Atom 330 processzor található rajta, mely a 230-ashoz hasonlóan 1,60 GHz-en jár, de másodszintű gyorsítótára 512 kB helyett 1 MB, fogyasztása pedig 4 watt helyett 8 watt. Fejlődött a kis alaplap is.
És a 230 -al ellentétben kétmagos. Szerintem ez is egy igen fontos infó ami ráadásul magyarázza a kétszeres fogyasztást 
Nem tudom hogyan vagytok vele de az ASUS HTPC jelöltje még szerintem így is drága ahhoz viszonyítva amilyen hardware -ek vannak benne. Saját hardware -ekből félmagas mATX házban Gigabyte mATX deszka + Celeron Dual Core proci + HD 3450, Leadtek Hybrid Tuner -el, 500GB os vinyóval alig az ár feléért összehozható volt pár hónapja. Akinek pedig nem fontos hogy legyen S-Video kimenet - mert esetleg még régebbi TV -je van - annak ott a 780G egy erre alkalmas AMD procival. Biztosan halkabb az ASUS megoldása a notebook komponensek miatt, de noti vinyót nem noti alaplapra is lehet már kötni jó ideje, a többi zajt pedig ügyes hűtéssel ki lehet kerülni.. szvsz. 
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

) úgyhogy valószínűleg tényleg marad legalább az XP.

)

Lásd: 

ösz az infot. Egyébként lelkes mpc felhasználó vagyok, és nem is ismertem a MPC-HC-t. Szégyen