűű, csini kis gép, de gondolom az árát sajna nem az én pénztárcámhoz igazitják majd :(((

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#2) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Lássuk, lássuk....Nagyon király lenne, ha Sony is elhagyná a Memory Sticket, ahogy a Fuji is az xD-t, sőt most már az Olympus is (xD-microSD átalakítót ad). De a gépek szépek, meg tetszik az kis Carl Zeiss felirat is.....

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#3) sbazsi válasza Fryskitt (#2) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

sőt most már az Olympus is (xD-microSD átalakítót ad)
ja, csak pl ilyen esetben a panorámát elfelejtheted. nem mintha nem lenne meg nélküle az ember, csak nem értem minek ez a korlátozás... :(

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#4) Fryskitt válasza sbazsi (#3) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert, ahogy Pákó mondaná: kocsogok :)) , bevallom, én is vettem egy xD-t emiatt, de a tartalékkártya már microSd....

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#5) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nagyon szép kis gép.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.