Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Siera

Siera
(senior tag)

Ezt a notit már régóta nézem.Mikorra várható a megjelenés? :)

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#2) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Biztosan az akksi is 12 cellás, ahogy a kijelző 12 collos. ;] Ebben a méretkategóriában és "részben magnézium ötvözet" házzal minimum ekkora akksi kell az 1,8 kilóhoz...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

csak h jól értem-e, üzleti=sok rendelkezésre állás, jól cipelhető súly, biztonsági kütyük mint az ujlenyomatolvasó

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#4) .mf válasza Siera (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Erre, valamint az árára én is kíváncsi lennék.

(#5) frankie!

frankie!
(őstag)

Mennyibe kerülhet egy ilyen? :)

(#6) Ste válasza erdoke (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajna 8as és a korábbi turionok azzal sem mentek sokáig :(
a kijelző 12-es, csak a káva körülötte :)
legalább az optika belefért (bár lenne könnyebb és adnák külön mellé)

True Success is Blonde

(#7) Tankblock

Tankblock
(újonc)

Mennyi az annyi???
Egy ilyenre szívesen neveznék, ha értelmes áron van. :K

'A világon csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.'' Albert Einstein

(#8) Siera

Siera
(senior tag)

varhato megjelenes?:p

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#9) Imibácsi válasza Siera (#8) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Általában 200 felett indulnak, de a réggebbi MSI subnoteszeket mint pl a Pr200 már megkapjátok 180-ért, vagy a PR210 ami 145ezer. esetleg a Vr201 intel platform 140ezer. Nem rossz gépek ezek.

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.