Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Kétkedve fogadom egy ilyen dizájnbajnok teljesítményét. Teszt lesze-e? :P

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) Skizz válasza macilaci78 (#1) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel én is így vagyok. Elég csak a CM Eclipse-re gondolni. Mindig nagyot akarnak alkotni ezekkel az ilyen-olyan UFO kinézetű hűtőkkel, de még nem sikerült senkinek sem.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#3) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazán eredeti kénézet...Jópár évvel ezelött...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) .mf válasza macilaci78 (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ettől én se várok semmi jót.
A dB-mérőt továbbra sem tudják használni.

Más:
>>"négy darab 6 milliméteres hővezető cső (Dual VTM Architecture) továbbítja a meleg levegőt az újratervezett, négycsatornás, kéttagú alumíniumbordázatra."

Ezeknek a hőcsöveknek már légszállítása is van? :)
Mitől négycsatornás a borda?

(#5) Skizz válasza .mf (#4) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, nincs. Tudtommal a meleg hatására a hőcsőben lévő folyadékból gáz lesz, ami továbbítja a felvett hőt a hőleadó felületre - jelenesetben az alu lamellákra, a hípájp másik végére.

(#6) Mikibácsi válasza .mf (#4) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

Köszi!

Érthetőbbé "varázsoltam"! :)

(#7) orbano válasza Mikibácsi (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

beszééééééél :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#8) orbano válasza Skizz (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

azért valszeg amit kerestek rajtuk, kijött 1-2 volvo ára :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) Mikibácsi válasza orbano (#7) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

Neeeeem, íroooogat! :)

[ Szerkesztve ]

(#10) Skizz válasza orbano (#8) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen. Vérpistike megveszi, mert ő már legyezővel is tudja hűtni a CPU-t, míg a szomszéd józsi a Scytheal tököl. :C

(#11) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Nah, még egy felesleges csicsa...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#12) Croissant

Croissant
(tag)

Én nem tudom, miért fikáztok; ez egy tényleg tetszetős alkatrész, és van akinek nem csak az számít, h szobahőmmérsékletnél is hidegebbre hűtse még a az alaplap utolsó csavarját is, hanem az is, h igényesen, és szépen nézzen ki az, amit a házikóba pakol. Természetesen nem a teljesen zárt házakra gondolok..
Ezt a hűtőt én átlagos árral és teljesítménnyel is megvenném (vagy meg is fogom).

(#13) Skizz válasza Croissant (#12) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért, ezen kívül nem létezik igényesen összerakott, szép CPU hűtő? Akkor linkelnék párat:

Hyper 212
Ninja
Achilles

stb...

(#14) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Ejjj dekis csúnya Zalman hamisítvány.. :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#15) Croissant válasza Skizz (#13) üzenetére

Croissant
(tag)

nem egy az ízlésünk

(#16) Skizz válasza Croissant (#15) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az fix. :P

(#17) vizipok8 válasza k3l3r0n (#11) üzenetére

vizipok8
(újonc)

A sima V1-es a teszt szerint elég jó. Ha jól értelmezem.[link] Nem tudok németül. Valaki lefordíthatná a konklúziót.Szerintem jó a kialakítása.

[ Szerkesztve ]

(#18) Simi2000

Simi2000
(tag)

Tetszetős egy hűtő lett....már csak jól is kellene hűtenie.

:))

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#19) Depression válasza Skizz (#13) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kocka mindig is csak egy kocka marad, főleg mivel javarészt felülről látod, így meg végképp nem értem, hogy azokon mi szépet láthatsz.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#20) Skizz válasza Depression (#19) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem értem, mit kéne felülről látnom, a linkelt hűtőkre célzol? Nos, 3-ból hármat oldalról mutatnak. :C :U

(#21) Croissant

Croissant
(tag)

nenenenenene! én nem akartam vitát indítani, egyszerűen csak ízlések és pofonok! kinek mi tetszik; elárulom az én mostani hűtőm is kocka, ráadásul a régebbi fajtából (lapra merőlegesen fúj), pedig plexis a házam, de lehet, h idővel cserélve lesz egy (szvsz) szebbre :)
szal no vita :)

(#22) shtml válasza Croissant (#12) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a leghatékonyabb kivitel egyben a legigényesebb, legszebb is. Na meg nem fogom leszedni a ház oldalát csaj azért, hogy a hűtőben gyönyörködjem, plexi oldallapot pedig az életben nem veszek.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#23) k3l3r0n válasza Depression (#19) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Azért veszem a gépbe a procihűtőt, hogy a procit hűtse. Nem gyönyörködök benne, nálam a gép "munkaeszköz". Ha gyönyörködni akarok, veszek asztalidíszt, vagy bármi mást. Nálam a funkció az első. Abban pedig a coolink odab.. ennek az akárminek. Igaz drága volt (12e), viszont már a 3. procim hűl alatta az elmúlt 2,5 évben....

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#24) Kopi31415 válasza orbano (#7) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nem Hofi fertőzésed vagyon? :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#25) Rawulf

Rawulf
(senior tag)

Ejnye... Egyesek úgy látom nem emlékeznek arra, amikor még csak gagyi hűtőket lehetett kapni (Acorp)... Mekkora megváltás volt, amikor megjelent a Globalwin, aztán a Coolink, Spire...
Inkább örüljön mindenki, hogy válogathat! :)

A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.

(#26) DuplaZso válasza Rawulf (#25) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Vigyázni ám azokkal az Acorpnak csúfolt hűtőkkel ! Nem volt azokkal az égvilágon semmi gond, csak a méretük volt kicsi, és ezért filléres ventillátorokat alkalmaztak hozzájuk, amiket nyilván nem is tartott karban senki, fordulatszámát sem szabályozta, ezért viszonylag hamar bezajosodtak, tönkrementek. A kis méret és nagy fordulatszám egy idő után kikopott a divatból (és a teljesítményből is nyilván), ekkorra tehető a választék megjelenése is a hardverpiacon, némi késéssel pedig Kishazánkban. CAK38, FOP38, tyuhúúú... ! :DDD Na, azokból az időkből viszont nem sajnálom, hogy kimaradtam. :) (szerk.: megkövetem magam, épp most néztem, hogy a szekrény tetején lapul egy COOL11+, de mentségemre szolgáljon, még sosem használtam :D )

Témára : ezek a dizájn-hűtők engem sem hatnak meg. Valahogy a robosztus konstrukciók voltak mindig is a az igazán bevált megoldások számomra, ezért is szeretnék magaménak tudni majd például egy nindzsát. Attól függetlenül tesztet kérünk ! :K

Jut eszembe ! A BAT-okról mostanság még említés-szinten sem nagyon hallok, aprók közt sem szoktam látni. Annyira keveset adtak volna el belőle errefelé netán ? Pedig egy időben erősen gondolkodtam rajta, és még most is szívesen betesztelném.

[ Szerkesztve ]

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#27) gardener

gardener
(őstag)

Meglepődnék,ha igazán jól hűtene.
Kiváncsi lennék egy tesztre majd. :U

(#28) Ste válasza vizipok8 (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha a tesztnek hinni lehet, akkor egy cibált 133W-ot disszipáló D805 procin kicsivel jobban teljesít mint a Scythe Infinity / Ninja, sőt a thermalright sl-120-nál is jobb (az ultra 120-at nem éri be)

kérdés, hogy ez milyen körülmények között történt

True Success is Blonde

(#29) Calibos válasza Ste (#28) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Hol van erről teszt?

(#30) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit Zalmi utánzat, na mindegy. :) Én sose szerettem a Thermaltake hűtőit, szerintem messze nem olyan jók, mint a konkurens cégek termékei, viszont a házai jók.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#31) Ste válasza Calibos (#29) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerinted mire válaszoltam? :W

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#32) kariad

kariad
(senior tag)

Szép legyező :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#33) Dr_Syrex

Dr_Syrex
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

akár még jó is lehetne, de az a 110-es venti..... :(

''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!

(#34) Tomate válasza Dr_Syrex (#33) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi a baj a 110-es ventivel? Legalább van légszállítása és elvileg halk, nem úgy mint egy 80-as.

(#35) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

össs z und vissz 2 db azal kettő darab heatpipe? :F

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#36) DuplaZso válasza edipqe (#35) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Én 4, egymástól függetlent látok.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#37) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

mint egy szalvétatartó, de tényleg... :)

(#38) DuplaZso válasza cizoe (#37) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

:DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.