Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) Abu85 válasza rocket (#50) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért változtak volna meg? Ugyanazok az érdekei, mint régebben. Intel procit IGP-vel szerelve úgyis eladják, ezenkívül a fejlesztők fejlesszenek nyílt GPGPU platformra és hanyagolják a CUDA-t és a PhysX-et. Ezek alapján szerintem nem az NV erősítése az Intel érdeke. ;) De leírhatod, hogy az Intelnek, miért lesz jó a CUDA és a PhysX elterjedése. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#52) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Igen! Évek óta várom már, hogy rájöjjenek, igenis kell a gamereknek a laptop szabadsága! Csak lenne már valóság is a tervekből...!

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#53) Thome válasza Abu85 (#49) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostmár nem értem, de lényegtelen, mert itt csak én lehetek a hülye.......

Előbb arról volt szó, hogy az Expresscard 54 -en lead 70%-ot ez a szar, azaz PCI-E X1-es, most meg Te azt állítod hogy PCI-E 1.0. De ha tudod a választ, azt nem értem, miért fejted ki, hogy egy nem annyira jártas ember is értse. Esetleg mondjak példának valakit, hogy ki nem érti?

Trolololololol

(#54) Abu85 válasza Thome (#53) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ExpressCard az a PCI Express 1.0-s szabványra épül és úgy ad egy csatornát. Ez nagyon kevés. Amit a tesztben mutattak 75%-ot a HD 5870-re egy csatorna mellett az PCI Express 2.0 szabványon volt, ami eleve duplázza a sávszélességet az 1.0-hoz viszonyítva.

Idén lesz elvileg ExpressCard 2.0-ra épülő noti, ez a felület már a PCI Express 2.0-ra épül, így elég lehet egy nem túl erős GPU-nak. Ebből kellene majd egy szabványos felületet kifejleszteni és beindulhat a külső GPU-k piaca.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#55) Hunpriest

Hunpriest
(kvázi-tag)

Érdekes hogy ezt az XGP-s dolgot ennyire visszafogják a gyártók (főleg az AMD), mert ez szerintem elég nagy előrelépés lenne notebook fronton. Remélem az nV beszáll ebbe, mert az végre felzavarhatná a kialakult állóvizet.

(#56) Thome válasza Abu85 (#54) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na stimm, köszi, okosabb lettem! :))

Ez az XGP viszont nem Expresscard felületen fut, tehát itt ki lehetne használni az erősebb VGA-kat is nem?

Trolololololol

(#57) Abu85 válasza Thome (#56) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az XGP nyolc PCI Express 2.0-s csatornát használ a vezérléséért pedig a PCI Express vezérlő és a déli híd felel.

(#58) Thome válasza Abu85 (#57) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát itt már kitudja használni az erősebb dolgokat. Értem.

Köszi, többet nem kérdezek, mert lassan pénzbe kerül! :))

Trolololololol

(#59) Yany válasza bartucc (#22) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

no problemo, néha túl bonyolult a szóválasztásom, néha még én sem értem :DDD

jancsiga

(#60) Vico87

Vico87
(tag)

Amit korábban linkeltek, azon van egy külső HD4670-es egy dobozban, amit ExpressCardra lehet dugni. Utánanéztem, és kapni üres dobozt is, amibe tetszőleges kártya tehető. Egy pillanatra el is gondolkodtam a dolgon, mert elég jó nekem a laptopomban minden, csak a GPU lehetne gyorsabb meg korszerűbb (DX11).

Aztán megláttam, hogy 250EUR a doboz. :(((

(#61) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most akkor mindenki hülye, vagy NV már egy három éve nem bemutatott ilyen terméket?

Az új PH elég jó, bár a sárgát más árnyalatra is cserélhettétek volna.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#62) Thome válasza Vico87 (#60) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha úgy vesszük, 70 rongy, + egy vga bele 90, és vehetsz bármilyen szar vga-s notit (csak erős cpu legyen benne, hozzá minimum 800mhz-s ramok), aztán über a cucc. 250 Euró nem is sok érte, ha úgy nézzük...

Miért? Mert egy gyenge vga-s, erős cpu-s noti 100-140-ból megvan, hozzá hogy még egy erős vga is legyen benne (minimum 8000-10000 ezer 3DMark06 pont), az még dob rá 200-250 rongyot :D

Trolololololol

(#63) Thome válasza Thome (#62) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pardon, nem 90, hanem 9-10 akart lenni. :D Annyiért már találni itt a hardveraprón jót...

Trolololololol

(#64) Vico87 válasza Thome (#63) üzenetére

Vico87
(tag)

Lehet, csak ugye a kicsi sávszél miatt örülhet az ember, ha a kártya félgőzzel üzemel a dobozban, továbbá nem biztos, hogy megoldott a tápcsatis kártyák kezelése (az install guide képein külső tápcsati nélküli kártya van végig). Talán még kicsi is a doboz, hiszen ma már egy közepes kártya is lelóg az alaplapról, moddolni kéne a dobozt, kilógna a végéből a kártya. ;]

(#65) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én szerintem ezt hagyni kéne.. eddig amibe belekedett az NV (saját alaplap sli-s) marhára nem sikerült jól... de ha már csinálja, akkor remélem értelmeset... :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#66) Thome válasza Vico87 (#64) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha azon múlik, és van rajta tápcsati, akkor... ;]

Trolololololol

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.