Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#2) FRENK1988 válasza sexyt (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2 év általában :)
Szerintem nem felejtős mert azért elég bivaly erejük van. Főleg a 2db 6+2 PCI-E csati miatt is és az CPU 8Pin miatt is

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

És hová kell ennyi Watt? Itt prohardveren is voltak tesztek, hogy egy otthoni bika erős játékos gép sem eszik többet csúcsra járatva, mint 350 W. Vagyis egy jó 400-450 W-os táp szinte mindenkinek elég, csak szerverhez kellhet több. :U

(#4) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cwt beles?Jól látom,hogy réz bordák vannak benne?Ha az akkor helyeslem az ötletet,mert a réz jobban vezeti a hőt

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#5) Móci válasza 14adam (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A bele engem is érdekelne...
Amúgy nem tűnnek rossz tápoknak egyáltalán!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) nyunyu válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Főleg a 2db 6+2 PCI-E csati miatt is és az CPU 8Pin miatt is

2db PEG tapcsati kell egy combosabb videokalyhahoz, amit egy 500W tappal boven ki birsz hajtani.
700W-os tap max SLI/CF-hez kell, akkor viszont 4 PEG csati kene...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7) Gyuri27 válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Annyiért már tápot kapni. GIGABYTE ODIN GT 550W - GIGABYTE ODIN PRO 550W 27-28k. Ezek a mostani odinok. Ebben az árban COOLERMASTER Silent Pro 600W 3 év gari, COOLERMASTER Real Power RS-620-ASAA-A1 620W Modular 5 év garival. 22 pénz CORSAIR TX650W 5 év gari. CORSAIR TX750W 28 pénz 5 év gari. Csak hirtelen. Az a baja a gigának, mint annó az asusnak. De lássuk be itt a tápok piacán a terméket nem adja el a giga név. Legalábbis addig nem míg hasonló áron jobb, több garival rendelkező tápok is vannak.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#8) nyunyu válasza Gyuri27 (#7) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Asus raadasul Delta tapokat matricaz: regi dizajn, nem hatekony, raadasul a szunetmentesek sem szeretik :(

(#9) MMIX

MMIX
(őstag)

Gigabyte Odin Plus 700W Szétszedve: [link]
E 131875 a száma a gyártónak

(#10) nyunyu válasza MMIX (#9) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

E131875 a száma a gyártónak

AcBel Polytech

(#11) antikomcsi válasza Champipi (#3) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ezek a hova kell ennyi watt hozzászólások, már baromi unalmasak. Vegyél magadnak 400W-os tápot és hajtsd ki a lelkét. Amúgymeg dehogy visz el egy 400W-os táp egy játékos gépet.

És a játékos gép nem az aprón divatba jött 3000+ sempron 2600pro vga-val kategória.

Egyébként a tápok jóknak ígérkeznek, elég megbízhatóak, mert szerencsére a bélést nem a giga gyártja. ;]

Kár, hogy a 700W-oson is csak 2db vga csati van, oda már tehettek volna négyet, hogy a második vga-hoz ne kelljen átalakítózni.

[ Szerkesztve ]

(#12) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Nem rossz kis tápok ezek!Én egy Odin Pro 550-est hajtok és nagyon meg vagyok vele elégedve :K

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#13) Traxx

Traxx
(őstag)

Jó lenne ez, de a legkisebb is 30K fölött lesz idehaza (ajánlottan lenne annyi+a kereskedelmi felár). Így pedig felejtős, olcsóbban is van ugyanilyen jó.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#14) Dyno válasza nyunyu (#10) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Na akkor inkább nem is kéne.

MEg elnézve abenne lévő superred ventijét annyira halk se lesz még alacsony fordulaton se.

[ Szerkesztve ]

(#15) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Mijaza másik kapcsoló rajta?

Nem minden réz ami ötvözetnek látszik.

Az átalakítónak mi értelme van? Nem az lenne a lényeg, hogy ne egy zsinór legyen leterhelve?

(#16) FRENK1988 válasza nyunyu (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nekem egy SuperB 460W-os volt és egy 4850CF-et vigyorogva vitt egy megpiszkált Q9400el :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#17) MMIX válasza ufocsalad (#15) üzenetére

MMIX
(őstag)

A második kapcsoló a kék LED ki/be kapcsolására van.
Válság van, most olcsó(akciós :) ) a réz.

[ Szerkesztve ]

(#18) 14adam válasza ufocsalad (#15) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A másik kapcsoló szerintem a ledek ki/be kapcsolásáért van ott

Most látom,hogy megelőztek :B

[ Szerkesztve ]

(#21) FRENK1988 válasza sexyt (#20) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom. Azóta én is váltottam :D

(#22) Dyno válasza sexyt (#20) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

ja limited warranty mindig szóba kerül, de ha szétég már nem garisztatják...továbbá a nagyobb csifikre 6év van.

ha normális időtálló tápot kerestek, enermaxot vegyetek.corsair alsótápos házba még jó lehet ott nem süti meg magát.

(#23) FRENK1988 válasza Dyno (#22) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy meg épp nem szerintem. Mert hogy kevéske levegőt tud beszívni alulról. És ez lehet megsüti :(

(#24) Egzee válasza antikomcsi (#11) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Mi lett veled antikomcsi? :U Hirtelen nagyon támogatod az 500W-nál nagyobb tápok ötletének felmerülését! :D OMG anno lehurrogtad a pics@ba a fejét mindenkinek, hogy fúúúj nem kell akkora táp! :D

Ha valakinek maxon fogyaszt mondjuk 300W-ot a gépe mint az enyém annak elég egy 500W-os táp, SLI/CF esetén (monnyuk +100W-al számolva) kell bele egy 650-es táp mert én egy tesztben úgy olvastam, (és szerintem van is benne logika) hogy az az egészséges, ha a gép áramfelvétele kb 60-70%-a a gép loadolt fogyasztásának. Ami logikusnak tűnik, hacsak nem akarsz zajártalmat kapni... Persze nem a noname tápokra gondolok...

Ami ezeknél nem lehet vonzó az csak a 2 év gar lehet... Köv tápom nekem is Corsair lesz 5 év garral...

(#25) Dyno válasza FRENK1988 (#23) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát azoknál a házaknál amik alsótáposok és átgondolt a tervezés bőven kap levegőt a táp....

(#26) Juhiii

Juhiii
(lelkes újonc)

Úgy látom itt már három felé bontották a 12 V-os ágat. A Corsair viszont egyben hagyta.
Nem igazán értek hozzá. Mi az előnye, hátránya a két eljárásnak?

(#27) 14adam válasza Juhiii (#26) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha csak egy ág van akkor az előny a tuningba mert jobban lehet húzni a procit,mintha pl lenne egy 16A-es ág ami a procinak megy,mert az már lehet elfogyna.Ezért is találták ki az egy ágat,ahol annyi áramot ehet a proci amennyit csak bír, nincs olyan,hogy nembírja kiszolgálni mint a több felé osztottaknál

(#28) Juhiii válasza 14adam (#27) üzenetére

Juhiii
(lelkes újonc)

Akkor ez is megerősített abban, hogy ha sikerül összeszednem még egy kis lóvét akkor egy Corsair CX400-as lesz a nyerő számomra.

(#29) antikomcsi válasza Egzee (#24) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nos 3 eset lehetséges.

1. Be voltam rúgva, láz gyötört, és nem tudtam mit beszélek.
2. Valaki más jelentkezett be a nickemmel.
3. Összekeversz valakivel.

Mást nem tudok elképzelni, amiért ezt állítod, mert én mindíg azt mondtam, hogy egy tápot max. 75%-on szeretek használni, és soha nem 100%-on hajtva, és mivel már anno is sokat evett a gépem, nem igazán támogattam a 350-400W-os 18-25A-es tápokat egy erősebb konfig mellé.

(#23) FRENK1988

Nekem is alsó tápos házam van, de a levegőt nem alulról szívja, ugyanis fordítva kell beszerelni a tápot, a venti felfelé néz, és a levegőcsatornából veszi magához a hűtőközeget.

A gáz akkor van, amikor összerakod a gépet, és mondjuk szerelsz be valami kütyüt, tuner, wifi, stb. és a kis csavarkája leesik. Mert hallod, hogy csilingel a rácson, koppan a venti lapátján, majd neszelve elmerül a táp belsejében. ;]

Velem megtörtént, és nem én voltam a nyugalom szobra. :)

[ Szerkesztve ]

(#30) kcsa

kcsa
(senior tag)

Ez már nem Odin család, hanem Onedin család :DDD

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#31) e00dgy válasza Champipi (#3) üzenetére

e00dgy
(tag)

Nem feltétlen a "WATT" teljesítmény a lényeg. Nekem a HKC moduláris tápom, ami 630 -asnak van eladva megmakkant amikor a 4870-es kártyát lecseréltem egy 4870 X2 -re. Nem addot le elég "AMPERT" :P

Igazából ezért kell ilyen nagy táp, mert akkor stabilan fut a rendszer.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#32) Ribi válasza e00dgy (#31) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Tulajdonképp most "ugyanaz" a watt és az amper, csak egy fix 12V-al kell szorozni.
Lehet hogy nálad ugyanarra az ágra túl sokminden volt kötve és azért nem bírta.

(#33) nyunyu válasza e00dgy (#31) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem feltétlen a "WATT" teljesítmény a lényeg.

A tenylegesen leadhato Watt szamit.

Csak amig beszopjatok a HulladekKezeloCo&LowCostPower fele PMPO szamozast, addig mindenki azzal jon, hogy ketlapos videokalyhahoz kell minimum 750W, mert lam a "630W-os" nem birta.

Holott egy normalisan osszerakott 500W-os tap rohogve elvitte volna a 4870X2-ot.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.